Družička

Ráda bych na svatbě alespoň jednu dospělou družičku. Chtěla bych to z důvodu aby nesla prstýnky. Chci se zeptat. Budeme mít obřad klasicky v obřad a nevím jak tam probíhá nástup. Je tam na to prostor aby šla družička a nebo je to jen o nevěstě? Děkuji předem za odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Budu mít dvě dospělé družičky. V jakém pořadí budou nastupovat zatím nemám představu. Napadlo mě, že by šel partner s maminkou, potom jedna družička s družbou, poté druhá družička, která je zároveň svědkyně se svědkem a potom já s otcem :). Máme tedy civilní obřad, ale myslím, že vpašovat družičky do nástupu lze i při církevním obřadu :).
Odpovědět
Nastup probiha tak, jak se domluvis. Muzou jit prvni novomanzele a za nimi zbytek. Nebo rodina ktera utvori spalir, novomanzele a pak zbytek. Nebo vsichni a nevesta nakonec. Kde jdou druzicky je jedno. Proste se dohodni s matrikarkou a je to.
Odpovědět
Moc děkuji za odpovědi :-) budu mít klasický obřad v obřadní síni. A ráda bych byla i utajená nevěsta. No budu to muset pořádně promyslet :-)
Odpovědět
@viollett Domluvíš se, udělají to podle vašeho přání=) my teda měli svatbu u rybníčku venku, ale nástup byl supr, první šla maminka manžela s mým (teď už) manželem, za nimi jeho svědek s manželkou, za nimi můj svědek s mojí mámou=) a nakonec , když se seřadili, šla malá družička s družbou a za nimi já s tátou .. taky jsem byla "utajená" =)
Odpovědět
Do klasické obřední síně družky vůbec nevstupují. Čekají před ní u dveří, a prsteny se nasadí až při odchodu, z důvodu nedostatku místa.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?