Kdo ponese prstýnky? Družička? Může být dospělá?

Ahojky kdo Vám nesl prstýnky - družička? u nás v rodině malé děti nemáme (jsem první na řadě :-)) nejmladší je 12 sestřenice a ta řekla že to dělat nechce, že když posledně držela prstýnky tak se jí klepali ruce. Můžu mít dospělou družičku a družbu že? když projdou uličkou stoupnou si kam????
Odpovědět
Profilova fotka
Nám je nesl šestiletý bratránek a jeho sestřička jedenáctiletá šla za družičku. Jinak si myslím, že ani není nutné aby je někdo nesl, když nevymyslíš kdo. Prostě se jen nachystají na oltáři, nebo na stole u oddávajícího.
Odpovědět
Profilova fotka
Nám prstýnky nikdo nenesl, svědek je odevzdal ceremoniářce spolu s našimi občankami. Měli jsme ale svatbu na úřadě (i když o je zámeček, ale v podstatě oficiální obřadní místo naší městské části.
Odpovědět
Profilova fotka
u nás je svědek dal s občankami panu farářovi ještě před začátkem obřadu...
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme je taky dali už před obřadem a když jsme přišli k oltáři, byly už připravené na polštářku. A družička s družbou nám stáli za svědkama.
Odpovědět
Super díky, polštářek už mám jen ho dozdobit, takže ho asi také dáme už před obřadem - je to na radnici - žádná velká věda, ale chci to mít hezké. Ještě vymyslet kdo kdy půjde a s kým :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?