Brečící dítě při obřadu. Ozvaly jste se, nevěsty?

Profilova fotka
Ahoj nevesty, vim ze se tu uz resilo zda pozvat ci nepozvat deti na svatbu. Me by vsak zajimalo, zda je tu nejaka nevesta, ktera mela brecici dite na obradu. Budu mit celkem dost deti na sve svatbe, obrad trva hodinu a pul (s pritelem si moc prejeme full mass) a tak jsem pripravena, ze se mi tam bude nejake dite valet nudou a pobrekavat, coz mi teda nevadi. Ale chci mit klid ke konci az si budeme rikat sliby abychom se navzajem slyseli. Stalo se vam, ze vam dite plakalo prave v tuto chvili? Ja jsem pripravena otocit se a pozadat rodice at jdou s nim ven, i kdyz budu vypadat jak blb. Ale moji sourozenci proste jejich deti nikdy nenapomenou, muzou rvat kde chcou kdy chcou, kopat do mych rodicu behem navstevy a nadavat jim..no proste jsou nevychovani a neexistuje aby delali curbec pri nasem slibu. Tak jen premyslim zda jsem tu jedina kdo to tak bude resit, pokud teda bude potreba, nebo se ozvali i jine nevesty?
Odpovědět
Já jsem sestřenice poprosila, že pokud budou prcci řvát na obřadu tak ať s nimi jdou ven a říkaly, že jasně.
Odpovědět
@mejzy85 Já to tak neměla, ale určitě pokud nejsou schopní si děti uklidnit rodiče, je třeba, aby to udělal někdo jiný. Možná by bylo fajn, kdybys někoho tím pověřila, aby nenápadně zašel za dotyčným rodičem a požádal ho, ať jde s dítětem ven. :) Abys nemusela řvát od oltáře někde dozadu. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@mejzy85 Soudní rodiče si dítko uklidní sami. Nebála bych se toho.
Odpovědět
@mejzy85 Se sourozencema si o jejich dětech promluv a řekni, že pokud nesjednají pořádek, tak to uděláš veřejně ty a budou mít oni ostudu. Třeba je to trochu dá do latě.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych to rodičům těch dětí určitě řekl ještě před obřadem. Ono to opravdu nevypadá dobře, když se obřad jakkoliv přeruší, obzvlášť, když jej přeruší sama nevěsta. To pak přebije všechny vzpomínky. Zažil jsem situaci, kdy obřad kvůli ruchu přerušil sám farář. Pak se zbytek dne nemluvilo o ničem jiném. Prostě jim řekněte ještě před obřadem, že pokud budou děti brečet, tak ať je vezmou ven. Hovoto. Vyřízeno. A mimo řádky jim doporučte převýchovu. Klidně se nabídnu :))
Odpovědět
soudní rodiče buď uklidní nebo s ním odejdou, ale fakt je že hodně maminek tu soudnost nemá - spíš bych vyslala před obřadem svědka, který by rodiče upozornil kudy v případě potřeby mají opustit obřadní místnost aby měli oni sami co nejmeší problém - a tím I rodičům taktně naznačíte, že až jim dítě začne řvát bylo by dobré aby odešli sami. :-)
Odpovědět
Měla jsem klasiku na úřadě 15 minut a i tak to jeden prcek nedal, její mamka (moje kamarádka) tudíž obřad neviděla, protože jako každý normální rodič vzala dcerku ven.
Odpovědět
Já souhlasím s tím, že bys měla někoho pověřit, aby se o klid postaral, kamarádku nebo jestli budeš mít někoho, kdo ti bude ve svatební den "k ruce"... A asi bych si i promluvila s rodiči předem, nejen o tom, že si přeješ, aby s brečícím dítětem opustili obřadní síň, ale aby přímo zvážili, zda opravdu chtějí děti brát na tak dlouho trvající obřad. Mám dvouletého synovce, který rozhodně není nevychovaný a rodiče ho usměrňují dostatečně, ale tohle by na něj prostě bylo moc dlouhé a myslím že i starší děti se budou nudit.
Odpovědět
Nemusela jsem to nikomu říkat, moje sestra i její švagrová jsou natolik normální, že když kluci brečeli, nebo dělali velký borčus, šly s nima ven. Sama bych to udělala taky tak...
