Jak jsi se cítila při nástupu?

Poslední dny mě nějak přepadá strach při představě, že budu muset projít špalírem. Já se nebojím, že se něco pokazí, že zakopnu nebo tak, jen prostě už jsme na padesáti lidech a to jsme ještě možná na některý zapomněli.... a já nejsem moc exhibicionista, tak se bojim, že chvíle, na které se člověk těší, se pro mě stanou nepříjemným zážitkem. Už jsem to totiž zažívala na promoci, na kterou jsem se taky těšila a pak mi připadalo, že tam sebou seknu a celou dobu jsem si přála, aby už byl konec :-D Tak uvažuju, jestli neudělat obřad jen pro nejbližší rodinu a zbytek ať přijde jen na odpolední párty. Měli jste to tak někdo? Jak se na to tvářili kamarádi? Neni to blbý? Nebo bych asi potřebovala něco takového, abych se uvolnila :-)))) http://www.videacesky.cz/hudebni-klip...
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
To záleží na tobě, ale přijde mi, že chceš mít malý obřad jen kvůli deseti vteřinách, kdy budeš procházet uličkou, což bych asi neřešila :-) Já se spíš bojím, že mi v hlavě bude běhat tolik věcí, že si z toho nástupu a obřadu nebudu nic pamatovat :-D
Odpovědět
No třeba ta nervozita z té nevěsty spadne, když to všechno začne :-), já nevím, ještě jsem se nevdávala :-), proto uvítám zkušenosti ostatních. No samozřejmě plánuju panáka na kuráž :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám uplně stejný obavy , vim že mi bude špatně od rána a než vyjdu uličkou tak se budu muset hodně snažit abych už nebrečela.Hlavně nebrečet. Ale vzpomenu si na tohle video a bude to dobrý.... ;-) Jinak nevim kde obřad máte? My venku v parku kam může přijít kdokoliv, takže říct někomu kdo počítá a těší se že uvidí obřad aby nechodil mi přijde blbý. Ale pokud to máte někde kde je míň místa můžete to trochu zredukovat. Jinak přeju hodně štěstí a pevný nervy.
Odpovědět
Jsem ráda, že v tom nejsem sama :-). Já myslim, že budu tak vystresovaná, že na brečení nebude nálada :-). Máme ho v zámku. No vidíš, sakra, musim se podívat, kolik že se tam vlastně vejde lidí, ještě, žes mi to připomněla!!
Odpovědět
Taky uvažuju o závoji přes obličej, možná by mi to trochu pomohlo, jenom mi přijde, že se to dělá spíš v kostele, ne?
Odpovědět
Profilova fotka
V dnešní době myslim můžeš mít co chceš,když ti to pomůže a chtěla bys ho tak si ho dej přes obličej :-D No pak si řeknem jak to dopadlo
Odpovědět
Profilova fotka
@margheritabianca Holky, přidávám se do klubu ne-exhibicionostek :-D Taky mám hroznej strach, že celej obřad probulím, budu celá rozmazaná a nebudu si z toho nic pamatovat! :-) Ale nevím co s tím, takže musím jen doufat, že to třeba nebude až tak strašný... :-D Jo a video je super!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, já se vdávala loni, svatba byla "ve velkým", navíc v kostele ( já jsem ateista ), celkem devadesát lidí. Základ je pozvat jen ty, které tam mít chcete a s kým se cítíte dobře. Z mojí strany tam bylo tak 25 lidí, zbytek byl manželův, ale všechny lidi jsem znala :) všechny jsem aspoň jednou v životě viděla na nějaké návštěvě, navíc jsme u všech, u kterých to šlo, rozdávali osobně oznámení (krátká návštěva, kafe nebo něco k pití, předat oznamko, nechat si ho pochválit a potvrdit účast a zase dál :)), tskhle jsem měla pak pocit, že všechny znám :) A pak ten samotný moment - od rána jsem se chystala zvlášť, nikoho kromě mamky, ségry, táty a nejbližších kamarádek jsem neviděla osobně, jen z okna pokoje jsem pozorovala, jak se sjíždějí :) před kostelem už byl čas jen na rozpuštění vlečky a už jsme stáli ve dveřích. Ještě bych měla upřesnit, že jsem měla hrozný strach, že mi tu svatbu zkazí fakt, že je v kostele a já měla vždycky z kostelů hodně divný pocit. Vybrali jsme tedy aspoň hodně světlý kostel, ale stejně.. No a v ten samotný moment - když začne hrát hudba, tatínek stojí vedle vás a cítíte i to, jak je on nervozní, vejdete dovnitř a jdete uličkou, cítíte jen obrovský štěstí, neuvěřitelně pozitivní atmosféru, kdy se všichni usmívají a vůbec "nezírají", ale naopak na vás koukají s dojetím, ale hlavně vidíte ženicha, který vás vidí poprvé načesanou v šatech, vidíte, jak stěží zadržuje slzy a tu lásku v jeho očích, je naprosto jedno, kdo na vÁs kouká a jak se tváří :) já se podívala jen na kamarádku, která brečela, tskže jsem rychle začala polykat slzy a pak už jsem z toho mého ženicha nespustila oči :) dokonce jsem se ani nerozloučila s tátou, což mě mrzí, prostě jsem jen chtěla být u mého muže a držet ho za ruku. Celé to trvalo chvilku a přesto je to pro mě chvíle, kterou si budu pamatovat celý život. Z kostela, kterého jsem se bála, se stalo místo totálně plné štěstí a maximálné jsem si celý obřad užila. Zní to děsně pateticky, ale fakt bych přála každé z vás, abyste to takhle měly :) není to promoce, kde na vás zírají cizí lidé a vy "plníte úkol", je to chvíle, kdy tomu nejbližšímu slibujete lásku na celý život s ti ostatní vás v tom podporují a oslavují s vámi a to je velký rozdíl :)
Odpovědět
Ty jo, děkuji za pozitivní příspěvek!
