Hudba k venkovnímu svatebnímu obřadu

Profilova fotka
Na večer plánujeme pravděpodobně kapelu, ale jak s obřadem? Poradíte mi vy, které jste měli svatbu venku, nebo prostě jinde než v obřadní síni? Co vám hrálo a kdo to hrál? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mosquito Na nedávné svatbě, kterou jsme organizovali, tak hrála během venkovního svatebního obřadu vícečlenná živá jazzová kapela :-) Zahráli i svatební pochod :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem to by bylo fajn, ale počítám, že toto bychom si nemohli dovolit a tak kapelu jako takovou plánujeme až na večer. Líbil by se mi někdo, kdo zahraje třeba na housle, cello, ... (moderní klávesy jako takové mi ruší představu obřadu a křídlo na zahradu si s sebou nikdo brát nebude :-)) Škoda, že nikdo z mých kamarádů není dostatečně hudebně nadaný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mosquito Kapela pak hrála odpoledne, takže to vzali "při jednom". Každopádně poměr cena/výkon byl, na to, kolik jich ve, velice dobrý. Jinak sehnat nějaké duo či sólo housle apod. určitě nebude problém. Taky to můžete řešit poptávkou/inzerátem v nějaké lokální umělecké či hudební škole.
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem Moc děkuji za tip s tou hudební školou. Sama jsem do hudebky chodila, ale tohle by mě vůbec nenapadlo :-) PS: děkuji za tipy zdarma i přesto, že jste tady PRO, je to velice milé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mosquito Rádo se stalo :-) Kdybyste chtěli i placenou "pomoc" nebo sháněli fotografa (zrovna jsem si všimla, že máte vytipované místo, kde muž už dvě svatby fotil), dejte vědět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem Sháníme všechno :-) Vše se bude odvíjet od rezervace místa a termínu. Bohužel "pomoc" si nemůžeme finančně dovolit, ale věřím, že jsem alespoň trochu zručná a něco vytvořím a pár blízkých pak pomůže se samotnou přípravou na místě činu. Styl focení Vašeho muže se mi líbí, ale nedílnou součástí je pro nás i cena. V tuto chvíli potřebuji mít ucelenou představu jak je která položka náročná atd. a zjistit, kde by se případně dalo ušetřit, abychom si jinde mohli dovolit něco přesně podle našich představ :-) Kontakt si ukládám, případně se ozvu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mosquito Rozumím :-) Pokud budete chtít poslat cenovou nabídku, dejte vědět. Tento termín má zatím volný.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?