Ženich bez saka ale ve vestě? Můžu požádat o fotky?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na názor. Svatbu máme v létě, ale to vzhledem k tomu, že počasí je značně bevyzpytatelný, tak ještě nic neznamená. Nicméně se mi líbí představa, že by můj nastávající měl černé společenské kalhoty, světle zelenou košili, tmavějí zelenou kravatu a bílou vestu s klopama. Měla jste některá "bezsakového" ženicha? Můžu požádat o fotky?
Odpovědět
když se Vám to líbí tak proč ne, já si myslím, že tu hodinku v saku se to vydržet dá a na hostině už podle mě může být klidně bez saka a v košili s krátkým rukávem .... na mě je to moc barev, černá, dvě zelené a bílá
Odpovědět
Taky bych se přimlouvala za sako, ale samozřejmě záleží, jak máte svatbu pojatou. Na obřad se dá sako krásně zvládnout a pak na zábavu sundat sako a ohrnout rukávy u košile, případně se převléci. ;-)
Odpovědět
Záleží na ladění celé svatby. Jestli budete mít svatbu třeba na zahradě, tak by mi to nevadilo, ale u svatby v kostele, na radnici nebo tak bych se za sako přimlouvala. Vždyť si ho pak může sundat. Na mě je to dost barevné, ale proč ne. Ale košili s krátkým rukávem určitě nedávat...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám také představu ženicha ve vestě, ale hlavně proto, že budeme mít takovou vesnickou svatbu na statku, trošku "vintage" :-). A upřímně řečeno, on bude štěstím bez sebe, když nebude muset mít sako. Chtěla bych, aby měl bílou košili a hnědou vestu (svatba bude do čokoládova), akorát nevím, kde tu vestu sehnat :-) Nechci žádnou lesklou, saténovou nebo se vzorkem, jaké mají ve svatebních salonech. Snad na něco natrefím. Osobně bych ve vašem případě volila jinou barvu té vesty než bílou. K černým kalhotům asi černou nebo třeba tmavě šedou, ale černá bílá zelená mi přijde už moc strakaté, jak psali ostatní. Ideálně vyzkoušet naživo :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Buďte naprosto v klidu, svatba ve vestě či dokonce v saku s krátkým rukávem je velmi IN, hlavně v zahraničí. Já sám osobně se budu ženit v krátkých společenských kalhotách, saku s krátkým rukávem a pak se převléknu do vesty :-) a na nohách pohodlné bílé botičky z Itálie :-) nechávám si vše šít na míru a tyto a další fotečky mi byly inspirací :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mistrrico To vypadá skvěle :) Elegantní, ale zároveň tak jako v pohodě :)
Odpovědět
Profilova fotka
podla mna na obrad urcite sako, je to take dostojnejsie a hodne danej prilezitosti. Na hostine je to potom uz jedno. Ale tou farebnou kombinaciou si tiez niesom velmi ista. Podla mna to uz bude moc. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě si to můžete udělat jak chcete...je to vaše svatba a kecat bych si do toho nenechala i kdybys chtěla mít zelené šaty s puntíky a ženich fialový oblek s krátkými rukávy. :-D Takže opravdu udělat tak, jak se to líbí vám ;-) .Fotky pro inspiraci bohužel nemám.
Odpovědět
Take bych se primlouvala za sako - alespon na obrad a chvili po nem na hromadne foceni...potom je to uz jedno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@alena_z_benesovska typicky česká odpověď "sako a kalhoty" ;-) samozřejmě nic proti nikomu,ale sto lidí sto chutí :-) chlap se má sám rozhodnout v čem se bude cítil nejlépe :-) já nejsem ženská, takže alespoň trochu mohu reprezentovat pány, kteří nejsou úplně typickými ženichy :-D je to Váš DEN D a proto jaký si ho uděláte, takový ho budete mít a sám za sebe říkám, čím originálnější bude, tím více si ho budu pamatovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@alena_z_benesovska ahoj, my meli take dle "ceskych meritek" ne uplne tradicni svatbu :-D... koukni ke mne do alba ;-).
Odpovědět
U nás sako nebude, v rámci netradičního... všeho.:D, taky bude teplo a v celém kontextu to prostě bude vypadat dobře.
