Areál Botanika/Chvalský zámek

Profilova fotka
Zdravím :) Přemýšlíme o těchto dvou místech, tak jestli s nimi máte někdo nějaké zkušenosti, sem s tím :))) Děkuju moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den nevěsto, o Botanice jsem pouze slyšela, ale kladné věci :-) Chvalský zámek znám, fotila jsem tam. Má krásné interierové prostory, kde po obřadu dovolí i zůstat a fotit. Jen v přímém okolí není na focení moc pěkných míst a navíc občas přelidněno...Ale obřady jsou tam pěkné.
Odpovědět
Co se týká Chvalské tvrzi, musím souhlasit s @fotografkavhm My tam nedávno byli na svatbě kamaráda a mé postřehy jsou asi takové - interiéry krásné, na focení venku nic moc (i když dobrý fotograf udělá pěkné fotky i tak) a hrozně moc lidí, nevěsty se v podstatě potkávají ve dveřích. Co se týká restaurace, nevím, jakou s nimi měli domluvu a tak. Jídlo bylo fajn, obsluha taky, jen jim docela trvalo, než přidali stoly a židle pro hosty, kteří přišli až po obědě, takže tam pak tak nějak přešlapovali... S Botanikou bohužel nemám zkušenosti.
Odpovědět
V Botanice je krásné prostředí a výborně tam vaří, kamarádka tam měla svatbu a nemohla si to tam vynachválit, všechno včetně komunikace s restaurací :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?