Ženich bude mít bílé sako a černé kalhoty? Je to divné?

Profilova fotka
Bílé sako, černou košili, bílou kravatu a černé kalhoty... Přítel tak chodil na společenské události a outfit mu každý chválil, nevím ale, jestli je vhodný na svatbu?....
Odpovědět
Pro mně je to moc kombinované . Aby si ho nepletli s číšníkem :-D Společenské akce jsou něco trochu jiného než svatba.
Odpovědět
Profilova fotka
asi to je moc kombinované, ale co ať jde v tom, v čem se cítí dobře ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Místo černých kalhot bílé a bude eňo ňuňo :-) Jinak si to dovedu představit, taky se mi to líbí, kdežto nevím, jak by se to hodilo na ženicha... Ale každopádně svatba je to vaše a i když si obleče tepláky tak to bude jeho den :-)
Odpovědět
Podle mě je to teda příšerná kombinace, určitě nebrat! Vstávají mi z toho hrůzou vlasy na hlavě :-D Když už, tak celý oblek v jedné barvě, košili jakoukoliv, ale kravata nikdy nemá být světlejší jako košile.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to samozřejmě jen jeho a tvoje věc, musí se to líbit především vám, ale přimlouvala bych se za celý oblek černý. Nebo alespoň celý bílý, ale prostě ne kombinaci černá-bílá u kalhot-saka.
Odpovědět
Profilova fotka
je to hrozné! určo ne! :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Pokud mate svatbu v laznich a chce byt za svihaka lazenskeho, proc ne :) Kombinace priserna, nenechala bych ho v tom jit nikam. Zaradila bych to do ery 90. let, kdy se nosila saka zelena a fialova a k tomu bile fusekle.
Odpovědět
Profilova fotka
Správně má být košile světlejší než kravata, vypadá to i určitě lépe....jinak ale kombinace černé a bílé není špatná a je to vaše svatba, tak si ji můžete zařídit tak, jak si přejete vy...
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to příjde už moc velký kontrast. Na nějakou společenskou akci možná ale na svatbu bych byla spíš pro stejnou barvu kalhot jak saka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?