Bublifuky místo konfet či rýže

Profilova fotka
Ahooj, prosím pomooc :) Chci mít na světbě bublifuky, protože se bereme na zámku a tam nebudou nadšený ani z rýže ani z konfet..... Jenže jsem to řekla dnes tchýni a ta mi řekla, že budou ty bubliny dělat fleky na oblečení atd :-| :-( :-o ... Máte prosím někdo zkušenost s bublifuky po obřadě nebo obecně na svatbě??? Děkuju :)
Odpovědět
Ahoj, prodávají se svatební bublifuky, které by neměly fleky dělat. (ale osobní zkušenost s tím nemám, jen co tvrdí prodejci) Pokud sis nějaké vyhlédla, poptej se u prodejce:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně si taky myslím že by si to lidi nekupovali kdyby pak měla mít nevěsta šaty jak dalmatin ;-) Ale co si budem povídat, tchýně mi umí pěkně rozhodit sandál a zkazit radost ;-( Tak se chci jen ujistit :)
Odpovědět
My je měli na první tanec, normální bublifuky a žádný problém se nekonal... těžko říct, jestli svatební bublifuk má jinou náplň, každopádně je mnohonásobně dražší, protože se jmenuje svatební..
Odpovědět
Ahoj, diskuzi na stejné téma jsem tu zrovna nedávno četla a holky tu psaly, že ty svatební bublifuky nedělají fleky :-) my si je určitě pořídíme, taky máme obřad na zámku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na obyčejné bublifuky opravdu pozor, ty fleky dělají. Ty speciální svatební bublifuky by je dělat neměly. I z vlastní zkušenosti vím, že jsem po nich nikdy žádný flek neviděla. Pozor ale na to, že některé svatební salony mají přímo ve smlouvě, že v blízkosti šatů se bublifuky (ani speciální) používat nesmí. :-)
Odpovědět
Byla jsem na dvou svatbách, kde byly bublifuky. Na jedné měli ty klasické dětské, akorát obalené krepovým papírem a stužkou v barvách svatby a žádné fleky nedělaly. A na druhé svatbě měli právě bublifuky svatební, takové s tím srdíčkem, a ty žádné bubliny ani nedělaly. Vyšlo z nich pár miniaturních bublinek a to je všechno. Na fotkách ani není nic vidět. Navíc se tou naplní ještě každý polil, když se je snažil otevřít, protože se musí to víčko vykroutit nebo vytáhnout silou. :-|
Odpovědět
Pozor na rýži, ta dělá bílé tečky na tmavších oblecích, jak ma na sobě škrob!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?