Lom Mořina - Velká Amerika

Ahoj neměli jste nebo neznáte někoho kdo měl obřad v lomu Mořina - Velká Amerika? Nevíte nějaké info?
Odpovědět
Profilova fotka
@jareen http://www.honzamartinec.com/paja-jen... Třeba by ti to pomohlo. Jinak já tam svatbu moc chtěla, ale bylo to už před čtyřmi lety. Tenkrát jsme obvolávali hrozně lidí a všichni si nás přehazovali jak horký brambor. Nikdo nám nebyl pořádně schopný říct na koho se obrátit. Ale teď už tam bude svatba určitě reálnější, protože jsem narazila na více lidí, kteří se tam brali. Jen je už bohužel nejsem schopná dohledat. ;-)
Odpovědět
ahoj, díky za info. Já právě brouzdám po netu a ani se mi nedaří najít někoho kdo to tam měl.. jen jedna svatba, a tento pár který tam natáčel... zkusila jsem napsat na obec, třeba mě nasměrují... říkala jsem si, že by to mohlo být pěkný...akorát hodně závislé na počasí :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jareen Určitě to zkus. Možná bych se obrátila i na někoho z lomů Mořina. ;-) Já se teda s Amerikou pomalu rozloučila, ale určitě to půjde. Musí. :-)
Odpovědět
Díky :) napsala jsem také. Ještě si říkám, zda je vůbec možné dojet s auty až na místo..a zda je tam možnost s ozvučením obřadu... nevíš?
Odpovědět
Profilova fotka
@jareen Autem tam dojet jde. Na jedné straně jsou obrovská vrata s cestou, kterými tam jde zajet. Někdy to využívají potápěči, kteří si to pronajímají a jezdí se tam potápět. Pravda, na luxusní limuzínu ta cesta asi nebude, ale jde to. :-) A ozvučení obřadu, to vůbec netuším, ale s něčím přenosným to jde určitě. Přinejhorším to kazeťák s cd bude jistit. :-)
Odpovědět
jojo to by šlo :) tak jsem zvědavá jak pochodím...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Ahoj mám otázku jak to dopadlo.? Taky bychom tam chtěli svatbu tak prosím info. Děkuji
Odpovědět
@morwisek svatbu jsem tam nevidela, ale ted tam bya segra na prohlidce v Americe a rikala ze to delaji, tak se zeptam na vice infa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita jo taky jsem tam v pátek svatbu viděla tak snad zkusím něco obvolat a uvidíme 😍
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, svatby na Americe občas bývají. Zkus spolek Hagen, dělají tam prohlídky a myslím, že se s nima bude komunikovat líp, než přímo s Lomy Mořina. I když asi i od těch budeš potřebovat pro nějaké potvrzení. Ještě přidám osobní názor, protože Amriky jsou krásné, ale mají svoje velké ALE, tak na zvážení.... Ameriku znám, miluju, mám ji prolezlou vrchem, spodem, potkala jsem tam kamarády na celý život, ale do svatby tam bych teda nešla. Hlavně pokud by jste chtěli svatbu o víkendu a v létě. Hlavně kolem velké Ameriky je každý víkend (i v zimě) obsypáno výletujícími pražáky, v létě se zase dole v lomu koupou lidi a s tím se samozřejmě pojí hluk, lidi v plavkách a tak. Pokud ve všední den, nezapomeň si zjistit jak daleko je cesta po které jezdí auta do toho areálu/zpracovny Mořiny, ať vás to neruší
Odpovědět
ahoj, kamarádka tam teď byla na svatbě... jde to dokonce i já o ní tam uvažovala, ale nakonec jsem se bála počasí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?