Oddávající farář mimo kostel, 1.8.2015, Brno

Dobrý den, mám prosbu. S přítelem se bude brát 1.8.2015 v Marianským údolí v Brně v Kadlcově mlýně. Budeme tam mít hostinu a zároveň i obřad. Bohužel na matrice mě v tento termín odmítli a doporučili mi, že si mám najít někoho z evangelické církve. Prosím, nemáte na někoho doporučení, případně kontakt? Přítel je pokřtěný, já ne. Moc děkuji za jakýkoliv tip...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste Církev bratrskou. Nevím, jak v Brně, ale tady u nás v Ově by určitě pomohli. Takže předpokládám, že se mezi Brňáky taky najde někdo. Nebo husitská církev, ta by mohla být liberárnější, když mají mezi kazateli i ženy :o).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pošlete mi mail do IP pošlu Vám kontakt na faráře. A mimo jiné Kadlcův mlýn je dobrá volba paní provozní k nám jezdí už roky pro dekorace nebo dekorace k obřadu a je fakt skvělá;o) a spolehlivá.
Odpovědět
Zkus Martina Kopeckého z Blanska
Odpovědět
Martinu Kopeckému jsem psala e-mail, zatím mi nenapsal, tak zkusím kdyžtak telefonický kontakt. Děkuji.
Odpovědět
Ahoj, na nás už z matriky taky nikdo nezbyl a budeme se brát v červenci venku. Vřele doporučuji kontaktovat evangelickou církev. Já jsem katolička, můj snoubenec není věřící. Neměli s tím žádný problém, komunikace rychlá, bude nás oddávat farářka Tydlitátová (úžasná žena)!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@nejkrasnejsisvatba Zdravím :) mohla bych Vás poprosit o pomoc s kontaktem/doporučení na faráře (zřejmě ideálně husitská církev, nechceme církevní) , který by nás byl ochoten oddat v Nemojanském mlýně příští rok ? zjistila jsem, že to bude trošku oříšek...Děkuji moc předem :)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, zrovna dnes jedene do Nemojan s evěstou na schuzku ;o), posílám kontakty http://www.ccshbrno.cz/kontakty Prima den, Jolana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?