Ženich v bílém

Zdravím, chtěla bych, ať je ženich v bílém,ale nechce bílé boty- co říkáte na bílý oblek,bílou košil a černé boty? svatbu máme do žluta,tak žlutou kravatu? poradte,díky
Odpovědět
Profilova fotka
urcite ne cierne topanky k bielemu obleku.... jedine biele. akakolvek ina farba by sa s bielou dost bila.
Odpovědět
černé boty k bílému obleku fakt nikdy. a vykašlala bych se i na ten bílý oblek, ještě jsem neviděla jediného ženicha, kterému by slušel...
Odpovědět
Hlavne ne bily oblek :-S
Odpovědět
Profilova fotka
rozhodne ne cerny boty, max hnedy. A bilej oblek bych jeste promyslela.
Odpovědět
Bily oblek ne, snad nic nevypada hur...
Odpovědět
bílý oblek je děsný kýč. ale když už, tak jedině bílé boty.. žlutá kravata..
Odpovědět
Profilova fotka
Bílej oblek neee.... :( Ikdyž je to každýho věc a klidně se dá oženit i v bublinkový fólii omotaný kolem hlavy, tak nikdy bílej oblek... Jak psáno výše - neviděla jsem ještě žádnýho chlapa, kterýmu by slušel (a že se jich tady i jinde vídá dost) a kterej by v tom nevypadal jako...prostě pasák :D
Odpovědět
@gabi8987 Pokud je tvůj nastávající tmavší typ, tak bych se bílého obleku nebála. Doporučovala bych však bílý oblek s černým lemováním, abyste nesplývali. Nebo se hodně dělá černé kalhoty a bílé sako, ale do toho mi už žlutá kravata tedy vůbec nepasuje. Hlavně je to vaše svatba, takže i když ti tady 150 lidí napíše, že bílou ne, dej na svůj názor a udělejte si to podle sebe! :) Úplně perfektní botky v tomhle stylu..
Odpovědět
Profilova fotka
Proč ne bily oblek?můj chlap se v něm zenit bude a přijde mi super
Odpovědět
Profilova fotka
Zvolime jinou vesticku a nebo vůbec nebude ale jinak bude v bílém a po obědě se prevlikne do svého tmavého.Tmavy muze nit kdekoliv tak proč by i zenich nemohl vynikat v bílém?je to svatba o nás dvou ... Ps taky máme svatbu do žluta :)
Odpovědět
@winnitka nechci se te dotknout, ale bily oblek neslusi temer nikomu a ani tvemu nastavajicimu. Cerny, modry ci sedy by mu udelal mnohem lepsi sluzbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Důležité je, ze mě se v něm líbí a i jemu to bylo po chuti takže proč ne :) modrý černý šedý si muze vzít kamkoliv bily ne ;) každého věc a názor nam se to oboum líbí takže bude v bílém :)
Odpovědět
Článek se načítá
@winnitka přesně tak, a hlavně v černé úplně zapadne mezi ostatními hosty. Myslím, že ženich by měl jít poznat bez zaváhání na první pohled :). Taky bych určitě nevolila černou. Modrá, šedá je taky dost obyčejná..nuda.. My budeme volit nějakou hnědo-zlatou, zlatou, bronzovou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nedivím se, že nechce bílé boty a divím se, že je ochotný přistoupit na bílý oblek, protože jak píšeš, to chceš ty a ne on ;-) Někteří chlapi by nejradši šli na svatbu v montérkách, tak je jasné, že je potřeba je trošku korigovat, ale tak jako nevěsta, by se i ženich měl ve svém oblečení cítit dobře. Ale samozřejmě je to vaše svatba, jestli to tak chcete (ideálně oba dva) a líbí se vám to, tak klidně do toho. Na fotkách to ale nevypadá moc pěkně, zvlášť pokud se budete fotit v poledne v ostrém světle, tak budete prostě dva bílý panáčci :-) Jak už někdo psal, dá se pěkně kombinovat černé kalhoty a bílé sako, vypadá to velmi slavnostně a ne tak kýčovitě jako celý bílý oblek. Ideálně j tomu černou kravatu nebo motýlka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bily oblek frcel pred lety a nepripada mi na nem nic zajimaveho v nasem podnem pasmu.... Nereknu nic, kdyz to bude svatba na plazi, ale proste bily oblek slusi opravdu mizivem procentu chlapu. A to ze ostatni barvy muze nosit kdykoli jindy, ano muze, ale stejne ve svatebni den to bude original :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@monny3 David vypadá luxusně, ale obávám se, že v českých krajinách a na české poměry je tohle neproveditelné... Leda by to byl oblek (nebo jen bílé sako) na míru, pak ano. Určitě ne ale ty hrůzy z půjčoven.... To i pěknej chlap vypadá, jak už bylo řečeno výše, jako pasák! Bleh, úplně se mi naježily chlupy :-N
Odpovědět
@marketaaj Myslím, že zrovna u svatebních šatů či obleků je absolutně jedno, z jaké to je kolekce - jestli 2012 nebo 2016. Důležité je, aby se jim oběma líbil a o to jde. To, že se to nelíbí tobě, to je asi zrovna trápit nebude :)
Odpovědět
@marketaaj jj, můj táta měl taky před 30 lety bílý oblek (a boty) a byl fešák, ale dneska už bych 80. léta nenapodobovala :-) Rozhodně bych se nebála, že v klasickém obleku ženich zapadne.