Odpovědět
Profilova fotka
Nemam rada pozornost smerovanou mym smerem, i v hospode s kamarady kdyz je nas vic nez nejakych pet sest tak uz se stahuji do kouta a moc nemluvim, takze svatba o 50 lidech opravdu nebyl muj salek kavy, ale nejak mi to predem vubec ani nedochazelo co mne ceka :-D a ono vazne neni potreba byt kvuli tomu nervozni.. krome svedkyne a maminek jsem se v podstate s nikym pred obradem nevidela, takze bylo krasne citit a vnimat tu laskyplnou atmosferu a uzasle vyrazy, protoze ani z poloviny takhle nastrojenou mne nikdy videt nemohli :-) trochu mne i mrzi, ze jsem si ten pruchod spalirem neuzivala a nekoukala na hosty vic, "bohuzel" moje pozornost byla smerovana jen na zenicha :-D az pak z fotek jsem videla jakou krasnou kulisu za nami vytvorili, pary v objeti, zamilovane pohledy, stastne a dojate vyrazy, proste nadhera :-) obrad je to nejkrasnejsi na svatebnim dnu, bylo by skoda o to hosty na kterych vam zalezi ochudit a "odbyt" je jen jidlem a pitim ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já asi nejsem standartní nevěsta,byla jsem celou dobu v pohodě a nějak mi nepřišlo,že se vdávám,měla jsem pocit,že se vdává někdo jiný,byla jsem naprosto v pohodě.Byla jsem utajená nevěsta a ohromně jsem si užívala ten pocit,když jsme s tátou šli uličkou,jak se všichni dívali a usmívali,paráda.I kamarád,co nám na obřadě hrál na harfu,mi pak říkal,že když jsem přišla k oltáři,vypadala jsem naprosto v pohodě (a taky jsem byla!!). Normálně nemám ráda být středem pozornosti,ale tady jsem si to užívala a vůbec jsem na to nějak nemyslela :-)
Odpovědět
Já pozornost taky ráda nemám,ale až půjdu jako princezna uličkou v kostelíku,tak se mi pozornost líbit určitě bude. Jen se bojím že budu brečet,protože budem mít hudbu na varhany,a už teď,když slyším naše skladby jen na mobilu,tak brečím...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Při procházení špalírem sem nemohla koukat na nic jiného, než na mého manžela u oltáře. Kdybych uhla pohledem na někoho v řadě a viděla jeho dojetí nebo dokonce slzy, byl by to konec mojí jistoty :-) A to doporučuji i tobě - zaměř pozornost a pohled na nastávajícího, všechny ostatní vypni a nervozita bude pryč :-)
Odpovědět
Pro me to byl skvely zazitek.....videt vepredu zenicha....spolecny zazitek s tatinkem.....fakt super....a navic predemnou sla mala druzicka a divala jsem se na ni :-) Lidi okolo jsem vubec nevnimala.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdyz jsme s tatou prochazeli ulickou, tak jsem videla jen manzela prede mnou a absolutne vubec nevnimala, kdo tam nebo neni. Citila jsem ale tu podporu lidi za sebou, ty, co sli se mnou mym zivotem a ja se s nimi rada delila o ten okamzik. Vubec se nemas ceho bat! Vsad se, ze budes myslet na neco uolne jineho, nez ze te nekdo sleduje. A za tyden se uz vsechny vzpominky spoji a ani nebudes vnimat podrobnosti. Po zkusenosti se svatbou me zpetne mrzi, ze jsme nemeli kameremana....
