Kočka na svatbě

Je to někdo z vás kdo měl na svatbě kočku a ne psa? :-)
Odpovědět
Jen věcná - pokud už tam opravdu musí být (jako že za mě ne), hlavně bych zjistila, jestli někdo není alergický, aby neměl vaši svatbu zkaženou...
Odpovědět
@matuskova22 Kočka mi taky popravdě nepřijde jako nejlepší nápad :-|
Odpovědět
To ja nemyslela jako, ze je tam vylozene chcem. Jen me to napadlo, kdyz tam jsou psi jestli je nekdo kdo tam mel i jine zvire. A zadnou podobnou diskuzi jsem nenasla. Takze spis jen zvedavost :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@matuskova22 ja mam 3 kocky, ale nechala jsem je doma. Stejne by pres obrad nedokazaly byt na miste, ale radsi by honily nejakeho ptacka😄
Odpovědět
Jak všichni víme, kočky jsou bezhlavé... Podle mě to je zbytečný risk. :)
Odpovědět
Vim, ze nektere chodi i na ksirkach. Ale ty nase zvykle nejsou a je mi uplne jasne, ze by v prvnim okamziku vzaly caru :-D . Staci jen otevrit dvere od bytu a uz jsou na chodbe ani nemrknu.
Odpovědět
Já myslela svéhlavé, pardon! :D
Odpovědět
My budeme mít na svatbě mojí želvu :-) Teda plánujeme s ním hlavně focení (zejména prstýnky) když bude hezké počasí. Po focení ho někdo odveze zpátky domů aby se mu něco nestalo.
Odpovědět
Co myslíš tím "mít kočku na svatbě"? :-) Vím, že někdo má kočky během příprav a vznikají z toho krásné fotky, pokud jsou kočky klidné. Třeba kočky mých rodičů jsou úplní pohodáři, takže tam by vznikly fotky krásné. Na druhou stranu mít během příprav kočky mně a manžela, tak můj závoj by byl okamžitě na cucky a moje šaty by byly jejich splněným snem. :-D Kočka na obřadu mi přijde nesmysl, pokud to není vyloženě sfinx, která se chová jak pejsek. No a jediná možnost, kdy si umím představit kočky na svatbách, jsou statky, kde třeba majitelé mají vlastní kočky, které jsou zvyklé se po statku volně procházet. Ale představa, že si vezmu někam na cizí statek či restaurace svoje vlastní kočky, tak to mi přijde absolutně nereálné. Ale třeba někdo zkušenost mít bude, kdo ví. ;-)
Odpovědět
Mám 2 kočky a popravdě, bylo mi trochu líto, že nebudou ani na jedné fotce a to ani u příprav, protože jsem se připravovala až na hotelu. Na druhou stranu, vím, že by to nebyl nejlepší nápad. Jedna je extrémní posera, ta by měla trauma už ze samotného převozu, takže by se focení tak jako tak neúčastnila, protože by byla zalezlá pod postelí :-D A druhá by tak obdivovala můj závoj, že bych z něj měla cáry ještě před obřadem :-D Pokud není kočka zvyklá chodit ven a je vyloženě bytová, bude na svatbě trpět víc než ty, kdybys ji nechala doma.
Odpovědět
@michelle_01 ano, ano v tom máš pravdu, to je taky ten důvod proč z toho nakonec sešlo, když jsme se nad tím zamysleli. Ta jedna vyloženě cestování nesnáší, druhá ho zase miluje. Jedné nevadí kšírky, drahá by se z nich zbláznila. No a pak bych se nakonec zblíznila já :-D A jak jste to měli zařízené s krmením? Normálně vydržely až do druhého dne, kdy jste se vrátili?
Odpovědět
@matuskova22 v pohodě to vydržely ;-) Odjížděli jsme už v pátek k večeru a vraceli se v neděli v poledne. Měly po bytě plno misek jak s jídlem, tak vodou, takže hlady netrpěly. Jde to určitě lépe než se psama. Ti většinou vše sežerou najednou a nadělají po bytě X hromádek :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Uz sis odpovedela sama, takze jen pro potvrzeni :-) je to nesmysl a stresovane by byly kocky i ty. Pokud nejsou zvykle na presuny, nove prostredi, pohyb na ksirkach, velke mnozstvi lidi, tak je to pouze risk a trauma. Pres noc ti vydrzi v pohode, ale pokud jsou hodne kontaktni, tak jim muzes domluvit "chuvu", nekoho kdo je navecer a pak treba jeste rano zkontroluje, vycisti zachody. Bud to muze byt nekdo z rodiny, z kamaradu nebo se obratit na profiky.
Odpovědět
Profilova fotka
@matuskova22 Bála bych se, že je dost lidí alergických na kočky nebo je prostě nemusí. Při představě, že obědvám nebo i jen někde stojím a kočka se mi otře o nohu, tak zešílím...
Odpovědět
@michelle_01 cistotne sice jsou, jenze ta jedna je hrozna popelnice, verim tomu,ze by byla schopna ten pytel granuly sezobnout 😂. Takze misky s granulkama po byte u nas nemaji sanci :-/. Ale verim tomu, ze kdyz je rano nakrmime, ze do druheho dne vydrzeji.
Odpovědět
@matuskova22 My našeho kocoura necháváme občas do druhého dne samotného, se zásobou granulí tak na týden. Sežere je, ještě než vyjdeme z bytu, a do druhého dne ten plný břich vyspává. Samozřejmě po návratu dostaneme řádně vynadáno, ale myslím, že nijak netrpí 😉. U příprav byl, jen jsem ho nemohla pustit k šatům, spodnička by to nepřežila. Na kšíry zvyklý není, takže obřad vynechal. Ale klidnou kočku zvyklou na přesuny, na kšíry a na větší množství lidí bych klidně vzala. Jinak by to byl zbytečný stres pro všechny.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
To fakt nikdo na svatbe nemel kocku? :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?