Hudba v zámecké zahradě

Profilova fotka
ahojky nevěstinky moje, potřebujeme poradit, svatbu budeme mít venku v Zámecké zahradě o počtu lidí max 45.. zámek nám zařídí jen sezení a sklenice na přípitek, zbytek je na nás. Přítelův kamarád nám nabýdl, že by nám zahral na kytaru a jeho přítelky zaspívala co by jsme si řekli. ( Kamarád učí hudební výchovu na základní škole). a tak naše otázka zní? bude to v zahradě slyšet bez ozvučení.. jen kytara a zpěv :( díky
Odpovědět
Obavam se ze nebude. My mame svatbu taky v zahrade a bylo nsm doporuceno ozvuceni. Jinak super, ze mate od zamku aspon sezeni, my si musime zaridit vse sami
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se obávám, že ne. Měli jsme svatbu ve staré zahradě a měli pianistu (měl elektrické klávesy) a sám říkal, že si musí sehnat kombo a jeden zesilovač, aby to bylo aspoň trochu slyšet :) S tím to bylo ale už naprosto v pořádku :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já právě byla srpnu kamarádce na svatbě.. Ta to měla...dona na zahradě..měli cca 65lidí a slyšet to bylo. :/
Odpovědět
@verkaf záleží jak si představujete obřad. Pokut bude příchod nevěsty z větší vzdálenosti (viz foto) ozvučení doporučuji. Ale jinak při obřadu pro 40 lidí bych se hudby bez ozvučení nebál.
Odpovědět
Profilova fotka
Vše sw bude odehrávat u té kašny.. Svatebčané budou kolem.. :) v uličkách ;)
Odpovědět
Profilova fotka
I bez ozvučení bude zpěv slyšet, s kytarou je to horší. Ale stačí půjčit jedno hudební kombo (kamarád z hudebky bude vědět a určitě ho v hudebce mají a na účely obřadu postačí, nebo existují různé přenosné systémy na baterii například na aerobik). Pokud to máš ale jenom na obřad a je to pro tebe i hudebníky technicky složité, vystačíš v pohodě i bez ozvučení, bude to komorní, ale rozléhat se to samozřejmě široko daleko nebude. Když se dívám na ty fotky, tak 40 lidí Vás v podstatě obestoupí dokola a budou blízko, jenom je ještě otázkou jak moc šplouchá ta kašna. Převeď si to třeba k hudbě na táboráku, tak máš taky třeba třicet lidí a jeden zpívá a hraje na kytaru. Slyšet to je a na obřadu obvykle není potřeba nikoho "přeřvávat" , je to jen na podkres. Osobní zkušenosti - ozvučujeme svatby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?