Za kolik jste pořídily ženichovi oblek?

Profilova fotka
Ahojky, zatím jsem se jen tak orientačně porozhlížela po pánských oblecích.... Za jakou cenu jste oblek (kalhoty + sako) pro miláčka pořídily? Nemám moc představu, kde se pohybují "běžné" ceny... Díky... ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, my máme z OP Prostějov a stálo to dohromady 6600 ;-)
Odpovědět
V C&A mají slušný výběr a hodně slušné ceny. My koupili oblek (i s vestičkou) za 2 800. A pozor, žádný šmejd či opičárnu, ale fakt pěkný černý oblek s jemným proužkem.
Odpovědět
my mame na svatbu Luggi oblek, stal necely 7000 i s kosili. Ale rok predtim jsme kupovali oblek na ples v Polsku, i s vestickou za 2500 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, úplně se stydím sem napsat. Můj skoromanžel má vel. kalhot 52 a sako 54, takže v CA jsme nepochodili, ani v OP PROSTĚJOV neměly oblek na kombinaci. Byly u nás na Klubu nějaké výprodeje OP Prostějova, tak jsem hodila adrenalinový plán, přinesla jsem mojemu na vyzkoušení tmavý oblek vel. 52 i 54 a od jednoho vzal kalhoty a od jednoho sako. Přešla jsem přes kasu, prošlo to, můj zůstal na prodejně v utajení a vzal si ještě světlý. Ten už měl na kase problém, protože prodavač si všiml, že mu velikosti nějak nesedí, ale můj se nad tím podivoval, že už to tam tak viselo, takže prošel tak tak. Oba obleky stály dohromady 2000 kč.
Odpovědět
kamarádky nastávající si nechal ušít bílý oblek, stálo ho to se vším všudy 3000kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, díky... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my jsme meli prekvapive celkem velky problém se sháněním béžového obleku... všude měli jen černé nebo šedé, což se k mým žluto-hnědým šatům moc nehodilo... nakonec jsme sehnali po 14 dnech neustálého hledání úúúplně úžasnej ve výprodeji v tescu, sako stalo 999,- a kalhoty 499,-. kalhoty maji takovy "španělský" střih - širší pás přes pas a boky, vypadá to ůžasně sexy ;-)
Odpovědět
0401: můj koupil taky tam kde popišuješ, já jsem taky ze Zlína. Nejdříve jsem to tam s mou mamkou obhlídla a on pak šel s ní. Chtěla jsem aby si vybral s mojí mamkou, protože ona ví co by mu na obleku případně upravila. Sám byl překvapený, že mi ti kluci i vyměnili kalhoty z jiného obleku, byl velice spokojený a já jsem ráda, že si tam koupil oblek - cena 1.000,- Kč. Měl velkou radost, že koupil oblek. Protože když jsem šli do OP Prostějov, tak prodavačka nechutně řekla, že na takové kulturisty jako je on rády prodávají obleky a že nikde nic neseženeme. Prostě jí šlo o kšeft a můj byl z toho zklamaný. Takže holky lovu zdar.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my měli problém sehnat oblek, přítel je vysoký a hubený, nakonec jsme pochodili v pietru-filipi za 10.000,- Kč, ale mohli jsme si nakombinovat velikost saka a kalhot jak jsme chtěli, neprodávají to tam jako celek. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mija: a jak se ti nakupuje ostatní oblečení na miláčka? U nás je to velký problém, všechny pěkné bundičky má krátké, rifle taky, trička na něm divně visí :-| Ještě, že to nečte.
Odpovědět
Profilova fotka
0401:no ani mi nepovídej, sama se neodvážím něco koupit, protože se s velikostí nikdy netrefím. Kalhoty jsme vyřešili, ty kupujeme v mustangu, jinde nemají prodlouženou hubenou velikost a s tričkama, svetrama a bundama je to těžký. Nakupujeme raději značkové, tam to máme již vyzkoušené a vím, že se mi to nesrazí,když to vyperu.
Odpovědět
Profilova fotka
yvett: kde budete mít svatbu? A jaké máš šatičky, od koho? Povídej, přeháněj. Jsem vždycky ráda, když se ozvou holky ze Zlína. Nejsem tu dlouho a nemůžu sehnat kadeřnici, kosmetičku, nemám přehled, kdo dělá levně nehty... Bydlíme na Jižňákách. S tím naším oblekem to byl myslím dobrý kup. Byla jsem ochotná do něj investovat 5000 kč, ale nikde nám to nechtěli nebo to nešlo nakombinovat a ta ochota ]-( Jen nemůžu sehnat a ztónovat ke světlému obleku košili, vestu, kravatu... Velký problém.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
mija: Nejsem Onasis ani nechodím s obrazama :-D :-D :-D takže z mateřské si můžu dovolit menší luxus. Ale u našich šikmookých prodejců máme problém oba. Mě je to jejich XXXL prostě malé a mému drahému krátké.
