Ženich v košili-nevhodné?

Krásný večer, s přítelem se bereme ted 17.října,mám asymetrické šaty, vpředu nad kolena krátké, na boku malinko nabrané a vlečka cca 10cm na zem.Přítel nemá rád obleky a mě osobně se v nich vůbec nelíbí..Proto oba chceme aby měl pouze černé kalhoty, boty,bílou košili a motýlka.Myslíte že je to nevhodné?Já osobně si myslím,že je v dnešní době úplně jedno co má na sobě, že je důležité pokud jsou tak oba partneři spokojení,ale zajímají mě vaše názory:) děkuji,Verča
Odpovědět
@vercapx Bez saka, proč ne, pokud vám to oběma vyhovuje. Jen bych možná popřemýšlela nad kombinací černých kalhot, bílé košile a motýlka. Aby ženich nevypadal jako číšník... Byla jsem na svatbě, kde byly takto oblečené děti. Dva malí chlapci. A padaly vtipy právě na toto téma (malí číšníci, atd...). Jinak bych se nevšednostem a trochu extravagance nebránila. Nejdůležitější přece je, aby se oblečení líbilo vám dvěma. A hlavně, aby jste se oba cítili co možná nejlépe :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj muj manzel mel kosily a vestu a vypadalo to opravdu dobre..vsichni hrozne chvalili ze je to takovy smrncovni..:) v saku mu to taky moc neslusi vypada jak obri vyhazovac tak vesticka byla jasna volba..:) jukni ke me do alba..:)
Odpovědět
Přítel bude mít taky jen košili a moc se mi v tom líbí :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám se taky oblek nelíbil tak jsme šli do vesty, měla bych strach, že by tam takových pánů jen v košilích s motýlkem bylo víc a vlastně by nikdo nevěděl, kdo je ženich =-)
Odpovědět
Bylo by dobré, aby byl oblečený tak, aby bylo poznat, kdo je ženich, aby třeba hosté nebyli oblečeni svátečněji, než on. Nebo, aby to nepůsobilo tak, jakože si někde zapomněl sako, narozdíl od ostatních.
Odpovědět
Děkuju za reakce,nad vestičkou jsem vůbec nepřemýšlela,ale ted si mylsím,že je to dobrý nápad:) Koukala jsem do alb a je to oproti saku šmrncovní a hlavně hodně originální:) A myslím že mému příteli by mohla slušet,zajdeme v týdnu omrknout obchody a uvidím jak v ní bude vypadat a hlavně jak se v ní bude cítit :) A ještě s ezeptám co myslíte o košily s vyhrnutými rukávy a zapnutými na knoflíček nad nebo pod loktem? pro někoho asi nevkusné,ale já mám strašnou slabost když přítel má rukávy vyhrnuté a jsou mu vidět ruce :) :-D ale zase nevím jestli by se to hodilo na obřad, nebo jestli po obřadu už si ty rukávy vyhrnutou může s klidem:)?
Odpovědět
@vercapx ahoj, svatbu máme sice až příští rok, ale už teď jsme se s přítelem shodli, že bude mít pouze košili a asi kšandy. Rukávy budou 100% ohrnuté. Podle me to šmrncovní. Navíc asi záleží kde budete mít svatbu, jestli někde venku nebo v kostele. Původně jsem uvažala i o vestičce, ale ta mi byla zamítnuta. Takže za mě ano 😊
Odpovědět
No budu ted vypadat jako blbec,ale byly jsme v obchodě, přítel namátkově zkusil jeden tmavě modrý oblek a oba jsme zůstaly koukat.Je úžasný, nádherný, mužný a strašně mu sluší!:D takže nakonec zvolíme tradiční oblečení pro ženicha-avšak pouze na obřad, po obřadu ještě pár foteček v obleku uděláme,ale potom si muž sako sundá, ohrne rukávy(já budu paf :D) a takhle stráví zbytek dne:)) :D
Odpovědět
Já mám na tohle trošku jiný názor. Podle mě je svatba vysoce společenská událost a měla by se respektovat etiketa a s tím souvisí i oblečení. Podle etikety je skoro nepřijatelné, aby chlap na obřadu neměl kompletní oblek (tj. třeba košile s krátkým nebo ohrnutým rukávem a bez saka). Hostina už je pak něco jiného, tam si myslím, že to může být daleko volnější. Takže za sebe říkám, že na mé svatbě bych to takhle nechtěla.
Odpovědět
@luj89 Souhlasim. Podle etikety je muz bez saka totez, jako muz ve spodnim pradle. Nechci nikoho urazit, ale mne osobne muz bez saka pripada trochu jako buran - o to vic, je-li to zenich behem svatebniho obradu! Kdyz se panove neobtezuji oblect si sako ani na vlastni svatbu, tak kdy? Kdy jindy bude takova prilezitost, aby si to sako oblekli?
Odpovědět
@berenitka Ahoj, tak mi taky plánujeme svatbu až na příští rok - budeme mít obřad i hostinu ve venkovském skanzenu, takže tomu chci trochu přizpůsobit i oblečení. Taky jsem si představovala ženicha v košili a kšandách, ale prý by radši vestičku... No uvidíme, jak to dopadne :-) .
Odpovědět
Neformalni zenich klidne byt muze, ale jedine vedle neformalni nevesty, coz ty nebudes. Tak to bude vypadat jako by si sako zapomel nebo jste k sobe nepatrili. Takze pokud chces mit takoveho zenicha, zmen saty na nejake jednodussi.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Když takový uvolněný styl se nese i v duchu místa a stylu svatby (ženich v kšandách na zámku fakt bude dost mimo) a taky bude ladit k nevěstě....tak proč ne. Jen teda kombinace černé kalhoty-bílá košile-černý motýlek je za mě fakt jak pro pingla a vidím před očima ten dialog "Je mi čtyřicet, nic nemám, nikde jsem nebyl. Podívejte se na mě, pane profesore, jak vypadám." "Velice zachovale, Vráno." "Ba ne, vypadám jako vrchní." :-D 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?