Kde udělat obřad, když hostina bude v Modřicích?

Zdravím, chtěla bych vás požádat o tipy a rady, kde by se dal uspořádat civilní obřad v okolí Modřic. Zkoušeli jsme kontaktovat Mohylu míru, hotel Belcredi, Špilberk, ale pořád to není to, co by nás úplně nadchlo. Moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, napadá mě kopec Santon u obce Tvrožná, je to taková kaplička na kopci. Taky o něm uvažuji, pak ještě Arboretum v Brně. Můžu se zeptat, kde v Modřicích tu hostinu máte?
Odpovědět
Ahoj. Dekuju za tip. Nakonec jsme zvolili svatbu pod sirym nebem v Ujezde. Hostinu budeme mit v hotelu Gregor, svatby tam delaji, takze by vse melo jit hladce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v Modřicíh na radnici, tedy spíše za radnicí mají plácek, kde se dá venku udělat civilní obřad mohu Vám poslat fotografie na mail, několikrát jsme tam již svatbu realizovali anebo kousek od Modřich je zámeček v Sokolnicích venku nádherný park pokud je nepřízeň počasí je zajištěn konferenční salónek. Foto zámečku přikládám. ;o)
Odpovědět
Dobry den, moc Vam dekuji, to je opravdu pekne. O tom se nam nikdo nezminil, kdyz jsme se v Modricich na radnici ptali po moznem miste obradu... Dekuji za tip :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
@nejkrasnejsisvatba Dobrý den, mohla bych poprosit o fotografie jak vypadá svatba venku za radnicí v Modřicích? Děkuji moc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?