ŽENICH s vestou nebo bez vesty???

Profilova fotka
bucoucí nevěsty či už vdané paní nebo kterákoliv dobrá duše... budete mít nebo měli jste svou drahou polovičku s vestou nebo bez vesty ve svatební den? jelikož máme svatbu v létě nechci, aby se drahý pařil ve vestě... na druhou stranu je to asi podle dresscodu.. sdělte své zkušenosti a názory ...budu ráda :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můj budoucí manžel jí chce, ale zatím jsme jí nesehnali :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petinaz ahoj muj drahy bude mit jen vestu, bez saka..:)
Odpovědět
Mně se to líbí, nevěsty se cpou do šatů, tak aby chlap měl taky něco slavnostního :-D Ale povinnost to myslím není, zvlášť pokud nemáte nějakou honosnou svatbu :-)
Odpovědět
@petinaz manzel vestu mel.....protoze jak jsme pojedli, tak sako okamzite sundaval....a nez aby byl jen v kosili tak to bylo takove lepsi s vestou
Odpovědět
Profilova fotka
Můj chlap jí mít nebude. Nelíbí se mu to a hlavně máme svatbu v červenci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@izzybickerstaff honosnou svatbu opravdu mít nebudeme :D takovou normální @simona007 právě o to mi jde jestli by bylo "košér" , aby po sundání saka mohl být ženich jen v košili a nebo je to jedno či vesta nebo košile...každopádně ani nevím jestli se mi to líbí nebo nee a vidím jak i ta vesta by brzy letěla na židli... - ještě to asi budeme muset pořádně promyslet :D
Odpovědět
@petinaz v pohodě :-) Já jsem z práce zvyklá na formální oblečení a chtěla bych, aby svatba byla něčím slavnostnější než můj běžný den v kanceláři :-) , ale rozhodně nemá cenu kupovat vestu, když by hned letěla do kouta. Ohledně sundávání saka asi neporadím, já doufám, že přítel si ho nechá (opět zvyk z práce, v létě chlapy lituju, ale sako bych nesundávala - to už bych se pak šla úplně převléct)...
Odpovědět
Můj budoucí manžel vestu v žádném případě nechtěl, i když jsem doufala, že nakonec změní názor. Nakonec si ji v obchodě oblékl a musím říct, že se svatební vestou to prostě vypadá mnohem lépe a tak slavnostněji. Máme taky svatbu v létě, ale věřím, že to prostě na ten 15 minutový obřad vydrží. A když pak sako sundá, tak v obyčejné bílé košili bude opravdu vypadat jak číšník, případně jako obyčejný svatebčan, kdežto s tou vestou bude pořád vidět jako ženich :)
Odpovědět
Můj muž vestu neměl (nechtěl ji a já mu ji nenutila) a přežili jsme to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se hrozně líbí ženich s kšandama, jak jsem tu už párkrát viděla :-) Tak právě přemýšlím, jestli je nepořídit místo vesty :-)
Odpovědět
@petinaz Já manžela litovala že by se pařil v saku,a aby byl jen v košili,to jsem nechtěla,tak jsem mu pořídila vestu,a byl spokojen.
Odpovědět
Profilova fotka
Můj bude mít jen košili s kšandama,bez vesty a bez saka ;-) Pro něj je to slavnostní až až, jeho denním oblečením jsou montérky :-D A žádným dress codem se řídit nebudeme,nejdem na pracovní pohovor :-) Je to náš den,se vším všudy x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My jsme vestu nechtěli, ale protože byla v kompletu k obleku, který mu nejvíc slušel tak má i vestu a musím říct, že se mi to nakonec zdá jako dobrý nápad...jako holky píšou....sako sundá po obřadu a pak bude jen ve vestě :-) Jaký si to uděláš, takový to máš.....hlavně abyste byli oba spokojení a užili si to..svatba je o tom jak ji pojmete vy a ne jak je psáno v dávných kronikách a příručkách etikety ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@reriska no právě můj drahý taky nejradši monterky, takže vím jaké je navléct takového chlapa vůbec do košile a obleku natožpak do vesty...velmi nadlidský úkon :D
Odpovědět
Profilova fotka
Můj nastávající bude bez vestičky, máme menší neformální svatbu.
Odpovědět
Ahoj, taky jsme to už řešili a můj vestu nechce. Já ho nutit nebudu. Bude mít bílou košili a motýlka a je spokojený. V dnešní době myslím je už jedno jestli si porušila nějaký starý vžitý zvyk nebo ne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Hlavně prosím, když nejsou ti chlapi zvyklí na oblek, nervěte na ně polyester, ale kvalitní bavlnu a vlnu, ať zjistí, jak jejim v tom dobře.
Odpovědět
Vestu neměl a teď jsem se teda musela podívat na fotky, kdy sundával sako :D Bylo to asi kolem páté odpoledne, kdy vyměnil i kravatu za takovou veselou obrázkovou. Bylo to už při takové volnější zábavě, vůbec ničemu to nevadilo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?