Altánek x obřadní síň

Profilova fotka
Holky máme možnost mít obřad buď v altánku v areálu hostiny, altánek je krásný romantický a je vše na jednom místě. A pak mě tady straší matrikářka, že v obřadní síni máme vše bez starostí a taky počasí. Obřadní síň je hezká, ale jde mi i o hezké prostředí na fotkách a videu, což bude asi venku. Jde o Janáčkovu síň ve Frýdlantu nad Ostravicí. Níže přikládám foto altánku. V případě deště je možná varianta na terase. Jako mínus obřadní síně taky beru, že je zde živá hudba a mají samé starší písně a nezahrají to co chceme.
Odpovědět
Pokud máte i mokrou variantu, tak bych určitě volila altánek :-) Je krásný, i ta terasa:-) Za mě by to byla jasná volba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych zvolila tu terasu🙂 je uzasna🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@noterka @iviiiii altanek a kdyby prselo tak terasa. Takze jste spis pro venkovni obrad nez matrika. Taky jsem pro. Jen jsem potrebovala trochu ujistit :-D
Odpovědět
@clarkaa Určitě altánek ;) ,vypadá opravdu kouzelně romanticky ;) A jak psala noterka, pokud máte i mokrou variantu ve stejném místě, tak je to super ;). Obřadní síně na mě třeba působí hrozně studeně a "neslavnostně". Navíc z altánku budou překrásné fotky ;)
Odpovědět
určitě altánek, bude to vypadat krásně... ;-) Navíc je fakt pohodlný, že byste měla všechno na jednom místě. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jednoznačně venku. Kráása :-) Hodně štěstí ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?