Jak to je s nástupem na svatbě? Kdy jdu já a ostatní?

Je to úsměvné, ale právě jsem zjistila, že máme oba hokej v tom, jak to vlastně s tím nastupem je. Takže, kde jsou družičky (ty maličké s kvítkama), kde jde družba, kde jsou svědci a kdy jdu teda já? A jde ještě někdo za mnou? A kdo vede ženicha? Tchyně i nastávající se na mě koukaj jak na troubu, že si myslím, že by měli jít spolu... Tak mi v tom prosím udělejte někdo pořádek. A prosím dodejte i v jakém pořadí se vychízí. Bude to jak řeknu já, ale každej chodí někam jinam někdy jindy. Tak nevím. :-)
Odpovědět
co jsem viděla, nejdřív se všichni usadí a pak jdou snoubenci spolu kostelem. Za ně se pak z lavice posadí svědkové. Žádný štrůdl se nedělá :-) Ani marš se nepochoduje, pokud an tom netrváte :-)
Odpovědět
U nás vede matka ženicha a družba vůbec není...
Odpovědět
meli jsme svatbu pred mesicem v brnenskem kostele - prvni sel zenich s maminkou, za nim moje svedkyne a zenichuv svedek, za nimi moje maminka a zenichum tatinek (tchan) - vsichni ostatni delali spalir - posledni ja s tatinkem - myslim ze tohle je nejbeznejsi - a druzicka - to zalezi - u nas ji vzal muj tatinek do druhe ruky - napred jsme chteli aby sla pred nami, ale bala se :) vetsinou jde druzicka pred nevestou a haze napr. okvetni listecky nebo za nevestou a drzi ji zavoj, vlecku....
Odpovědět
Profilova fotka
Tak nám pan farář říkal tři varianty a můžeme si vybrat. Buď se žádný špalír nedělá a ženich jde s nevěstou jako první hned před oltář, nebo se špalír dělá a jdou spolu ženich s nevěstou jako poslední zezadu, nebo třetí varianta ta nejběžnější.. jde ženich se svojí maminkou, pak svědci a ostatní dělají špalír, nevěsta jde zezadu se svým tatínkem. Snad jsem to nepopletla, ale je to čistě na vás jak se s panem farářem domluvíte že to chcete.
Odpovědět
Profilova fotka
a může to být i tak že jde pouze nevěsta s družičkami? musí jít ženich, a svědkové a rodina ? nebo si to můžu udělat jak chci?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?