Čas začátku svatebního obřadu. Kdy jste začínali vy?

V kolik vám začíná/začínal obřad? Nám už v 10:00 není to brzy? :-) Mám strach, že nebudu stíhat ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
No, pokud jsi zvyklá brzy vstávat, tak si myslím, že to nevadí :-D . Já zatím vůbec nemám představu, jak to bude u nás ráno probíhat, ale obřad máme až ve 12,00 kvůli většině přespolních hostů. Asi taky záleží, jak moc budeš mít složitý účes, šaty a co všechno máte v plánu před obřadem stihnout - výzdoba restaurace atd.
Odpovědět
No my máme obřad též ve 12,00 a začínám mít strach, zda všichni dorazí včas, páč pokud bude někde bloklá dálnice a u ostatních objížďy :-( tak nevím, při představě 10 hod. bych zásadně nestíhala, na druhou stranu, se to stihnout dá, pokud k Vám nejedou hosté z 500 km dálky a den předem nemůžou přijet :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží fakt na hodně okolnostech, jestli se budeš česat a líčit doma anebo budeš muset někam jet, atd. Já třeba jedu do salonu na česání a líčení cca 15 km do vedlejšího města. Ale zase šaty budu mít oblečené hned, protože se do nich jen nasoukám, zapne se zip a je to. Určitě se to dá stihnout, jenom si budeš muset přivstat. A proč to máte vůbec takhle brzy?
Odpovědět
My ho máme až na půl druhou, ale právě proto, že máme lidi 400 km vzdálené, kteří to prostě jinak nestíhali a kdyby jo, museli by vyjíždět vlakem ve 4 ráno a to by taky něco muselo jet :))
Odpovědět
Taky potřebuju čas u kadeřnice, páč kdyby měla chvátat tak by to mohla zkazit, no snad to všechno klapne :-)
Odpovědět
My mame taky v 10. Kadernici mam uz na pul 6. nehodlam rano uz nic delat jen se kraslit takze verim ze to stihnem. 8-)
Odpovědět
Holky já Vás obdivuji, mám strach, páč mám neposlušný vlasy a to bude záhul a to už je nemám tak dlouhý jako dřív :-|
Odpovědět
My jsme nemeli na vyber, v 10 byl posledni volny termin. Stejne pocitam s tim ze toho pred svatbou moc nenaspim :-p A hlavne se nehodlam stresovat, i kdybych mela jit ucesana-neucesana.... aspon by to bylo zajimave :-D
Odpovědět
tj přijet nepřijet, to by mohlo být zajímavé :-D
Odpovědět
My máme obřad v 15.00 a i tak budu vstávat v sedm ráno, abych všechno pěkně stihla :-|
Odpovědět
Tak mi máme obřad v 11:30 a ke kadeřnici jdu po sedmé.Řekla,že na mě potřebuje dvě hodiny,ale zase je za rohem od domu.Pak přijede vizážista až do domu a ten chce hodinu.A před jedenáctou mě vyzvedne ženich a jede se na obřad.Je to jen asi 2 km.Ale čas mě nijak nestresuje,vlastně mě zatím nic nestresuje :-D
Odpovědět
Měli sme to v 11 a vstávala jsem v šest abych na sedmou byla u kadeřnice. V devět stepoval manžel před obchodem s ponožkama aby měl do bot.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No my jsme měli obřad v 10:30hodin a vstávala jsem v 5 ráno 8-) Jeli jsme přes centrum Prahy na Libeňský zámeček, takže jsme se toho takhle brzy docela obávali, ale nakonec, i když nám lilo jak z konve, tak jsme to projeli naprosto v pohodě a ještě jsme tam pak měli hodinu rezervu, ale pořád lepší být tam dřív než později :-D Jinak ráno byl pořád klídek klídek a najednou honem honem, ale nakonec se stihlo všechno v pohodě a na nic se ani nezapomnělo, takže si myslím, že se to dá stihnout v pohodě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak my to budeme mít v 11:00 a mám jen strach, aby rodina ze strany ženicha přijela včas. přijet na čas je pro ně velký problém.u naší rodiny je to v pohodě, protože už přijedou den do předu, ale od nich...z toho mám strach.a to taky budou přijíždět z různých části ČR a taky ze slovenska.
