Farářka Kateřina Rybáriková.. zkušenosti?

Profilova fotka
Ráda bych se tu holky zeptala na konkrétní farářku - Kateřinu Rybárikovou z Českobratrské církve evangelické v Hustopečích u Brna. Nemáte s ní někdo zkušenost? V diskuzích se tu nikde neobjevuje, proto zakládám novou. Přítel není věřící a nechceme se brát v kostele, ale já bych ráda, aby nás oddal někdo duchovní, na druhou stranu už kvůli příteli nechci, aby oddávající měl až příliš náboženský proslov. Jeslti mi rozumíte :) Paní Rybáriková oddává i nevěřící, moje kamarádka (ani jeden z nich nejsou věřící) ji měla a moc ji chválila, ale to je zatím jen jediný případ, který znám. Případně pokud sem napíšete i další tipy na někoho jiného s vašimi zkušenostmi z okolí Brna, tak budu moc ráda. Představa je někdo myšlenkově mladý, otevřený novému světu, oddávající i nevěřící (ačkoliv přítel je křťený). Díky
Odpovědět
podla mna je nezmysel, aby neveriacich oddaval duchovny. Zmysel cirkevnehé sobasa nie je vtom,ze je t oromanticke a pekne.Je to prijatie sviatosti manzelstva,ale o to vam vlastne nejde.
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka já mám pocit,že oddávala @xb111, zkus jí napsat a uvidíš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@krobinka za sebe můžu doporučit pana faráře Martina Kopeckého z Blanska,je z čs.církve husitské a oddával nás,měli jsme obřad v zámecké zahradě v Lysicích a bylo to osobní,"šité na míru" a hosté si to pochvalují doteď. napíšu ti víc info do IP :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nas oddávala na Maximusu v Brně. Můžu doporučit...Z.
Odpovědět
Profilova fotka
@snehurka845 Ja ale verici jsem,jen pritel ne a nepřijde mi správne ho nutit ke klasickemu obřadu v kostele..natož mu rict,jak mi někteří říkali, "jestli me mas rád,tak to pro me udeláš". Důležité jsou dle meho úmysly a ne to,ze se vezmeme v kostele,takze jsme se dohodli má civilním sňatku.kdyz jsem tu ale náhodou zabrousila do diskuzi,kde se řešili právě duchovní,kteří mají trochu jiny přístup,tak me to přivedlo zpět k myšlence církevního obřadu,který bych mela rada.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Farář martin Kopecký oddával i mou kamarádku v létě, u Líšeňské kapličky a bylo to naprosto úžasné, osobní, dojemné a netradiční zážitek. Pro mě určitě nejlepší obřad co jsem viděla a to jsem jich viděla :-) a taky nejsem věřící...a taky chci být oddána nějakým duchovním, přemýšlím o unitářích.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, ja mam zkusenost s pani fararkou Rybarikovou jen tu nejlepsi. Oddavala nas v r. 2013 v Santonu na Brnenske prehrade. Je moc prijemna, mila a vsechna 3 setkani s ni pred svatebnim obradem probehla v uvolnene atmosfere. Co se tyce vyberu reci behem obradu, tak neco nam navrhla ona, neco jsme si vybrali my. Navic jsme meli jiz 1,5 letou dcerku, takze i texty smerovaly primo na nas a vypustila treba nejake casti o zakladani rodiny, apod. Opravdu jsem rada, ze nas oddavala zrovna ona a dodnes na ni s manzelem vzpominame :). Takze za me urcite doporucuji ;).
Odpovědět
Profilova fotka
@sofie2 Nakonec se mi přítele nepovedlo přesvědčit :-( Chtěl nejlépe vidět nějaké video, no ale to se mi nepovedlo sehnat. Na schůzku jít nechtěl - má na to vyhraněný názor, takže jsem ztroskotala hned na začátku. Kdyby ji mohl vidět, zjistil by, že to třeba není tak špatné, ale to se mi nepoštěstilo. Ale i tak díky
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít pana Tomáše Řeháka z Apoštolské církve z Hlinska.. je velmi milý a vstřícný a na jeho stránkách má i video ze své přednášky...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@sofie2 Ahoj, a vy jste museli chodit na tu predsvatebni pripravu?
Odpovědět
Profilova fotka
Nás bude oddávat paní Rybarikova musíš absolvovat tři schůzky první je poznávací ptá se jak ste se seznámili a na různé věci aby něco o vás věděla na druhé schůzce nám říkala že budeme něco číst z bible a třetí schůzka je organizační co a jak proběhne na ohradě. Je to příjemná paní určitě bych mu doporučila.
Odpovědět
Profilova fotka
Nás bude oddávat paní Rybarikova musíš absolvovat tři schůzky první je poznávací ptá se jak ste se seznámili a na různé věci aby něco o vás věděla na druhé schůzce nám říkala že budeme něco číst z bible a třetí schůzka je organizační co a jak proběhne na obradě. Je to příjemná paní určitě bych ji doporučila.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Nás oddávala loni v létě, já ani manžel nejsme věřící, což nebyl problém, vše se tomu uzpůsobilo a paní farářka byla skvělá. Můžu jen doporučit, vše bere hrozně lidsky, neodsuzuje žádné názory, nevnucuje svůj postoj k víře.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?