Komorní svatba. Řešili byste naši situaci jinak?

Profilova fotka
Možná už to tady někde je, nechtělo se mi listovat celym seznamem diskuzi, ale co vy na to? Mame svatbu jen se svedky a jednou kamaradkou, protoze vime, ze kvuli veku by se k nam temer vsichni otocili zady, ne - li hur a ze by nam to porad vymlouvali, nehlede na to, ze tchyni by asi postihl infarkt, mame se rady, ale asi by to nezvladla, ze se jako prvni zeni jeji nejmladsi dite. Navic mam dost duvodu se za svou rodinu stydet, tudiz ji nechci predstavovat pritelove rodine, chceme se proste vzit sami, nas celkovy rozpocet je 15000 z toho 11 jsou prstynky a vyhovuje nam to. Svatbu ani nemame v umyslu verejne oznamovat, proste se to casem roznese. Nouzovy vychod mame, za par let chceme nechat obrad posvetit v kostele, takze kdyz bude zajem, muzeme udelat velky obrad tam. Resili byste to jinak?
Odpovědět
Profilova fotka
P.S.: sice nevim proc to tak lidi delaji, ale vsichni by nam to vymlouvali hlavne proto, ze oba studujeme, tak at si to nechame az po skole. Oba za dva roky koncime vysokou skolu (tedy pritel, ja ,,jen" VOŠ) a nechteli jsme svatbu planovat pristi rok, kdy bude ve skole obrovsky shon, ted na to mame cas, klid a navic se bereme temer presne na nase vyroci x-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lliijjoonn Mě se to líbí, zvláště jestli máte v plánu i to posvěcení v kostele za pár let. Když občas člověk vidí kolik trápení a problémů se točí okolo svatby, je to takové nejjednodušší (a pokud to tak chcete tak i nejpříjemnější) řešení. Ani se ti nedivím... okolí dokáže občas pěkně potrápit a než poslouchat dohady, že když pozvete tamtoho, tak musíte i tamty a podobně, je to vlastně ideální řešení pro ty, kdo se tomu nebrání. Jestli jste na svatbu mladí nebo ne, bych vůbec nebrala v potaz... člověk se může rozvést stejně tak když se vezme ve dvaceti jako když se vezme ve čtyřiceti :-) Takže Vám přeju jen to nejlepší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lliijjoonn tady máš dvě témata http://www.beremese.cz/diskuse/tema/m... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/h...
Odpovědět
Profilova fotka
@limda Díky :-) @petrajavor Taky díky ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?