Má někdo zkušenost s obřadem bez oběda?

Profilova fotka
někdo zkušenost obřad bez oběda?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkušenost budu mít po 3.8.2013. Plánujeme obřad ve 14/00 a potom oslavu jen s grilovanou kejtičkou.
Odpovědět
Jak to přesně holky myslíte? Jako že by byl jen obřad, pak jde hned každý domů, a sraz až večer v hospodě?
Odpovědět
taky plánujeme svatbu uplně stejně jako dzada, ve dvě hodiny, obřad budeme mít venku, a na stejném místě budeme mít prasátko a "garden párty", nic "tradičního" a přezdobeného, už jsem takhle na jedné svatbě byla a je to mnohem uvolněnější, pohodovější a nikoho nenutíš do jídla, nemusíš si dělat starosti s porcemi a zasedacím pořádkem a tak - prostě klídek :-)
Odpovědět
Také to budeme mít bez oběda. Stejně jako dámy nade mnou obřad ve dvě hodiny, od čtyř pak oslavu s rautem v restauraci.
Odpovědět
My jsme měli obřad v 16.00, pak raut pro všechny. Za 14 dní jdeme na svatbu ve 12.00, pak jedou novomanželé s rodiči a svědky na oběd a my ostatní se dostavíme až v 15.00 na party.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít svatbu 31.8.2013 obřad v 11 hodin, pak oběd jen pro rodinu, abych si užila šatičky ;) a v 17 hodin after party, klidně v teplákách ;) je to z finančních důvodů a snad bude sranda, chceme to jen oslavit a dobře se bavit, aby se na náš nej den krásně vzpomínalo.
Odpovědět
My máme obřad i hostinu a mejdan na zahradě penzionu kde pak budem všichni spát, takže v 11 máme obřad a pak ať si každej vezme na sebe co chce a k jídlu taky. :-D Nemám ráda svatby kde jen slyším: A teď se bude jíst...A teď se bude tančit....atd. Líbí se nám když panuje pohoda. Byla jsem kamarádce na svatbě a podle zasedacího pořádku jsem byla na opačný straně stolu než můj přítel. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít obřad ve 21 hodin. Oběd tedy mít budeme, ale nebude to žádná klasická hostina. Jelikož na obřad přijde jen nejbližší rodina a pár nejbližších přátel, tak si s nimi zajdeme do restaurace, každý si dá, na co bude mít chuť, pobavíme se, pak focení před obřadem a po obřadu možná ještě nějaký menší posezení na oslavu. Nejspíš o víkendu se to pak oslaví i s lidmi, co na svatbu zvaní nebudou, ale to jsme zatím nějak neplánovali.
Odpovědět
Profilova fotka
Obřad budeme mít ve 12hod. pak tak hodinu focení a pojedeme na grilovačku, kdo bude chtít dá si pláteček, studené mísy. Žádný oficiální oběd ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesnější výraz než "oběd" je "svatební hostina". Tradiční svatební hostina se koná po obřadu a většinou je to oběd. Může se ale udělat jen malá svatební hostina jen pro nejužší rodinu a pro ostatní svatebčany udělat raut. Ten se dělá zároveň se svatební hostinou a nebo o pár hodin později, kdy se sezve početnější společnost.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?