Kde mít svatbu pro 15 - 20 osob, večerní obřad na podzim (Praha a okolí)

Ahoj, rádi bychom malou svatbu s obřadem večer - jen rodina a nejlepší přátelé. Může to být klidně v Halloweenském stylu nebo na téma sklizně (barvy a plody na podzim), aby to bylo hřejivé. Nemáme rádi "snobsky vypadající" tabule a upřednostňujeme hřejivé přátelské prostředí, ne tak oficiální (stejně tak se nám moc nezamlouvají zámky, navíc je to zbytečně předražené). Obřad bychom chtěli navečer - stmívání nebo tma. Chceme se brát v říjnu. Protože pro tak malou skupinu lidí se to blbě připravuje, prosím a škemrám o tipy a rady :-) Je blbost pronajmout si celou hospodu, když nás je tak málo - ideální by byla nějaká krytá pergola, kde bychom po obřadu všichni zasedli k jídlu - ideálně formou rautu nebo teplého bufetu a mohli jsme si pustit vlastní hudbu. Chtěli jsme se brát v přírodě, ale kde vzít přírodu i s "mokrou variantou" a přitom nebrat zámek, že... Takže pokud byste věděli o takovém místě a dalo se tam rovnou i oddat, bylo by to super. I tak budem rádi za tip na zvlášť oddací místo a pak zvlášť na večerní menší veselku. Na čem nám záleží nejvíce je ta atmosféra a příjemné, pěkné prostředí. Svatba zvečera v barevném listí, ohýnky.. Když by i někde dalo domluvit i na pomoci s výzdobou (např. Halloweenskou, lampiony, dýně, levandulové svazky apod. v místě stravování) bylo by to super. Jsme z Prahy a přátelé rovněž, bylo by dobré, aby místo bylo dostupné (např. i jinou dopravou než auto, já jako těhule asi budu jediná střízlivá). O ubytování zájem nemáme. Díky moc za tipy :-)
Odpovědět
Ahoj, mrkni na viniční usedlost Kotlářka, mají oddělený salonek (uzavřený, ale světlý), oddávací místo venku a je to tam takové...no, skoro v přírodě, je to dost porostlé břečťanem :) Jen nevím s tím obřadem večer... jestli s tím oddávající budou ok. Jestli lze i mimo časy, které matrika vypíše..
Odpovědět
Ahoj, díky za tip. Vypadá to tam pěkně. Jen nevím na ten obřad venku - neviděla jsem žádnou zahradu apod. Ale ještě mě napadl Šeberák :-) asi se tam půjdem příští víkend podívat, jak by to bylo schůdné. No, a pak je ta otázka s oddávajícím...
Odpovědět
Ono to není moc vidět, z prostranství, kde se sedí pod pergolou a kde je party stan, vedou schůdky jakoby na hradby a tam je zatravněná plocha, kde jsou obřady. Byli jsme se tam mrknout, dali si kafe a obsluha nás tam ochotně vzala.
Odpovědět
Velmi podobně si to představujeme i my :) Akorát při větším počtu lidí a na jiném místě, ale taky si myslím, že večerní obřad může mít pohodovou atmosféru, která by měla při tomhle aktu být ;-)
Odpovědět
tak jsme to nakonec dali na Šeberák :-) tam to vypadá pěkně, tak pak dám echo jaký to bylo.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?