Odpovědět
Článek se načítá

Odpovědět
My jedeme ve stylu Retro, takže bez saka. :) Můj ženich taktéž nesnáší saka a obleky, takže košile s vyhrnutými rukávy, červený motýlek, šle a vesta byla jasná volba :) A možná i tenisky. :-D jen musím tu správnou vestu najít...ta na obrázku je boží...:) Je to Vaše svatba, tak si oblečte oba to, v čem se budete oba cítit pohodlně. :) Pokud ženich nechce sako, nenutila bych ho, abych splnila "etiketu". Nebude se pak cítit pohodlně a bude víc nervozní. :) Pokud je svatba v kostele, tak by asi sako bylo vhodné, ale budete aspoň originální. :) Ať si to každý udělá po svém. :) Takže buď klidná a klidně ať jde jen ve vestě. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
můj muž měl sice na obřad sako, ale na společné focení jsme ho donutila ho sundat, protože to každýmu chlapovi jen ve vestě podle mě strašně sekne...více moje galerie..a udělejte si to, jak jen chcete :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já měla taky v plánu ho nacpat jen kalhoty, košile, vesta, kšandy...samozřejmě oblek jsme pořídili komplet (kalhoty a sako) problém je sehnat tu správnou vestičku, ale stejně mi teď říkal, že bude mít sako a nebude mít asi ani kšandy (ale stejně mu je objednám a uvidíme :) jo a perlička na závěr - bude mít komiksovou kravatu :)
Odpovědět
@azavina ahoj, přesně tohle hledám !! Máš už koupeno nebo je to jen nástřel ?
Odpovědět
@k_radula ahojky, je to nástřel, samozřejmě toto chceme,ale myslíme, že sehnat to půjde kdekoliv. Šedá vesta, černé kalhoty, bílá košile? No problem. Kravatu a pásek stejně chceme jiný. Jinak obrázek mám z : http://taxido.cz/panske-spolecenske-o...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mrkni ke mně do alba Stylový ženich. Mám tam pár fotek ženichů ve vestičkách :) nebo kšandách a vypadá to dobře.
Odpovědět
@azavina děkuju za tip ;-)
Odpovědět
@becicka zajímavá inspirace ,díky !
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Pozor na vesty z Taxida!!! Strašně dlouhá doba dodání, neustálé výmluvy, doručena špatná velikost, nevyměněno po dalších dvou týdnech...!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Podle mě záleží na stylu svatby, jak už někdo psal a taky na tom, co chce ženich. Myslím, že by se našlo pár těch, kteří kdyby měli na výběr, sako by si neoblíkli. Ale většinou je to tak, že to nechají na ženských a někdy to není nejlepší řešení, protože se v tom stejně necítí. Já jsem manželovi nic nenutila, měl světle hnědé kalhoty, nachovou košili s vyhrnutými rukávy, tmavě hnědé boty a tmavě hnědé kšandy. A pěkný šedivý klobouček. Myslím, že se těch barev a tónů trochu bojíte, ale nám to dohromady moc seklo. Dokonce i můj bratr prohodil, že se mu moc líbí, jak jsme se oblékli, což je co říct. Bojíme se experimentovat a hledat. Nechte se inspirovat novinkami ve světě módy. Některé nápady jsou moc krásné a sedí a vystihují daného člověka mnohem víc, než klasický černý oblek a bílé šaty se závojem. :)
Odpovědět
@xkuck
Odpovědět
ahoj nevěsty, také plánujeme svatbu bez saka, dokonce i bez vesty, béžové kalhoty, bílá košile, a puntíkatý motýlek, obřad bude na zahradě, takže si myslím, že se to úplně hodí :-) a je pravda, že si to člověk má udělat podle sebe :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Tak u nás to bude venkovní svatba, ženich vzhledem k tomu, že má velké bicepsy, tak košile vyhrnuta, vesta a vážně zvažujeme krátké kalhoty. Navíc má plnovous a já budu mít celkem extravagantní účes 😂 mamku trefí
Odpovědět
Profilova fotka
Na pravé straně ženich :-p :-D :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, fotky nemám, protože se to ještě nestalo, ale přítel bude mít jen košili vyhrnutý rukávy a kravatu s kšandama - sako je jen z důvodu, že bude zima. Přijde mi to fajn nápad ta vestička - taky popřemejšlím díky za tip - nechtěnej :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?