Zeleno-bílá svatba. Kde sehnat věci v této kombinaci?

Profilova fotka
AHOJ NEVĚSTINKY, MÁ TAKY NĚKDO TUHLE KOMBINACI? JAK SE VÁS SHÁNÍ ZELENO-BÍLÉ VĚCIČKY?EXISUJE NĚKDE POD SLUNCEM ZELINKAVÁ PÁNSKÁ KOŠILE? BUDU RÁDA ZA NÁPADY A INFORMACE :-) LISKA
Odpovědět
1
2
ahoj, ja planuju bezovo - zelenou svatbu, a zelinkavou kosili jsem ted zrovna videla na kolegovi, ale kdyz jsem se ho ptala, tak odpovedel presne tak, jak jsem ocekavala, ze mu ji koupila pritelkyne... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, přesně v téhle barevné kombinaci jsme měli celou svatbu a bylo to super. Veškeré materiály jsem nakupila v Gobě v Berouně. Mám ale pocit, že maloobchodní prodejny jsou jen v Praze. Jukni na web a uvidíš. Popř. fotky ze svatby i z příprav (tam je komplet nákup) nalezneš v mých albech. :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ZVALENTOVA:nO SUPER...JDU KOUKNOUT NA WEB.UPLNE ME DOSTALA TVOJE KYTICKA...STRASNE SE MI LIBI.. MISAARADEK:TO JE KLASIKA :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budem mit taky zeleno-bilou svatbu, zenich bude mit bily oblek a zelenou kosili-tedy hraskove jemne zelenou a dneska jsme byli v Praze v nakupnim centru Chodov a je tam primo obchod ktery se jmenuje Kosile takze tam maji samy kosile :-) a kravaty..a jinak doplnky se shanely celkem dobre-v Budejcich
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/album.ph... ahojky posílám vám malou ukázku naší zelenobílé sbvatbičky :-)
Odpovědět
Dneska jsem videla zelinkavou kosily (byla fakt jemně zelená) v OC Chodov, ale obchod si uz nepamatuju, prosla jsem jich dneska strasnou spoustu :-)
Odpovědět
Ahojky, my meli taky zeleno-bilou/bezovou svatbu. Mrkni ke mne do alb pro inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, i já se přidávám se zelenou svatbou, máme jí příští sobotu a v přípravném albu je nějaká inspirace. Souhlasím s tím, že sehnat pánské doplňky do zelena je záhul a sehnala jsem tedy alespoň kouzelnou kravatu :-N Ale ta pálka za ní ]-( Založila jsem tu i diskusi na téma zelená svatba, tak tam můžeš juknout. Držím palečky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já taky budu mít svatbu do zelena, ještě jsem si to teda u přítele neprosadila, ale snad to stihnu. Krásný zelený košile mají u Blažka a maj tam dva odstíny. Muj přítel jí nechce, že prej bude jak vodník, mrzí mi to protože je krásná.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, my jsme měli bílo-zelenou svatbu - v albu to není moc vidět. Ale moc jsme to nepřeháněli, jen jsem horko-težko sháněla zelené ubrousky a zelené čajové svíčky s vůní máty. Pak jsme měli bílá prostěradla přes židle ovázané zelenkavou stuhou (tu sehnali rodiče). Ženich měl košili bílou, protože měl světlý oblek. Nemusí být vše zelené :-D Rozhodně je to krásná kombinace a všem se to líbilo, působí to hodně příjemně. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Alčo, máš krásné fotky, měla jsi i ten polštářek pod prstýnky jak máš v albíčku?Ten se mi hrozně líbí a nevím kde ho koupit? Jak píšeš o těch židlích, to by se mi taky líbilo, ale tam kde budemem mít hostinu maj oranžově vymalováno, myslím si, že to by bylo blbý. Budu muset ještě popřemýšlet, jesli změním místo hostiny, nebo "holt" nebudou zelené stuhy. Co bys mi poradila?
