Ženich a černá košile

Ahoj holky, Chtěla bych znát názor a popřípadě fotky, pokud to tak někdo měl.. líbila by se mi varianta černý oblek, černý oblek, červený motýtek a červené kšandy. Svatba bude do červeno žluta. Korsáž by byla zřejmě žlutá růžička. Já mám šaty néé úplně čistě bílé, květina bide červeno žlutá a budu mít červené lodičky. Co si o tom myslíte? Děluji za názory a přikládám foto z netu..
Odpovědět
1
2
Mě to přijde divná kombinace a nelíbí se mi to
Odpovědět
Můj manžel chtěl taky černnou kombinaci - černý oblek, košili a kravatu. Všichni mu to rozmlouvali a manžel argumentoval tím, že když si já jako nevěsta můžu vybrat šaty, on může oblek. Nakonec měl černý oblek, bílou košili a bílou kravatu. A po hostině a focení se převlékl do černé košile a fialové kravaty. Poslední obrázek mi přijde elegantní, ale na svatbu bych ho nevolila.
Odpovědět
Profilova fotka
Zalezi ciste jen na vas. Nevim, proc to resite s cizimi lidmi, kazdy ma jine vize, jiny vkus. Treba ja osobne proti cerne na svatbe nic nemam, mne v tom pro zmenu vadi ta zluta, ktera se mi k te kombinaci proste nelibi a prijde mi moc, navic, kdyz budete mit jeste dalsi jinou barvu satu. Ale je to vas vkus, vase rozhodnuti, tak se zaridte podle toho, co se libi vam a zenichovi.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to vystihuje jeho osobnost, cítí se v tom dobře, líbí se vám to a chcete to tak, pak je to možná ten nejlepší nápad. Není nutné nechat se svazovat etiketou a nějakými zvyky, když to člověk vidí jinak ;) Druhá fotka z vrchu se mi líbí, ta velká kravata je zajímavá. Samozřejmě to chce vybírat podle toho co sluší konkrétnímu člověku dle barvy pleti, vlasů, vousů apod. Rozhodně to není kombinace která by seděla každému a bude to o detailech :)
Odpovědět
Když pominu etiketu, působí to na mě hodně lacině a out. A ta žlutá to už zabije úplně.
Odpovědět
Na mě to působí velmi tvrdě. Černá v kombinaci s červenou a žlutou mi přijdou příliš cirkusácké. Ale má svatba to není, mělo by to vystihovat vás. Takže pokud se to líbí vám, proč ne?
Odpovědět
Připadá mi to jak od kolotočů...
Odpovědět
Kombinace černo-červeno-žluté se mi zdá pekelná. Za mě se mi to nelíbí, ale finální rozhodnutí je samozřejmě na vás :-)
Odpovědět
Cerveno zluta vyzdoba je z duvodu toho, ze nastavajici je fanousek Manchesteru United a vsichni to o nem vi :D tim, ze mam saty ivory, tak nechcem bilou kosili a ivory kosile se mu nelibi a jina kombinace me moc nenapada :D
Odpovědět
Profilova fotka
Černá košile za mě v žádném případě. Vypadá to smutně a evkusně. No a k ivory šatům, bílá košile eee. Ta mě jedině ivory, Holt když jsou šaty ivory.... Přece jenom budete vystupovat a budete pár.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle me zalezi mozna tak na tom jak moc formalni svatba bude a jak moc je nutne dodrzovat etiketu. Osobne si ale myslim, ze je to hlavne na vas. Ja jsem vyrostla na metalu, takze se mi kombinace cerne a cervene libi :-D muj muz bude pravdepodobne cerno-sedy ;-) Ale my planujem celou svatbu nekonvencni.
Odpovědět
@vodralka Tak to potěš koště, kdybych měla dělat svatbu dle barev přítelova oblíbeného týmu. Zářivě žlutá a fialová! :D Ale je to od tebe hezký. Když mu koupíš ivory košili a neřekneš mu to, pochybuju, že to vůbec postřehne že to není bílá. :D Si navymýšlí! Už má svoje barvy, tak v něčem by ústupek udělat mohl.
Odpovědět
Článek se načítá
@liaren Vcera jsme byli zamlouvat kytky a kdyz jsem pani rekla, ze chceme cervene ruze a zlute frezie, tak mela hroznou radost, ze to jeste nedelala a ze dela rada novy veci :D nakonec bude mit korsaz taky takovou - cervena ruzicka a k tomu zluta frezie.. s tou kosili to musime jeste vymyslet :D
Odpovědět
Já se chtěla vdávat v černé... Manžel jako pravý rocker taky... Nakonec jsem nesehnala žádné zajímavé šaty v černé a ustoupila jsem a zvolila modrou a manžel se doladil, měl černý oblek, modrou košili a černou kravatu a vypadalo to skvěle. Svatbu jsme si užili a byla jen a jen podle nás. Takže pokud se Vám to líbí a manžel je typ, kterému tento styl sedí, proč ne... Důležité je, abyste se cítili dobře.
