Jak říct mamce že chci svatbu jen se svedky?

Dobrý den Vim ze podobné téma už tu asi je ale jak mam moji mámě říct že chci na svatbě jen svedky uz jsem to naznačila ale nechci at se urazí je citlivá a nedokáže to pochopit vezme si to osobně a řekne ze ji tam nechci a že ji nemám ráda jak to mam prosim řešit dekuji
Odpovědět
Domnivam se, ze nejlepsi bude si s ni sednout a na rovinu ji to vysvetlit, proc to chcete mit takhle a rovnou s ni naplanovat nejaky rodinny obed kde ji to trosku vynahradis. Ale asi se da ocekavat, ze ji to bude lito, no...
Odpovědět
Bude no ale bydlime od sebe daleko
Odpovědět
A to je důvod proč chcete svatbu jen se svědky? To, že bydlí daleko? Manželovi rodiče bydlí 400km a moje máma 200km od místa kde jsme měli obřad. A rozhodně to nebyl důvod k tomu aby na svatbě nebyli. Pokud máte jiný důvod, tak to chápu. Ale myslím, že do budoucna by vás to mohlo mrzet.
Odpovědět
Sorry ja vim ze je to ted takovej trend. Ale svatba je rodinna spolecenska udalost od nepameti. Mela by tam byt siroka rodina. Chapu ze nekdo teticky nechce to jo. Kdyz bych si predstavila ze nebudu na svatbe svych deti takby mi to bylo nadosmrti lito. Pokud nejste na krev rozhadane,nedovedu si predstavit duvod proc nemit maminku na svatbe. Takze neexistuje zpusob jak ji to rict.
Odpovědět
Bohužel si také myslím, že taková věc se mamce ani říct nedá. Bude jí to hrozně líto a přijde o jeden z nejkrásnějších momentů výchovy dcery. Pokud opravdu jde jen o tu dálku, tak to prosím zvažte. Bude to mrzet časem i vás.
Odpovědět
My budeme mit svatbu bez vsech z rodiny krome brachy a segry, obe strany rodicu jsou rozvedeni a my nejsme zvedavi, co by tam udelali za scenu-obzvlast kdyz tam bude alkohol... je to nas den a neminim si to pokazit nikym :) mamce to bylo lito ale chape to.... sednete si v klidu a vysvetli ji to
Odpovědět
To urcite ne nejde jen o dálku jde i o finance ze větší svatbu nechceme navíc me chce donutit abych na svatbu pozvala lidi které tam nechci nerozumíme si s partnerem s nimi na tolik aby tam byly. Dal se ji nelíbí spousta dalších věcí spis to vypadá jako by se vdavala moje maminka vše mi chce plánovat a to ze to tak nechci pro ni není důvod.
Odpovědět
@simsamsim pokusim se o to ona bydlí na Moravě a ja uz v Čechách ted tam na týden pojedeme a nevim který den ji to mam oznámit a navíc partner nechce aby bylo něco jinak tak jak sem si to naplánovala tak se mu to líbí a nechce at mi to kdokoli zkazí
Odpovědět
Hele, svatba by měla především odrážet přání snoubenců. To v první řadě. Myslím, že v dnešní době je celkem normální, že u kormidla organizace je nevěsta, nikoli matka nevěsty. Na druhou stranu bych asi v případě, že je tvoje maminka citlivá a mělo by to vztahové následky, hledala spíš způsob, jak mít svatbu levnou, malou i s maminkou. Sama musíš vycítit, co bude snazší. Promluv si o tom hlavně s partnerem. Určitě ti nebude stát v cestě při malých změnách, které zabrání rodinnému nepřátelství. Hlavu vzhůru.
Odpovědět
Maminko mám tě ráda a nezlob se, není to nic proti tobě, ale chci svatbu jen se svědky. Děkuji za pochopení.
Odpovědět
Profilova fotka
My to tak chceme taky. Není důležitý jaký lidi máš na svatbě, ale koho si bereš. Mojí mámě je to jedno :-D je to moje svatba a tátovi už tuplem :-D Ještě že nemusím tohle řešit ;-) Normálně ji řekni jak to chceš ty. Proč bys musela poslouchat svojí mámu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?