Ženichova rozhalenka. Hodí se na svatbu?

Ahoj holky, mám samé lepší oázky, ale jelikož se nemám s kým pořádně poradit, s radostí přivítám vaše názory.. Celá moje svatba bude uvolněná..v parku, s dvěma velkými psy, 20. srpna, takže předpokládám horko.. Vysnila jsem si jednodušší šaty, ty už mám..ženicha v tmavší košili ( s krátkým rukávem ) a světlém obleku..to také mám..ale..ta košile by měla být podle mě bez kravaty i motýlka..prostě a jednoduše-rozepnutá na jeden či dva knoflíčky. Je to neslušné, už jste to někdy viděli? Jsem si jistá, že některé části příbuzenstva - ty starší - nebudou nadšené, ale je to přece moje svatba..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Very, myslim, ze rozhalenka neslusna neni, a ze je to hlavne vase vec. Ja jsem resila, jestli zenicha holit, nebo neholit. Sama bych byla pro aby se neholil...kdyby i on souhlasil, nebylo by co resit. V jednom albu uz jsem na zenichovi rozhalenku videla a bylo to moc hezky. A ty starsi to rozdychaji. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Very, viděla jsem to už na několika fotkách a přišlo mi to naprosto super, taky jsem o tom přemýšlela, ale nevím, chce to vidět jak to bude vypadat na ženichovi. Nedokáži si to moc přestavit, ale pořád si s tou myšlenkou zahrávám, alespoň bych nemusela řešit jakou kravatu a jakou k tomu košily. :-D Podívej se na fotoalba svateb, v jedné starší tam je ženich s červenou košilí, teď si ale nevzpomenu na jména.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, mne osobne sa to velmi paci a povodne som mala podobnu predstavu. Nakoniec to sice dopadlo inak, ale ak je to clovek co chodi volnejsie obleceny je to podla mna super! A spominas aj styl svadby, tak to je len lepsie.
Odpovědět
Picolo, našla jsem to..on má sytě čerenou košili a řekla bych, že rozepnutý jeden knoflíček. Máš pravdu, vypadá to skvěle..
Odpovědět
Profilova fotka
very.. a to co je, ze neslusne? Kto rozhoduje o tom, co je slusne a co nie?? :-D Tvoj drahy si moze dat to, co chce.. kravatu, motylika, krokodila .. kazdy si predsa moze dat to, co chce.. slobodna vola je jedno zo zakladnych ludskych prav ;-) :-D Na ludi a ich reci sa vykasli :-) svadbu mas ty. A okrem toho je rozhalenka na muzoch velmi pekna ( a sexi 8-) )
Odpovědět
Nevkusné to není a mě se to taky moc libí jukni do svatebních alb na druhou stranku - Lucinka Čížková a Milánek Hrdlička . A uvidíš sama :-)
Odpovědět
Ahoj, také se musím přidat. Myslím, že to není nevhodné. Viděla jsem ženicha také bez kravaty a s rozepnutém knoflíčku a myslím, že je to docela přirozené a musím říct i kapku sexy. :-) Hlavně, aby se v tom ženich cítil dobře - volně! :-D
Odpovědět
Ahoj very, jsme na tom podobně, já budu mít svatbu na molu uprostřed rybníka a můj skoromanžel bude mít světle hnědý oblek a do toho šampaň rozhalenku - já mám šampaň šaty. Myslím si, že je to moc hezký a hlavně v té přírodě by ve fraku vypadal jak tučňák v létě.... takže rozhalenku jednoznačně ANO!!! PS, taky tam bude pes, sice jeden, ale vydá za dva - zlatý retrívr, myslím že mu dám mašli, aby zapadl mezi svatebčany... :-D
Odpovědět
Ahoj, můj manžel rozhalenku měl, odmítl kravatu, o motýlkovi nechtěl ani slyšet (já taky :-) ) a moc se mi v tom líbil. Sice nevím, co na to starší populace na svatbě, ale byl to náš den a naše rozhodnutí. A souhlasím s Prckem, vypadá to sexy, uvolněně, pohodově, Very, nebojte se do toho jít, vaše představa o svatbě tomu úplně nahrává! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