Odpovědět
Tak my jsme meli obrad ve 14:00 a bylo to naprosto idealni. Zadny stres a zadna honicka, dojela jsem si na osmou ke kadernici, doma me segra nalicila, pak jsem posedela s nasimi hosty a asi hodinu pred prijezdem zenicha jsem se nechala oblect do satu. Proste pohoda, rozhodli jsme se obe rodiny, ze ten den nebudeme ve stresu, a taky jsme nebyli. A hodne udelala pozdejsi hodina obradu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my taky máme svatbu v 11.00, máme to na zámku asi 50 km od Prahy, nejhorší, že kus pojedeme po D1, tak doufám, že nebudou zácpy, to by byl průšvih. Jinak kadeřnice přijde v půl sedmé ráno, maluju se sama, protože abych ještě šla vyzvednout vizážistku a zmatky kolem, to snad ne. Ránoo se ke mně sjede moje rodina (bydlím s přítelem), pak se pojede dohromady. Taky bych raději pozdější termín, naštěstí ten den snad nebude jiná svatba, pokud ano, na zámku říkali, že ji dají minimálně 2 hodiny po nás, tak kdyžtak se to bude posouvat o nějakou tu chvilku.
Odpovědět
My to mámě v 11, nevím ještě jak co zabere času, ale na nikoho z dálky nečekáme, a myslím si, že to bude ideální, žádné dlouhé čekání, i tak budu nervózní, a to dopoledne uteče jak voda, a bude to šťastně za námi... Navíc jsme brala v úvahu že je přítel diabetik, tak aby měl oběd v normální dobu, což doufám, že kolem poledne (lehce po) bude... Na obřad pojedem asi 11-12 km, což je za normálního provozu ve městě do 20 minut (Znojmo), my budem počítat radši s rezervou.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli svatbu taky v 10:30 a stíhalo se to všechno úplně v pohodě. Sice jsem vstávala už v 5, ale aspoň byl ten den delší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hmm hoky,tak já teď taky mám dilema.Dnes se mi konečně podařilo zamluvit termín na 7.7. 2007.Na matrice,ale měli jen dva volné termíny buď v 10hodin nebo ve 13hodin.Vybrala jsem tu 13 hodinu a přítel z toho tak moc nadšený nebyl :-( Nejsem žádný spáč,ale chci aby to vše probíhalo v klidu.Ach jo jsem docela zklamaná z přítelovi reakce :-(
Odpovědět
vladunko: budete to mít všechno víc v klidu .. my měli obřad ve 12 v kostele ... z kostela jsme vycházeli kolem jedné ... a manželova sestra měla taky obřad ve 13.00 a bylo to všechno super ...:) v pohodě a klidu :-) on to pochopí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No doufám,že to pochopí.I když je takový paličák :-)
Odpovědět
určitě ... chce mu předložit všechny výhody co z toho plynou ... může déle spát, na vše bude dost času, o něco delší svobody :-D ... atd :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No právě on tak rád spí,tak jsem si říkala,že na to vezmu ohled a nechám to na později.Máme dvě děti a to bude taky chvilku trvat než se nachystají,prostě ty věci kolem zaberou spoustu času.Ale myslím,že to že si bude moc užívat déle svobody ho přesvědčí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vladunko, já myslím, že 13.00 je mnohem lepší než 10.00...a hlavně pro tebe jako nevěstu. Já mám obřad ve 14. hodin a jsem za to ráda...když jsem tady četla některé diskuse, a když jsem se pak radila s kadeřnicí a kosmetičkou, mám to akorát. Kadeřnice chce mít na účes 1-1,5 hodiny, kosmetička na nalíčení minimálně hodinu-prý mám raději počítat 1,5 hodiny a navěsty zde v diskusích říkají, že na oblečení také ta hodinka...takže to už jsou 4 hodiny a to nemluvím o přejezdech...a mít trošku rezervu ;-) . Přece chceš být ten den ta nejkrásnější, tak to tvůj miláček pochopí ;-) . Jo...mě jako druhý volný termín nabídly 8.00...tak jsem se jen zasmála :-D :-D :-D
Odpovědět
určitě .... :-) to asi každého chhlapa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano,přesně s tebou souhlasím.Chci aby v ten den bylo vše perfektní ;-) Tvářil se jak bubák,když jsem mu to říkala,tak snad večer bude mít lepší náladu :-|
Odpovědět
tak přeju hodně štěstí :)
Odpovědět
Profilova fotka
A pokud máte dětičky, tak vůbec není co řešit...vše si v klidu připravíte, rodiny se v pohodě sejdou...všechno se prostě krásně stihne ;-) .Třeba měl přítel jen špatnou náladu a do večera se mu to rozleží ;-) Známe občas chlapy :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuji,zvedli jste mi náladu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my měli v 11, pro nás to bylo ideální :-) ráno vše v klidu a oběd ve 13 hodin, takže nikdo neumíral hlady :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?