Církevní oddávající na jižní Moravě

Ahoj, nemáte někdo tip na církevního oddávajícího? (pan reverend Samojský, Šiška, Řehák i paní reverendka Pavala obsazeno) Máme svatbu 6.7.2019 na jihu Moravy a ráda bych někoho na doporučení..vlastně už možná i jakéhokoliv zástupce církve, který má hezkou řeč a vyjde nám vstříc. Jsme pokřtěni v římskokatolické církvi, ale do kostela nechceme, takže evangelík, apoštolská církev apod...díky za tipy! :-)
Odpovědět
Pan Tomáš Hasmanda - tuším Zlín.
Odpovědět
@nicorodriguez děkuji, zkusím! :)
Odpovědět
Dobry den, nas bude v Brne oddavat pani fararka Martina Kadlecova, je ze Siluvek. Po osobnim setkani musim rici, ze velmi prijemy uklidnujici clovek. Rec s nami predem probira.
Odpovědět
@ardent1 moc děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nás oddával farář Martin Kopecký z Blanska, husita. Je naprosto bezkonkurenčně nejlepší :-). Nevím ale, jak moc na jih Moravy jezdí (i když viděla jsem svatbu v Kravsku u Znojma, v Brně a nás oddával u Vyškova...). Akorát nevím, jestli už není pozdě, bývá hodně obsazený (i 7-8 svateb za sobotu). Vyjde vám vstříc asi úplně ve všem kromě hodiny obřadu, to si právě kvůli množství lidí musí poskládat tak, aby to zvládl objet.
Odpovědět
@niky555 Díky! Slyšela jsem ale, že když chci husitu, musím jeden z nás být členem hustiské církve nebo do ní vstoupit, je to pravda?
Odpovědět
Profilova fotka
@miska_s Možná je to na každém z oddávajících?, my nejsme ani jeden věřící ani členové žádné církve. Martin nás oddával doma pod ořešákem. Navíc umí vést řeč poměrně "světsky" spíš než na nekonečné omílání a chválení boha řeší lásku, rodinu a řeč je ušitá na míru Vám dvěma. Myslím, že tímhle přístupem i přitáhne k církvi víc mladých, než ostatní faráři. Každopádně i naši nevěřící účastníci, co se hodinového obřadu báli, si ho chválili a rychle jim to uteklo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?