very, bez obav, můj brácha měl košili s rozhalenkou (tzn., že neměl ani zapínání nahoře na knoflík) a mně se to moc líbilo, a taky jsem to tomu svýmu navrhla, jenže ten chtěl kravatu, tak ji má.... :-D jděte rozhodně do toho ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tiez si myslim,ze je to super napad,hlavne na taku neklasicku svabu.Priznam sa,ze mi to predtym ani nenapadlo,ale odkedy som videla na beremese.cz ten par so zenichovou cervenou koselou,vrta mi to v hlave coraz viac.Akurat si myslim,ze by to mozno nemala byt klasicka kosela,ale taka "rozhalenka" aku mal ten spominany zenich a taku sa mi tu zatial nepodarilo objavit...ale budem hladat! Skvele baby mi tu uz "odobrili" zenichovo strnisko na svadbe,tak jeho rodinka (dost konzervativna) bude mat co predychavat... :-D
Odpovědět
kosile rozhalenky jsou jinak usite nez normalni panske kosile na knoflicky - divala jsem se na ne totiz v obchode (snoubenec mel kosili v zivote cca 10x) ... na jinem serveru byla diskuse ohledne toho, kde se daji tyto kosile sehnat a zavery byly ze se moc sehnat nedaji, jelikoz to obchody malo objednavaji... nekdo doporucoval v Liberci (teplicich?) obchudek Sunset Suit, tam pry je meli. My jsme nakonec vzali kosili do fracku a sirsi kratsi kravatku-plastron/regatu.
Odpovědět
Článek se načítá
Lindo, já budu mít na svatbě labradorku a ženich knírače. Obě holčičky budou mít kolem krku věnečky z rozmarýnu ( místo myrty ) s bílou mašlí.. Chtěla bych, aby ta mašle byla co největší, ale jak znám Any, snažila by se jí sundat a trápila by se..tak bude jen nějaká střední.. Jen mě mrzí, že nebudou moct být na svatební hostině..tam by se nám určitě servali o jídlo.. Nejhorší to ale bude s dědečkem..ten mojí labradorku vyloženě nesnáší a mám strach, že mi kvůli tomu pokazí celou svatbu..jenže on tam musí být kvůli našim a Any tam musí být kvůli mě..PATŔÍ DO RODINY! Ale jinak se neuvěřitelně těším.. Jen aby vyšlo počasí..
Odpovědět
tak moj zenich bude mat tiez rozhalenku na svadbe, ale az po polnoci a nech si kazdy mysli co len chce ;-)
Odpovědět
Tak mi nakonecc taky vybrali rozhalenku oranžovou sladěnou s mojí kytkou. Jelikož ženich není zvyklý nosit obleky a natož kravaty či cokoliv jiného je i sám nadšený že se tomu alespoň z části může vyhnout mám na mysli upnutí kolem krku.. Máme světle šedý oblek oranžovou košili já šampáň šaty a oranž. růže. Bude to vypadat super. Už to vidim :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahojky holciny, je tu nektera z vas, ktere se jeji nastavajici chysta jit v rozhalence? Teda ...ja to vubec neberu jako neslusne a uz jsme se s mym skoromanzilkem domluvili, ze nechci, aby sel v kravate, ale ted nevim, kde takovou rozhalenku koupit. ...jestli kdyz prijdu do nejakyho obchudku a reknu, ze bych chtela rozhalenku, ze je to spravny nazev dane kosile?? ...pripadne, kupoval uz ste si ji nekdo a dal by mi typ na obchudek ..nejlepe v praze? ;-) Dekuju. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
mozete aj na slovensku :) tiez je nieco podobne v plane :-D hanik a jasne ze to nie je neslusne, nahodou to je podla mna uvolnenejsie a chlap vyzera smrncovejsie a nie strojeno. ako ja chlapov v oblekoch rozhodne mozem :-) , ale ked na to nie je niekto zvyknuty, je to len trapenie.
Odpovědět
Profilova fotka
very presne ako pises je to tvoja svadba, ja drahemu tiez nic nutit nebudem, radsej nech sa vytesuje a je kludny ako by mal byt nervozny z niecoho na co nie je zvyknuty..aj ked viem ze jeho mama bude zurit :-D
Odpovědět
Taky se mi to nezdá neslušné, ale pořád nad tím uvažuji - kravata se mi zdá totiž slavnostnější, i když pro manažery apod. to jsou vlastně "montérky". Ale chlap v košili s rozhalenkou a obleku se mi zdá mnohem víc sexy než v kravatě ;-) Ještě záleží, v jakém stylu tu svatbu pojmeme a co na to vůbec řekne ženich ;-) Hanik, vím, že kdysi psala Martek, že její ženich bude mít rozhalenku, ale pokud si vzpomínám, je Brňačka.