Odpovědět
Profilova fotka
U nas bylo jediny brecici dite to nase - rocni dcera. Rozbrecela se presne ve chvili, kdy se nas oddavajici chtel ptat na souhlasne prohlaseni, takze nas to pobavilo, vzala jsem si ji do naruce, chvili jsme pockali, aby se uklidnila, a mohlo se pokracovat http://www.youtube.com/watch?v=9ojnfH... Kdyby se rozbrecela kdykoliv jindy, tak by ji muj tatinek vzal ven. Ale tohle je prece jenom trochu jiny pripad, protoze slo o nase dite, takze nam vyrusovani vubec nevadilo. Kdyby se jednalo o cizi dite, tak by mi to nejspis dost vadilo a doufala bych, ze rodice budou natolik slusni a odejdou ho utisit ven. Kdyz jsme se byli podivat na obrad manzelova kolegy, tak jsme stali s detmi bokem pro pripad potreby nahleho odchodu, ale nebylo to potreba. V tom vasem pripade bych asi taky nekoho poverila ukolem, aby rodicum vysvetlil, co maji delat v pripade, ze se jejich dite rozbreci.
Odpovědět
no úplně bych na soudné rodiče nespoléhala... pracovala jsem na zámku a viděla jsem hodněkrát, že opravdu musel za rodiči někdo jít, aby si uvědomili, že mají jít ven...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, přesně tento problém řeším také a zrovna včera jsem se o tom bavila s mojí svědkyní a ta mi řekla, že je připravená před obřadem obejít rodiče s dětmi a poprosit je, aby když jejich dítě začne pobrekávat, aby šli ven. Možná se to někoho dotkne, ale my si chceme obřad užít a ne se pak dívat na video, kde není slyšet ani slovo kvůli breku dítěte. Moje svědkyně je sama matka 2 dětí a tak věřím, že to všem podá tak, aby se jich to nedotklo.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj, souhlasim tady s holkama - na soudnost rodicu bych radsi nespolehala :-) Svedkyne, koordinatorka ci nekdo jiny by mel pred obradem taktne upozornit rodice,ze brecici ci jinak zlobive dite je dobre uklidnit venku ...samozrejme taky zvazit, zda je nutne male deti na obrad brat - ja jsem to svym svatebnim hostum oznamila dopredu, ze si na obradu preji jen minimum deti z rodiny a pro zbytek, at si obstaraji hlidani a uziji si nasi svatbu jednou bez mrnousu. Vetsina to chape ...
Odpovědět
a přesně proto jsem na svatbě nechtěla děti - náš obřad bude trvat min. 45 min :-| ovšem u jednoho se mi tato zásada prosadit nepodařila - u nevlastní sestry - otec si ji nenápadně prosadil :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Musím obnovit tuto diskuzi :-D já na svatbě budu mít dvě opravdu malé děti a mám opravdu paniku z toho že prořvou obřad, abych pravdu řekla, mám je tam nedobrovolně, snažila jsem se rodiče zlanařit, ať nechají dítko babičce na hlídání, že si den víc s námi užijí a kdepák, bez dítka ani ránu a dítko by mělo týden noční můry, že muselo být několik hodin s babičkou, na kterou je zvyklé... :-| :-| :-| :-| :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak teda já mám děti ráda, ale co nemusim je rozmazlenost a totální závislost na matce a matky na dítěti a pak si taky myslim, že ty děti když jsou takhle malé, tak je to pro ně spíš stres a nuda být někde na svatbě...Možná to zní sobecky, že bych je nejradši neměla na svatbě, ale opravdu nejsem zvědavá mít na videu místo proslovu dětský hysterický křik :-| :-)
Odpovědět
Takový uřvaný fakan dokáže pokazit den. Doporučuji pověřit někoho z rodiny, aby řvoucí dítě ihned vyvedl ven a tam mu dal buď vařečkou na zadek a nebo uspávací injekci.
Odpovědět
Profilova fotka
Na svadbe sme mali hodne deti a toto som vobec neriesila. Pri obrade som mala oci a usi len pre muza a pani fararku a zbytok som nevnimala. Ani by mi nenapadlo prosit rodicov nech deti nechaju doma. Svadba ma byt oslava a zabava a nie nejaka desne vazna zalezitost. Naviac kazdy normalny clovek placuce miminko vezme von.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?