Jak to je?

Profilova fotka
holky, tak nás napadlo udělat maličký obřad pouze se svědky,rodiči, prarodiči, malými družičkami, sourozenci tzn. celkem 15 lidí a dvě děti....a pak se zbytek rodiny a našich přátel připojí na hostinu a teď k otázkám - je hloupé pozvat partnery svědků a sourozenců i s jejich dětmi až na hostinu? - jak se v tomto případě dávají vývazky,dávají se hostům před obřadem a co pak těm, kteří dojdou až na hostinu??
Odpovědět
Profilova fotka
@1svatba Ahoj, co se týká první otázky - nedokážu si představit, že bychom pozvali na obřad treba jen přítelovu sestru a jejího partnera s detmi az na odpoledne, to mi přijde docela blbé. Pokud jsou takto rodina uz, tak to bych určitě neudělala.. pokud maji sourozenci nebo svědci přítelkyni/přítele a moc se nejak neznáte, nebo je to zatím krátký vztah, tak to bych možná pochopila, že by přišli až odpoledne. A co se týká druhé otázky - já osobně bych dala vývazky asi jen těm co by byli na obřadu. U nás se vývazky dávají totiž ráno před svatbou lidem, kteří budou s námi po celý svatební den... takže odpoledním hostům (kamarádům) vývazky už dávat nebudeme.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatba28 taky si myslím, děkuji za názor. chtěli jsme opravdu co nejmenší a klidný obřad,ale nakonec jsme to přehodnotili :) bez těch dětí by byla nuda, partnery moc neznáme,ale tak co..
Odpovědět
@1svatba taky zveme partnery.Partnerku svědka neznáme ani jeden,ale ani jsme nepřemýšleli nad tím jí nepozvat,nějak jsme to brali automaticky.A vývazky budeme dávat také ráno,teda spíš odpoledne lidem,kteří s námi budou celý den.Máme obřad až v 15:30h :-)
Odpovědět
@1svatba Vývazky jsou to poslední co bych řešila,klidně nemusí být vůbec,my je také neměli. Ale pokud budeš mít hostinu pro dost lidí ten stejný den jako obřad,je zvláštní nechtít ty lidi i na obřadě.Ten je přece nejdůležitější, hosty by to mohlo mrzet,mě by to teda docela mrzelo a klidně bych šla raději na obřad a na hostinu již ne..
Odpovědět
Profilova fotka
Mne osobne by treba hrozne mrzelo, kdybych byla zvana na hostinu ale nesmela prijit na obrad.. vzdyt to je na svatbe to nejkrasnejsi a nejvyznamnejsi, ne to jidlo a piti potom..
Odpovědět
Přidávám se k ostatním, matraveg to shrnula asi nejlíp
Odpovědět
Profilova fotka
Diky holky za nazory...mate pravdu,taky se nam to rozlezelo v hlave
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?