Hledáme pěkné obřadní místo v Praze, nevíte někdo o nějakém?

Profilova fotka
Hledáme pěkné obřadní místo v Praze, nevíte někdo o nějakém? Nejraději bychom chtěli obřad někde venku ;-)
Odpovědět
Zkuste Vrtbovskou zahradu v centru, kamaradi meli svatbu v altanu zxahrady a bylo to krasne. http://www.vrtbovska.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Hezké místo venku je si myslím Villa Voyta..v Praze 4 v Krči. Já se vdávám pod střechou, na Nuselské radnici. Je hezky opravená a interier je fakt krásný.
Odpovědět
Profilova fotka
@anyesss mist je spousta a je potreba se rozhodnout, jestli chcete vse na jednom miste nebo vam nevadi prejezd a jestli to budet treba na druhem konci prahy nez bydlite. Meli jsme vse na jednom miste - hotel certousy, horni pocernice. Jinak mezi zajimava mista patri napriklad golf klanovice, brevnovsky klaster, letohradek hvezda, atd
Odpovědět
Toto sice není venku (bereme se v březnu), ale budeme to mít na Novoměstské radnici na Karláku. Je to moc krásná místnost s gotickými (nebo jakými) oblouky. Úžasné místo. Navíc máme obřad zdarma (myslím, že to mají akorát pátky??? Ale teď bych kecala). Takže kdyby to bylo nakonec uvnitř, tak doporučuji. Jenom blbé na parkování :-S Každopádně venkovních míst je určitě hodně krásných. Pokud na to máte, tak bych šla na nějaký zámeček... to bych asi volila já...
Odpovědět
Chodovska tvrz
Odpovědět
Zámecký park Dolní Počernice.
Odpovědět
My jsme měli svatbu venku před Letohrádkem Kinských. Moc hezké, akorát Praha 5 si účtuje velkou sumu za obřad mimo radnici.
Odpovědět
Profilova fotka
Chtěla jsem navrhnut Grébovku, ale jak vidím, tak jste si ji zvolili :-) @anyesss
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@americana můžu se na tu sumu zeptat, jestli to není tajné? Chtěli bychom obřad taky tam.
Odpovědět
Já se obávám, že chtěli tenkrát skoro 10 tisíc. Možná se doba změnila, nevím. Každopádně jsme raději zvolili církevní obřad- unitářskou společnost http://www.unitaria-praha.cz/sluzba-d.... Obřad nás vyšel výhodněji. Byl krásný, vtipný, nezapomenutelný díky Petru Samojskému.
Odpovědět
Profilova fotka
Štiřín :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad ve Vojanových sadech - celkem neznámé místo v centru, odkud tě nebude "vyhánět" další nevěsta. Park obehnaný zdí, kde se volně prochází pávi. Dojem trochu kazila flekatá budova napravo, ale tu do příští sezóny jistě dodělají :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?