Hudba na obřad ?

Profilova fotka
Ahoj, holky. Potřebuji nutně poradit s hudbou na obřad. Přítel trvá na dvou písních, ale já si nejsem jistá zda se to hodí na svatbu. Jsou jeho oblíbené a já nevím co s tím. Na příchod nevěsty by měla hrát Adele, což je naše písnička... http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3W... by přítel chtěl hrozně tuhle písničku při obřadu http://www.youtube.com/watch?v=KDcgOp... písničku miluje, ale když vím ten překlad tak jsem z toho nervozní, je spíš smutná...a no nakonec by chtěl Haleluja, což ta mi nevadí, ale nejsem si jistá těmi dvěma prvními když jsou smutné, ale jsou krásné. Jaký na to máte názor ? Děkuji
Odpovědět
Obě jsou smutné. Překlad Adele se mi vůbec ke svatbě nehodí http://www.karaoketexty.cz/texty-pisn...
Odpovědět
Profilova fotka
Jde o to, jestli se písně líbí vám oběma, jestli ano,tak si je klidně nechte zahrát je to váš den a co je komu po tom, že nebudete mít "svatební písně". Jestli pro vás tyto písně něco znamenají, tak proč ne.. Jen 3 písně jsou myslím málo. My měli vybraných 5 (z toho jedna mega dlouhá forrest gump) a nestačilo to, pak se pouštěli slaďáky co tam dj měl.
Odpovědět
Písničky jsou krásné, ačkoli já sama řeším překlady, polovina svatebčanů anglicky neumí. Nejde o text, ale o to, co ve vás píseň vyvolává, jaké emoce a vzpomínky. A o emocích a o vzpomínkách svatební den je. Mnoho štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky řeším texty... asi se musíš rozhodnout, jestli text řešit a v tom případě souhlasím s miisinkou, Adele je pro mě vyloženě protisvatební... Nebo text neřešíš a v tom případě je rozhodující, jestli jsou ty písničky pro vás něčím důležité, máte je s něčím spojené, atd...pokud chceš slyšet můj názor, upřímně říkám, že bych minimálně Adele nezvolila, protože text je v tomto případě úplně mimo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?