Zlatá kravata k bílým svatebním šatům, hodí se?

Hodí se, když bude mít ženich zlatou kravatu( jako doplnění žluté kytice), když nevěsta bude mít bílé šaty? Ženich má velmi tmavě modrý( téměř černý) oblek a bílou košili. díky
Odpovědět
@aneztuzka Raději bych volila jinou barvu žlutá a zlatá mi k sobě nějak nejdou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@aneztuzka asi bych neladila ženicha s kyticí, nebo s výzdobou....spíš k šatům. Myslím, že třeba stříbrná by vypadala lépe. ;-)
Odpovědět
@aneztuzka nechala bych bílou se vzorem
Odpovědět
Ok děkuji všem. Co říkáte na tmavého motýlka? Ženich po něm touží a chce nějaký se vzorem( spíš jemnějším..) ;-)
Odpovědět
Motýlek některým mužům opravdu sluší, takže říkám proč ne? Volila bych opravdu buď bílou kravatu s jemným vzorem (pokud má čistě bílou košili) nebo pak motýlek - co třeba tmavě modrý s puntíky? ;-)
Odpovědět
Souhlas s tím, že kravatu raději neutrální - "nevýraznou", jak tady navrhují holky... původně jsem taky myslel, že si vemu fuchsiovou kravatu, abych byl "do barvy", ale když jsme procházeli tady alba a ženich měl barevnou kravatu, tak jsem si řekl ne-e... je to prostě divný, resp. do práce dobrý, ale na tu svatbu pro ženicha se mi to přijde "tuctový", takže tu fuchsiovou vyřeším asi kapesníčkem, který má být stejně jiný barvy než kravata...
Odpovědět
Zlatou raději neee nedovedu si příliš představit chlapa, tedy reálného chlapa, kterému by slušela žlutá nebo zlatá kravata.....eee a fakt si nemyslím že by kravata ženicha notně musela ladit s kyticí....nevím, mě to prostě přijde málo mužné, jen subjektivní názor, vnímala bych ho jako "půlchlapa"..... ;-) stejně tak když vidím občas v albech kluky, tedy ženichy, již s pleškou , 19 dávno pryč....a fotěj se v "zábavných" barevných ponožkách se srdíčky nebo barevnými puntíky...k obleku......nevím, mě to ty chlapy nějak "degraduje" či co...prostě mi to přijde infantilní a nemužné....... 8-)
Odpovědět
@duschan jjj, přesně tak, lépe jen ten kapesníček.....
Odpovědět
OK, moc všem děkuji za rady :-) tyto motýlky se nám oběma opravdu líbí. Zlatou kravatu zavrhujeme :-)
Odpovědět
@vlasta_2 děkuji, motýly se nám líbí. Jen uvažujeme, zda je s puntíky vhodný. Snoubenec považuje klasický černý motýlek za nudný :-) tak toto by mohla být dobrá varianta..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?