Ženich bez vestičky. Je nezbytně nutné, aby ji měl?

Ahoj holky, je opravdu nezbytně nutné, aby měl ženich vestičku? Moje původní představy o malinké a skromné svatbičce jdou do háje každým dalším dnem a teď už to vypadá na naprostou klasiku, ale pokud jde o oblečení, tak to fakt nechci hrotit... Já budu mít ušité jednoduché šaty bez jakýchkoliv ozdob - momentálně řeším jejich délku- ;-) a kopretiny.Já myslím, že by to se bez ní zvládnul ne? Nebo by to bylo velké fopa? :-)
Odpovědět
@laurala U nás vestička nebyla ani ve hře, vzhledem k tomu, že ženich nebude mít ani kravatu, ale košili s rozhalenkou :-D Faux pas to rozhodně není, je to vaše svatba, tak je to vaše věc i kdybyste šli v pytlích :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@laurala Přítel taky nebude mít vestičku, po pravdě ani netuším že by nějaká měla být ani mě nenapadá z jakýho důvodu?? Přece by mu bylo s ní strašný vedro ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Já si nemyslím, že by bylo nutné mít vestu. Je pravda, že to pak působí trochu slavnostněji, ale když máš zase jednoduché šaty s kopretinami, asi by byla vesta už moc. My jsme vestu pořídili, ale asi ji ženich mít nebude, obřad máme v zahradě, když nebude lejt, tak se budeme i fotit venku...a bála bych se, že se uškvaří.
Odpovědět
Profilova fotka
my určitě taky nebudeme mít vestičku, dokonce přítel bude mít fialovou košili ...myslím, že dnešní doba už je jiná a je důležité, aby jsme / jste byli oba spokojení ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
u nás bude mít vestičku jen malej ale nebude mít sako,ženich bude mít vínovou košili a stříbrnou kravatu uvažovala jsem nad vestičkou ale zase jí shánět, beztak by jí nechtěl a po pár minutách by jí sundal :-)
Odpovědět
Díky všem! Mám o starost méně! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?