K oltáři se synem a s dcerou...???

Profilova fotka
Milé nevěsty, nikdy mne nenapadlo, že založím nějakou diskuzi....ale dnešní debata doma mne přesvědčila, že bych ráda věděla názory jiných nezaujatých... :-) Vdávat se budu podruhé a přítel taktéž. Já mám 15letého syna se kterým už 10 let žijeme sami a přítel má 25letou dceru, kterou také sám vychoval. No a jelikož je to svatba druhá a já mám pocit, že už "nepatříme" svým rodičům, chtěla bych, aby nás vedly k oltáři děti. Je to hloupý nápad???? Přítel pořád říká, že to je divný, že by nás měli vést rodiče....Jaký máte názor vy????
Odpovědět
Mě to přijde jako docela dobrý nápad. Já bych se tomu nebránila. Přesně jak píšete , je to vaše už druhá svatba.. Určitě jsem pro ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já mam velmi podobnou situaci. K oltáři mě povede 16 letý syn a je mi jedno kdo si co myslí. Tatku už nemam a současný přítel mojí mamky není pro mě tou správnou osobou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to přijde naprosto super! Pokud to teda nevadí synovi a nebude se cítit špatně...
Odpovědět
Profilova fotka
Syn nemá nic proti ....upekli na mne tajně žádost o ruku, tak ať si to taky užije :-)
Odpovědět
Super napad...mozna se to pritovi nelibi proto jak se na to budou tvarit rodice.
Odpovědět
Běžte tedy s přítelem spolu, přijde mi to nejlogičtější .
Odpovědět
Profilova fotka
@martinapat podle me je to skvely napad! :-)
Odpovědět
Me se ten napad moc libi, ale pokud by se na to pritel necitil, tak muzete jit spolu :) Kazdopadne mi prijde divny aby vas vedli rodice, kdyz uz mate druhou svatbu a starsi deti.. rozhodne bych to udelala bud tak, ze vas povedou deti (a to se mi libi vic :) ) nebo tak, ze pujdete spolu vy dva :)
Odpovědět
Já bych to klidně spojila - bežte s rodiči i dětmi. S tím, že se odpojí až vás dovedou k oltáři. Problém by mohl být snad jen, kdyby někdo z nich byl zároveň i svědek. Ale i to by se dalo vymyslet.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbí nápad s dětmi, ale promluvila bych s rodiči, zda jim to třeba nebude líto. Jiný problém nevidím...
Odpovědět
my šli s dětmi, i když tedy malými. Sama matrikářka to navrhla, že když už je prý máme... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dnes scéna od budoucií tchyně. Že si nevážíme vlastních rodičů, když nechceme aby nás vedli, že je to tradice atd. Dokonce došlo i na to, že lidi už se dneska neberou...proč taky. No prostě byla hustá:-(. Přítel se mne zastal, že je to naše svatba a bude to jak chceme. Ale já odešla v slzách a zůstalo to ve mě :-(. Nevím jestli to do svatby vydýchám.
Odpovědět
Článek se načítá
na tchýni kašli,je to Vaše svatba,Vaše rozhodnutí a pokud chcete aby tebe vedl syn a přítele jeho dcera tak to tak udělejte. navíc pokud je to druhá svatba... ;-) dnes už si to každý dělá po svém,nevěsta chodí i sama,kamarádku vedla např.kostelem její babička a bylo to hodně dojemné,oko nezůstalo suché..... takže za mě jdi se synem ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to sice nezvyklé, ale logické. Připadá mi to symbolické - že vaše děti s tím sňatkem souhlasí a přejí vám ho. Pokud to všichni čtyři zúčastnění cítíte, pak to tak udělejte.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?