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se bojim jen toho, ze zacnu brecet uz pred kostelem a nez dojdu k zenichovi budu vypadat jak panda :D Bulim u vseho, i u Titanicu a to jsem ho uz videla nejmin 50x :D Na milyho se koukat nemuzu, pac bude stat zady ke me, otoci se az budu pred oltarem. Takze premyslim, ze pozornost zamerim asi na farare. Ten se vzdycky usmiva, tak snad me to uklidni :)
Odpovědět
já se dojímám a slzím, jenom to tu čtu :). já se slzám asi neubráním :)
Odpovědět
Přesně jak píše mar1984, mám na krajíčku jen tady při tom čtení a což potom na své vlastní svatbě..Mě povede maminka,takže už to bude pro mě silný okamžik, navíc vzpomínky, na blízké, kteří už tam se mnou nemůžou být a neuvěřitelně mi chybí..No snad to zvládnu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@rencinka87 @88renca88 @kristinasaxi @x_kaatja @mejzy85 @mar1984 @moni_ska Holky, toto mi nedělejte, taky mám na krajíčku jen to čtu... :-) No to bude fakt síla v den "D"... :-D Bojím se, že i když nebudu koukat na nikoho kolem, jen na ženicha, tak budu i tak bulet, páč on bude určitě totálně naměkko :-D
Odpovědět
@rencinka87 Díky tvé podrobné slohovce mám teď slzy v očích :-D Díky za milá slova ;-) Ocení každá, která si asi zhruba představuje, jaké to bude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@margheritabianca devce zlate, moc to resis ;-) vsak tam nejdes promenadu v plavkach pred komisi, budes krasne oblecena, upravena.. a lidi (kteri tam nejsou, aby te kritizovali, ale proto, ze Te maji radi a chteji ten moment sdilet s vami dvema) budou celi paf z krasne nevesty. muzu Ti rict, ze jak jsem strasne citliva a rozplace me kde co, tak jsem za cely svatebni den ani slzu neuronila. a to jsem mela i pred menses, kdy byvam jeste o 80% plactivejsi nez obvykle. :-D naprosta pohoda, usmevy cely den. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ježiš holky, když to tu čtu, tak se mi chce brečet už teď :D Takže asi budu mít co dělat, ještě já, taková cíťa :D Ale těším se moc, zatím si nepřipouštím, že by mi ta pozornost měla být nějak nepříjemná. A panák na kuráž určitě proběhne ;-)
Odpovědět
@margheritabianca no tak mě dojalo i to veselé video, tím jak jsou všichni úžasní a šťastní :-D
Odpovědět
Ahoj, tak já byla dojatá, když jsme jeli k zámecké zahradě a troubili.. Pak když jsem nastupovala s tátou, ženich už byl u oltáře, ale nesměl se otočit, páč jsme se domluvili, že mě uvidí až u oltáře. Byla jsem trochu nervozní, jenže pak jsem si šlápla na šaty, pak se začala bořit podpadky do země a nervozita byla pryč :-) Ale převážně jsem byla klidná. Ráno jsem si dala čerstvou šťávu z pomerančů, při líčení a česání trochu čokolády a pak až oběd. Ale dlouho jsme se fotili a už jsem teda měla pěkný hlad..
Odpovědět
Profilova fotka
@roslein Jee, nechtěla jsem nikoho rozplakat!:) a za sloh se omlouvám, nějak to kratší neumím a to si pořád opakuju: "Buď stručná!" :-D
Odpovědět
@rencinka87 Ne, právě,že super ;-) Skvěle jsi to napsala a já jsem díky tomu ještě víc napjatá v očekávání, jaké to bude...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
a není možné, že ve chvíli, kdy se postavíš do uličky a podíváš se na ženicha, že na všechny kolem zapomeneš a budeš se soustředit jen na něj? nebo je to jen ve filmech? :-D
Odpovědět
holky, já se bojím, že brečet bude ženich :-D já v takových situacích tak nějak tohle umím zadržet a pro make-up vše, takže já se držet budu..ale bude mi asi blbé, když začne brečet Honza a já nic, budu vypadat, jakože mě to nijak nedojímá :-D ale tak třeba to taky neudržím...
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu brečet jak želva ,už se úplně vidím, moje rodina(tety a spol) jsou šílené plačky ,tak to bude něco ,abych se na ně nepodívala i skoro manžel pronesl, že jak mě uvidí je to jisté.Do toho hudba https://www.youtube.com/watch?v=QgaTQ... 8-) asi si budu muset dát prášky na uklidnění :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mikulilibka-Prášky nee, pak bys mohla byt taky dobre otupela :D ...ale ta písnička je krásna :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?