Jak napsat na vybrané místo?

Profilova fotka
Ahojte dámy, já mám takový dotaz... máme vybraných pár míst kde mít hostinu a tak bych tam ráda napsala e-mail jak to u nich funguje pokud to tam budeme mít a hlavně kolik si za co účtují, zda mají nějaký přesný ceník |-| . Já vůbec nevím jak ten mail formulovat.. (stydící se smajlík) :-) . Nechci aby to bylo něco ofiko, prostě jen dávám poptávku na více míst a pak se podle služeb a ceny daného místa rozhodneme. Nějaké rady a tipy? :-* děkuji....
Odpovědět
@barulina90 Ahoj my jsme posílali toto: Dobrý den, plánujeme s přítelem svatbu. Bylo možné u Vás uspořádat hostinu pro cca 40 lidí, jaká by byla cena za oběd (polévka s játrovými knedlíčky a svíčková) a následný raut do pozdních večerních hodin? Můžete mi zaslat další informace ke konání svatby ve Vašem pensionu? Děkuji a přeji hezký den Tak snad Ti to pomůže :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme teda všechna místa osobně navštívili. Ono jedna věc je to, co si nafotí na internetový stránky a druhá věc je, jak to tam ve skutečnosti vypadá...zavolali jsme, že jde o to a to a domluvili si schůzku s majitelem nebo provozním a bylo. Chápu ale, že ne vždycky tohle jde udělat, my měli všechny místa do nějakých 50 km od bydliště. Kdybych měla někam psát, tak by to znělo dost podobně jako v příspěvku výše :)
Odpovědět
Profilova fotka
@dead_cat super, něco takové jsem měla na mysli ;-) Moc,Moc děkuji! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkoc my všechny místa osobně známe, takže víme jak vypadají :-), jde spíš jen o ty technické věci, ale děkuju za odpověď :-) ;-)
Odpovědět
Spis si domluvte osobni schuzku a tam to proberte, at vidis, jak se k tomu stavi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?