Odpovědět
@winnitka Ano, přesně na tuhle fotku jsem myslela, když jsem psala, že jsem ještě neviděla chlapa, co v něm vypadá dobře. Jak sama píšeš, každého věc a názor, nemám v úmyslu ti to nijak vyvracet ani přesvědčovat, ani se tě dotknout. :-)
Odpovědět
@luciska_m nebojim se ze by hoste nepoznali kdo je zenich :-D a kdyz se pujde nekde venku, tak se to taky pozna-pujde vedle nevesty:)) me prijde bily oblek jako pro prince z devadesatek.. brr
Odpovědět
@j_m ..no, když půjde vedle nevěsty, tak samozřejmě poznat bude. Ale když pak bude sám bez nevěsty, tak absolutně zapadne.. Za mě prostě černá, šedá - absolutní nuda, naprosto nevhodná pro ženicha.
Odpovědět
Profilova fotka
@sierral No o dostupnosti takových povedených sak v české kotlině nemám moc přehled, ale žádná sláva to určitě nebude :-) Ten styl pasák, jak to pojmenovala @kristynar je na ty bílé české "klasiky" asi fakt nejtrefnější :-D Já si u tohoto tématu a označení pasák vzpomněla na Pomejeho, když si bral Ivetu a to bylo pro mě celé ultra kýčovité a on ten styl ještě podtrhoval účesem... Ale pokud někdo má od dětství ten sen, že chce svatbou napodobit pohádku, pak je to asi to pravé a určitě to není špatně, jen někomu (mně) to nepřijde pěkné nebo vkusné :-)
Odpovědět
@luciska_m proti gustu .. ja osobne bych se za zenicha v bile stydela :-x
Odpovědět
Ženich v bílém fakt neeee, to je strašný peklo! Kupte pěkný, tmavý moderní oblek - aspoň ho ženich později využije ;-) co s bílým oblekem... bílé obleky jsou (za mě) jedna velká kýčovitá šílenost.
Odpovědět
@monny3 :-D :-D :-D proste radoby princ
Odpovědět
@j_m Já bych pro svého ženicha bílou taky nevolila, ani černou, ani šedou :). Jen říkám, že když se to hezky nakombinuje - s nějakými černými prvky, vůbec to nemusí být špatné.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
bily oblek je peklo! plus uvazte, ze bila malokomu slusi, pridava objem a rada se spini..
Odpovědět
@monny3 Tak tohle je jiná liga - jenže je to jako se vším, co se tu často napodobuje typem - Pinterest a výsledek v českém provedení :-(. Tohle je bomba - jenže sako na míru za x desítek tisíc, navrženo pro daný typ postavy, vybráno nejlepšími stylisty fakt nikdy nebude vypadat tak, jako když ho vybere člověk s normálním vkusem s možnostmi v ČR (bez urážky kohokoliv).
Odpovědět
Profilova fotka
@luciska_m Já teda nevím, my na svatbu zveme lidi, kteří ví, kdo je ženich, takže není potřeba ho navlékat do reflexní vesty, aby bylo jasné, koho si beru...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?