Jak se jde k oltáři?

Profilova fotka
Prosím, poradíte mi, Mám dvě dospělé družičky a pak jednu malinkou a ta půjde s malinkým družbou. Jak se nastupuje, Prvně velké družičky, pak malé a pak já s tátou nebo jinak:)??
Odpovědět
Profilova fotka
to je všude jiné, my to máme tak, že nejdřív jde moje máma s tátou ženicha...potom ženich se svojí mámou....potom by měly jít velké družičky, po nich malinké a pak nevěsta (pokud teda nemáš s holčičkama plány, že ti budou držet vlečku)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám to podobně, jen mám dospělé družičky 4 a malou jen jednu. A plánuju průvod: ženich s maminkou, moje maminka s ženichovým tatínkem, svědci, dvě dvojice velkých družiček a pak (s malým odstupem) malá družička, která ponese prstýnky. A nakonec samozrřejmě já s tatínkem ;-)
Odpovědět
U nas to bylo uplne jinak, matrikarka nas tak postavila a byli jsme z toho vsichni pekne v soku a ani na slovo jsme se nezvmohli :( Prvni jsem sla ja s zenichem, pak sli svedkove a pak rodice. Takze me nevedl muj tata :(
Odpovědět
Profilova fotka
Nám řekli na radnici, že je to jen na nás, ale máme si to zvolit dopředu, aby si nás pak mohli porychtovat :) Takže u nás půjde první ženich asi s maminkou, pak svědci, družičky a nakonec já s mým bráchou, který mě odvede :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky děkuju, asi to udělám tak jak jsem psala :-)
Odpovědět
A ještě mi prozraďte s kým jde matka nevěsty, když otec ženicha nežije, s bratrem ženicha? Někde jsem četla, že při odchodu z obřadu jdou právě první novomanželé a pak otec nevěsty s matkou ženicha a matka nevěsty s otcem ženicha.
Odpovědět
Profilova fotka
@derinka7 To máš prakticky fuk - prostě se utvoří dvojice - klidně dle sympatií. Na ségry svatbě třeba žádný odcházení z obřadní síně nebylo. Prostě se pogratulovalo a udělalo pár fotek v síni s nejbližší rodinou a zatím co se novomanželé ještě chvilku fotili, ostatní se shromáždili před zámkem a když pak přišli, házela se rýže, nasazoval chomout a tak. Pak před zámkem bylo velké focení. My dokonce ani neplánujeme nějaký velkolepý příchod - prostě se všichni usadí, pak dovede tchyňka ženicha k oddávajícímu a pak mě taťka. Nic víc.
Odpovědět
@derinka7 myslím, že bratr by měl stačit:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?