Maximus Resort Brno a civilní sňatek ... jde to vůbec dohromady?

Zvažuje svatbu v Maximu, ale matrika v Bystrci je děsná. Svatební manažerka nám doporučuje využít služeb evangelických farářů. My ale chceme sňatek civilní. Podařilo se vám to některé vyřešit?
Odpovědět
Profilova fotka
@martasek84 Nepodařilo, sice jsem to nechtěli na Maximu, ale na Kotvě..ale to je to ten samý problém, stejná Matrika.. Neskutečná neochota z jejich strany a to jsem to hnali přes docela vlivný známí... nepomohlo nic, takže obřad nakonec musel být jinde, protože církevní jsem odmítla, po dvou sezeních s farářkou.. Jinak se tam bralo dost známejch a všichni měli, buď církevní obřad, nebo se brali den předtím na úřadě a na přehradě už to bylo jen na oko pro svatebčany.
Odpovědět
@shelbynka díky, to jsi mě nepotěšila ... a co bylo s tou farářkou, jestli to není tajné?já chci právě vše na jednom místě, maximus chce potvrdit rezervaci do 14 dnů, matriku budu vědět až v únoru
Odpovědět
Profilova fotka
@martasek84 Je to boj tam, matrika moc nechce. Zkuste využít např. někoho od husitů, ti by s tím neměli dělat žádné problémy;) Maximus za to stojí.
Odpovědět
@photo_nejedli díky! jinak jste mezi fotografy, které hodláme oslovit! Rozhodujeme se mezi Maximem a Atlantisem, hlavně kvůli místu ...bude nás okolo 120!
Odpovědět
Profilova fotka
@martasek84 Jé, tak to nás těší:) Jestli chcete, můžeme se zeptat novomanželů, které jsme fotili na Atlantisu na podzim, jakou měli farářku, případně, jestli by nám nedali kontakt. Nedáme teď ruku do ohně, jestli byla od evangelíků nebo husitů.
Odpovědět
Profilova fotka
@martasek84 Chápu, taky jsem z toho byla nešťastná, vysnili jsme si obřad venku na našem oblíbeném místě a taky jsme to chtěli vše v jednom místě a nakonec to bohužel nevyšlo, tak aspoň jsme tam měli hostinu:) Jinak s tou farářkou..za prvé se mi nelíbilo, že čistě její řeč by byla 40 min a samozřejmě řečem o bohu se nevyhnem.. že do toho musí hrát ještě 3 písně, aby si mohla oddechnout.. Představa ,že uprostřed louky ve vedru, či dešti budou stát svatebčani skoro hodinu.a budou otrávení...měli jsme tam psi, malé děti a starší rodiče.to by nedali..a navíc nejsme věřící. Jak jsem si četla tu řeč, tak jsem si uvědomila, že se přece nedám slib na celý život před bohem, když v něho v podstatě nevěříme.. Mimochodem zpětná vazba od svatebčanů..byli nám vděčni, že to takhle dopadlo:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkus tohoto husitského kněze - Martin Kopecký, oddával nás, je fantastický a je velmi "pružný" co se týká "nevěřících" a oddává skoro kdekoli. Je z Blanska. Přeji hodně štěstí. Katka
Odpovědět
Profilova fotka
@martasek84 Matrika v Bystrci jezdí mimo úřad jen dvě soboty v měsíci, a to musí obejet v podstatě celou přehradu, protože v každém hotelu tam je svatba. Pro ně jako pro státní úředníky je to práce navíc, tak se nedivte :-) Zkuste pana Kopeckého, který tu byl zmíněný. Je výbornej, často s ním natáčím a jeho obřady stojí zato. Je ale také velmi vytížený, takže čím dřív si ho zarezervujete, tak tím líp. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?