Odpovědět
Profilova fotka
dobrá volba ... světlounká zelená je výborná a dá se i docela dobře sehnat, já teda chtěla původně jen bílo stříbrnou svatbu, ale teď pro neuznávání stříbrné jako svatební barvy :-| tudíž nedostatek matroše, musím zařadit ještě nějakou ale chtěla bych na dekorace tmavě zelenou, aby ladila ke kalám ... naštěstí košili máme bílou ... se saténem... takže vodníka přemlouvat nemusim :-D na svatebnídekorace.cz maj taky docela dost zelenejch vlizelínů .. různý odstíny ...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já taky budu mít kaly, takže zelená je ideál. Když neustoup, tak bude košile taky bílá. Výzdobu jsem si taky představovala tmevě zelenou, ale jak jsem psala, v restauraci kde má být hostina si nedávno vymalovali oranžově:(
Odpovědět
Profilova fotka
no oranžová ideál není ale my kupodivu taky máme v hospodě tmavě oranžově vymalováno, takže chci zapojit co nejvíc té bílé a ta tmavě zelená jen na jmenovkách a na detailech se snad tolik třískat nebude =-) pokud nebude krásně a nebudeme venku v zahradě a tam už je to takovej mišmaš že to bude jedno co budu mít za barvy :-D
Odpovědět
Ahoj holky, bílo-zelená tabule je teď in! V červenci budu dělat svatební tabuli právě bílo-zelenou a pak přidám foto. Sehnat zelené ubrousky ve všech odstínech není těžké :-p. Koukněte na www.DUNI.com :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty jo co se všichni s tou oranžovou zbláznili? Co my co se nám líbí zelená?????:)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak je pravda že u nás už mají takhle vymalováno dávno :-D ale my jim to kvůli báječné obsluze a skvělé atmosféře rádi odpustíme :-D a souhlasím s aranžérkou, taky jsem byla v květinářství moc pochválená, že to letí :-D jenže já už takhle "letím" několik let - představu jsem měla o své svatbě jasnou ještě než jsem znala "manžela" :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je hezký, já měla taky představu už dávno, hlavně o manželovi a ta se mi splnila tak to je to nejdůležitější. Chápu, že se každému líbí něco jiného, má jiný vkus, ale někdy....se mi pozastavuje rozum co tu vidím.Neříkám, že moje varianta je nejlepší pro všechny, je nejlepší pro mě. Mě taky chválila paní v salonu, kde mám zamluvené šaty, když se mi ptala do jaké barvy budem mít svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
no vidíš :-D tak to já teda neměla a upřímně vlastně vůbec neodpovídá tomu jaký typy jsem si vždycky vybírala, ale poprvé v životě jsem fakt šťastná a spokojená ... on je vlastně kompilace všech nejlepších vlastností těch předešlejch :-D ... a už je naštěstí taky nakaženej, takže když v krámu vidí něco hezkýho z bílýho saténu, nebo stříbrnýho, nebo zelenýho, tak mi to běží ukázat :-D včera mi koupil "kapičky rosy" na stůl - malinký skleněný slzičky ;-) a k těm barvám - proti gustu :-| ale občas si fakt říkám zlatá zelená ... mizim - přišly nám oznámka x-) x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, včera jsem se byla podívat na oznámení, samozřejmě jsem se ptala na oznámení se zelenou, paní na mě koukala jak na debila a řekla mi, že to se nedělá, že zelená ke svatbě nepatří. Je tonormální? To musíme mít všechny svatbu do červena, oranžova a tak? Co je na zelené divný? Snad nic ne? A co si ta paní myslí? Takhle hnusně mi to říct:(
Odpovědět
kvuli barve oznameni (v rozumne zelene proste nic) jsme si oznameni delali sami, aranzerky a kvetinarky a svatebni salony nemaji s barvou problem, ale ty tiskarny... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
misa a radek - samozřejmě, že jsem nechtěla trávově zelené, něco decentního, ale aby tam ta zelená prostě byla. Měla tam jedno, čtyřlístek a na tom 2 berušky, chtěla nám to vnutit, že to je hezké a že jí se to taky líbí.Nevadí mi trochu vtipná oznámení, nemám ráda také ty s koňma a kočárek´m a tak, ale trapný berušky?Nemyslím si, že by to ostatní vzali jako vtipné oznámení, ale jako trapné.