Odpovědět
Profilova fotka
no ja jsem nechtela zakladat novy album, kdyz uz tady jeden byl ...az na to, ze byl tak blbe nazvany. :-N herminka: mrkla jsem martek do alba a ma tam uz pripravenou kravatu..? :-| ...ale neva, uz jsem prolezla par svatebnich albumu a ten muj bude mit tmavej oblek a ja bily saty a vic se mi libi v tmavym obleku bila kosile, takze aspon vim, do jaky barvy jit. ;-) ...tak ted uz jen sehnat tu rozhalenku. Jinak u nas asi taky par lidi bude udiveno, ale nikomu to moc rikat nebudem, ze Radek nepujde v kravate. On totiz v obleku vubec nechodi. ...a narvat ho do obleku a jeste do kravaty, tak to myslim, by bylo az moc. ...takovej napul lezerni styl bude myslim nejlepsi. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
My teda fakt neřešíme, co tomu, co máme my na svatbě kdo řekne. Je to naše svatba a nikdo nam do toho nemá co kecat. Takže jsme se rozhodli pro rozhalenku hned od začátku. Taky z toho důvodu, že ženich má docela tlustej krk a mít upnutou košili ke krku s kravatou by vypadalo fakt blbě. Ale taky řešim, kde se to dá koupit ... ;o(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj můj nastávající chce jít taky v rozhalence , ale já bych radši aby měl alespoň na obřad košili a kravatu.Jinak rozhalenku už máme doma a kupovali jsme ji ve svatebním salonu .A normálně jsme řekli že bychom chtěli rozhalenku a prodavačka se hned chytla , takže se jí asi tak říká
Odpovědět
Profilova fotka
tak ten můj bude mít teda frakovou košili a askot, ale vůbec by mi nevadilo, kdyby měl rozhalenku. Fakt holky nekoukejte co řeknou lidi, vždycky se najde někdo, kdo to pomluví ať máte na sobě cokoliv. Zkuste se pozeptat ve sv. salonech. Já frak košili taky sehnala tam.
Odpovědět
Svadba dvoch ludi nie je ziadna konvencna udalost, je to len na nich dvoch, ako to chcu mat a vsetci ostatni to musia respektovat, takze nemas o com pochybovat, urob, ako sa Ti paci a ostatne tiez
Odpovědět
já se přidám taky k těm bez kravaty - nastávající si oblek kupuje v Portugalsku, kde žije, a říkal že do kravaty ani ničeho podobného ho nedostanu ani náhodou (že bych mu na svatbě ukázala české zvyky a navlíkla ho do chomoutu? :-D ) a nemyslím si že by to bylo něco neslušného - já sama nebudu mít princeznovské šaty ale koupené pěkné splývavé z ass (když tak jukněte do alba - ještě mi do nich teda pár kilo chybí), a vedle toho by nastrojený kravaťák vypadal stejně asi divně
Odpovědět
Hanik, aha, tak to byl asi někdo jiný :-N Ale měla jsem zafixované, že Martek...
Odpovědět
Profilova fotka
Já fakt nad tím taky přemýšlím, rozhodně to vypadá líp, než kravata, ale v tom jasno nemá.Ale líbí se mi to.Jde o to jak moc je to společenské.Jaký je váš názor?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme kupovali košili s rozhalenkou loni, sehnali jsme ji v Pronuptii v Praze ve Francouzské ulici, ale měli je pak i v Ornele na Václaváku a tuším i v Evanii na Andělu. Jestli se nepletu, byly to ty samé, bílé nebo šampaň, cenově vyšly nejlíp v té Ornele. Vypadalo to dobře, chcete-li, pošlu Vám foto na e-mail, protože i když uplynulo od svatby osm měsíců, stále jsem tu nevytvořila fotoalbum :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, to mě zajímá- ty košile s rozhalenkou se dělají jiné než ty klasické?? :-N =-) ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, nemají ten knoflíček nahoře, začínají až trochu níž :-) . V olbeku to pak vypadá upravenějc než rozepnutá košile :-) . Aspoň mně se v ní ten můj líbil moc :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?