Kde si máme dát ušít svatební oblek v Praze a okolí?

Sháníme svatební oblek - přítel měří 2m a potřebuje velikost 60 -62. Nemůžeme nikde pochodit. Vybral si krásný oblek měděné barvy - spíš takový skořicový, lesklý - hnědý a sehnat ho někde ke koupi je snad nemožné. Nevíte o něčem? Sháníme, kde by se dala koupit látka a nechal by se oblek ušít. Taky už nemáme moc času - necelé dva měsíce... Nevíte o někom nebo kde pořídit? díky za tipy ;-)
Odpovědět
V Polsku ušijí oblek na míru a z kvalitních hezkých látek, ale spíše jen tmavé nebo černé barvy.
Odpovědět
Když já ani nevím, kam bych se do Polska vydala... a jak rychle ho tam užijí?
Odpovědět
Tam kde jsou v Polsku trhy ,tak je vždy několik stánků z obleky , kde se můžeš domluvit na ušití. Nějaké nevěstě odtud ušili smoking do 14 dnů.Podívej se na diskuzi o oblecích z Polska. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme si nechali oblek i s vestou ušít v salonu Springer, moc doporučuji :-) Samozřejmě vše včetně zkoušek, oblek je dost náročný na ušití, tak bych se bála nechat si to udělat v Polsku bez zkoušek. Ale pokud jste tak nároční na látku - nezvyklá barva - a máte jen dva měsíce, tak to máte tak tak, určitě už neváhejte.
Odpovědět
No bez zkoušení se taky dost bojím.... a v tom Springer salonu jste sehnali i látku nebo tu jste koupili jinde... jaksi nevím, jak to chodí :-)
Odpovědět
@barbora_b Ahoj, prosím tě a na kolik vás ten oblek vyšel? Taky chceme nechat ušít oblek na míru, protože sehnat v konfekci hezký hnědý oblek je téměř nadlidský úkol. Zároveň jsme si dali strop nějakých 13.000,- , vešli bychom seu Springera?Díky moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@amaalka No, ono se to dost odvíjí od látky....luxusní vlna je pěkně drahá a není vůbec problém mít oblek za 30 tis. :-N Takže jde jen o to, jakou látku si vybereš, myslím si, že obleky za 13 tis. určitě dělají. Informovala bych se ale na látku, vlna musí být aspoň 120s....než mít ušitý oblek z horší vlny, tak bych radši volila konfekci z lepší vlny. Horší vlna plstnatí, není jemná a hezká...prostě na oblek to nejde. Co můžu ještě doporučit je zajet si do Vídně pro Bosse, mívají tam obleky za 10tis. a velice kvalitní. Konkrétně cenu obleku přítele už si nepamatuji, on si to zařizoval sám :-) @onnika látku nám nabídli oni, ale myslím, že není problém mít i přinesenou, ale nevím, zda bys nějakou v Čr sehnala..tedy..možná jo, jen jsem v životě nekupovala takovou vlněnou látku...:-) Tak nevím
Odpovědět
@barbora_b Díky za odpověď, ty jo do Vídně možná zrovna pojedu, nevěděla bys nějak přesněji, kde tam hledat :)? Asi ne co, ale kdyby náhodou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@amaalka zkus články a rady tady - http://www.elegantne.cz/news/nakoupit...
Odpovědět
@barbora_b Bezva díky moc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b Hele, tenhle článek jsme četli zrovna v pátek a zítra Lukáš vyráží do Vídně :)) No snad tam pořídí dobře.
Odpovědět
Profilova fotka
@avernia určitě jo, tak je parádní výběr :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?