Odpovědět
Profilova fotka
ono totiž tiskárny zelenou nesnáší, protože jí neumí :-D my už preventivně z plakátů zelenou vynecháváme, protože je tutovka že bude buď žlutá nebo modrá nebo půjde od žluté přes modrou a občas jeden mezi tím se povede opravdu do zelena 8-( A trapná je pani, ke svatbě se hodí jakákoliv barva kterou mají ti dva rádi - už jsem viděla i černou svatbu a řeknu - když se to umí, tak vůbec nevypadá špatně :-N ... my jsme původně taky chtěli vlastní, ale nakonec jsem podlehla manželovi, vzali jsme polotovar, ale smím mít alespoň vlastní texty ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zatím nevím jak to vymyslím, ale kompromis neberu, neustoupím, když zelená svatba zak zelená!!!! To se divil můj přítel, že nebudeme mít černou svatbu, protože celý být máme černo bílý, takže jsem ho se zelenou překvapila.
Odpovědět
taky jsme zvolili zeleno-bílou... Holky, myslíte že je blbý bílá košile a nějaká zelená kravata? Moc si to neumim představit (ale zelenou košili už vůbec ne :-S )
Odpovědět
h079 ahoj bila kosile a zelena kravata neni spatna, my planujeme sampan kosily a zelenou kravatu (tu uz mame koupenou) ale je pravda ze jsem ted videla krasnou prouzkatou kravatu, kombinace asi dvou odstinu zelene a prouzku sampan, tak vaham zda koupit nebo ne, ale vhodnost bile kosile a zelene kravaty zkus v obchode.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, přidávám se k zelenobílým nevěstám...my teda ještě trochu do stříbrna, ale snad mi to tu prominete ;-) bílá košile a zelená kravata je fajn.přítel bude tuhle kombinaci mít, ještě teda se zelenkavou vestičkou...Ale chce to zvolit správnou zelenou :-) Já mám problém s dortem...Nechci tam přimíchávat jinou barvu, takže si dort představuju bílý a s něčím zeleným...jenže vůbec nevím s čím...jeden co se mi líbil nastavájící nazval jedovatým!!!Je fakt že ta zelená prostě na dortu je divná ;-) A jen bílý dort je zase takový nevýrazný a chudý...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, h079 - nebojse ani zelené košile. Ale jde o to jaký bude mít přítel oblek. Můj bude mít asi od Blažka, je to taková zajímává barva, něco mezi světle šedou a tmavě šedou, ale malilililinkato s odstínem do zelena se mi zdálo, není to skoro poznat. Ale díky tomu, že tam ten odstína drobet je, tak se k tomu supr hodí i zelená košile, samozřejmě ne zelená jako tráva, ale taková světlá. Je to fakt bomba a přitom by mě to nikdy nenapadlo. beruška21 - každej chlap má problém s něčim - muj naštěstí neříká nic na bílozelenej dort, ale řekl mi, že nepude v zelené košili jak vodník:(
Odpovědět
Profilova fotka
co je to proti věčnosti :-D za to že si smím udělat barvičky jak chci a nebude mi do toho kecat vyhandloval - Frak !!!! už ho má objednanej ... takže vy "vodníčky" a já motejla emanuela :-D ... ale tím pádem padla moje vize stříbrné se zelenou, protože k fraku to opravdu nejde :-| ... mimochodem dort - když se dělá "tradiční dort českých cukrářů" tak jsou tam taky růžičky na zelenym a nikomu to nepřijde divný ... tak holt místo barevnejch kytiček tam budete mít jen zelenou :-D
Odpovědět
No tak ten můj ženich bude mít oblek černej, o žádným jiným slyšet nechce. a nechce ani vestičku - jojo, mám to s ním těžký! takže aby ladil, tak jsem mu vymyslela tu zelenou kravatu, přemýšlím taky o prouhaté... nejdřív byl proti všemu zelenýmu, že prej každej chlap má k týhle barvě odpor kvůli vojně (asi je vám jasný že na vojně nebyl :-N ).... ale teď jsem mu pár kravat ukazovala, tak říkal že jo.... beruško a co takhle ozdobit živými květy? nevím jakou chceš kytku, ale někde v albíčkách jsem viděla takovej jednoduchej dortík ozdobenej stočenejma kalama, vypadalo to moc hezky...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?