Odpovědět
Můj muž měl na svatbě černý smoking a černou košili. Rozhodně nevypadal jeko od kolotočů - právě naopak - alespoň nevypadal jako číšník (navíc on chodí každý den do práce v obleku, takže se taky vyhnul tomu, aby se cítil jako v "montérkách"). Je ale pravda, že barvy už bych do té černé nedávala... raději spáš jako doplněk na nevěstu? Nemáme ze svatby moc fotky zepředu, tak snad alespoň pro představu postačí...
Odpovědět
Fotky:
Odpovědět
Profilova fotka
Neměli jsme to tak, ale manžel měl černý oblek, černou kravatu a červenou košili. Vypadalo to moc dobře :-) ;-)
Odpovědět
@g_w_s super! krásný a jen mě mrzí, že jsem to neviděla dřív, protože naše první varianta byla, že bude také celý v černém a modrou kravatu a pak nám to přišlo trochu jako na pohřeb, tak nakonec zvítězila modrá košile. Každopádně černá je elegantní a vypadá to strašně krášně...
Odpovědět
@prcekverunka Nemela bys prosim foto zenicha? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@vodralka
Odpovědět
@prcekverunka Moc děkuju! To vypadá moc dobře!! Ukážu doma :D
Odpovědět
Profilova fotka
@g_w_s promiň, ale vypadá to hrozne. Jak na pohřeb a elegantne vůbec ne. Ženich úplně zaniká.
Odpovědět
Profilova fotka
Me se to libi az na zlutou ruzi to uz mi prijde moc....
Odpovědět
@g_w_s bohužel musím souhlasit s iviii, také se mi to nelíbí. Navíc smoking není denní oblek, nosí se na večer. Jeho obléknutí před 18.hodinou je společenské faux paux. Ale dneska obecně je trend kašlat na etiketu, tak to berte prosím spíše jako pro info, ty které to zajímá :)
Odpovědět
@sar87 Svatbu jsme rozhodne nemeli v prave poledne, takze tvuj odkaz na cas je naprosto ireleventni. Spis by si mela poukazovat na tu cernou kosili, ktera je mimo "etiketu", jak pises. Ackoliv i toto uz pomlau pronika do mody a standardu (doporucuji se podivat na obleceni panu na predavani Oscaru, kde toto byl nejsledovanejsi novy trend), takze to taky neni uplne mimo misu. Navic pokud je oblek a kosile na miru (coz samozrejme oboji bylo), tak se o modni preslap skoro ani jednat nemuze - o moc horsi by byl oblek z konfekce... Taky bych rada vypichla, co uz jsem psala: muj muz je pravnik a v obleku travi 90% sveho casu. Pokud by si bral oblek i na svatbu, tak by se citil, jako kdyz jde do prace. Predpokladam, ze to, jak se on sam citi, je trochu dulezitejsi nez prskani kolem sebe ohledne "kaslani na etiketu". Omlouvam se za delsi reakci - nemam ale rada, kdyz se veci resi bez znalosti vsech souvislosti. Moc ale doufam, ze tvuj nastavajici ale bude podle tvych predstav :) . Presne tak, jak jsem to mela ja.
Odpovědět
@g_w_s Za mě super:) A musím pochválit svatební šaty, vypadají nádherně:) Nemáš někde fotku, kde jsou vidět celé?:)
Odpovědět
@jurasova84 Nebude žlutá růže, ale červená růže se žlutou frézií podle mojí kytky, kterou jsme domluvili předevčírem :)
Odpovědět
Profilova fotka
@sar87 Ja jsem se docetla ze: "Při svatbě patří k bílým dlouhým šatům nevěsty frak nebo smoking ženicha." @iviiiii naopak si myslim ze zenich ve smokingu vynika. Narozdil od vetsiny svateb, kde je zenich v obleku a rozeznate ho jen podle korsaze.
Odpovědět
Profilova fotka
@vodralka tak to ano ;)
Odpovědět
@mareritt podle mých informací je to špatně (podle etikety teda), kde jsi to našla? Namátkou: https://cs.wikipedia.org/wiki/Oblek http://svatka.cz/svatebni-dresscode/ http://www.svatba.cz/magazin-svatebni... Pokud je svatba přes den (řekněme 10-16 hodin), a nechceme "obyčejný" oblek, je vhodným řešením žaket. Ten se totiž nosí přes den... Ale nechci tu dmýchat konflikt, prostě pro někoho je společenská etiketa důležitá, pro jiného ne. Samozřejmě, že hlavní jsou na svatbě úplně jiné věci než jakékoliv oblečení atd. Nicméně když už hodnotíme oblečení ženicha, myslím, že je relevantní etiketu zmínit. Ať si pak každý udělá, jak se jemu/jim líbí :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?