Odpovědět
Profilova fotka
tera: sehnala jsi k barvě obleku i doplňky?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak my nedáme dopustit na Blažka a Pietro Filipi. Cena je sice vyšší, ale kvalita obleků, přístup k zákazníkům, zpracování, související služby, to všechno je vynikající.
Odpovědět
Profilova fotka
0401: no tak to chápu, já vždycky říkám, že jsme jako štaflík a špagetka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, my máme oblek z Sunset suits, se vším všudy jsme se vlezli do 5tis, alespoň myslím :-)
Odpovědět
Ahoj, mamča kupovala tatímu na svatbu z OP Prostějov za 6000Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme koupili u Blazka v Letnanech, sice drazsi, ale moc moc krasnej za 8tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak my taky byli v OP. můj přítel je také hrozně velkej- Má dva metry a sehnat na něj oblečení je taky problém. Ale tady super a dostal slevu, takže ho oblek vyšel na 5000 kč. což je super.
Odpovědět
Profilova fotka
0401: ja jsem prave kosili pritelovi sila ze stejne latky, z jake jsem si usila saty. tu kosili jsme tuidz meli jako prvni a pak byl prave problem k ni sehnat ten oblek... na kosilku i me saty muzes juknout do meho alba z priprav. oblek tam zatim neni, protoze jsme ho kupovali predevcirem, ale brzy ho tam taky hodim. ten muj nechtel ale kravatu ani motylka, rozhalenka je u neho nemozna, protoze je chlupatej jako vopice a vypadalo by to desne 8-) takze ma stojacek, no, jukni na to, jestli chces. boty budeme jeste shanet podle obleku, ale to uz myslim nebude problem. no a jine doplnky na chlapa asi uz nejsou potreba, kdyz teda tu kravatu s kyselym ksichtem odmita :-D nebo te jeste neco napada?
Odpovědět
My jsme ženichovi nejdřív taky chtěli pořídit na svatbu oblek, jenže kdybychom chtěli koupit nějaký opravdu pěkný a kvalitní, který by se hodil na tak slavnostní okamžik (aby nevypadal jako manažer), tak bychom museli sáhnout pěkně hluboko do kapsy... Koukali jsme u Armaniho :-D A tak jsme se nakonec rozhodli, že si oblek půjčí. Oblek za nějakých 20-40 tisíc by si koupit dovolit nemohl, a tak si půjčil v Pronuptii nádherný žaket za 4. Oblek si chce sice koupit tak jako tak, ale jen do práce, takže klidně něco levnějšího...ale to by na svatbě nevypadalo tak slavnostně.
Odpovědět
My máme také z OP Prostějov. Vyšel nás na 6.800,-- a je opravdu pěkný.
Odpovědět
0401: svatbu budeme mít na úřadě ve Zlíně, šaty mám bílé od studia Svozílkovi na Školní. Moje sestřenka je kadeřnice, ale teď je těhotná a je na nemocenské. Dělala v IN STUDIU, jak je městský úřad, tak směrem k mekáči mezi těma dvěma masnama je průchod a jde se tam po schodech. Když se postavíš čelem mezi ty masny, tak je tam celude - jejich reklama. Sestřenka mě udělá vlasy (stříhání a melír), druhá kadeřnice z toho studia mě učeše. Pak je tam i vizážistka, kterou se nechám nalíčit a i nehty si tam nechám dělat. Dělají tam prý ty nehty dobře, cena je kolem 600,- Kč, ale přesně to nevím. K tomu ztonování se běž podívat na košili a kravaty na obchodňák, když vejdeš, tak po těch schodech co vedou jen do toho druhé patra, tak po pravé straně, je obchod s oblekama, kravatama a košilema. Košile tam mají kolem 500,-. Chtěla jsem tam pro mojého kravatu, ale vyprodali mi ji. U Svozílka ve studiu mají takové ty jemné barvy kravat a řekla bych, že jsou nejlevěnší co jsem viděla. A ještě jeden obchod s košilema a kravatama je na proti zastávky Školní přes cestu je LIV moda, tak tam se podívej. Snad jsem ti poradila. Kdyby něco, tak klidně mi napiš zprávu do pošty.
Odpovědět
Zdravím tak mi jsme oblek kupovaly v Prostějově - přímo ve výrobně - Koutný ...jesti se nepletu a vyšel nás na 3600,- a opravdu super..v ceně kalhoty, sako, vestička a ještě nám rukávy u saka prodloužili...však se koukněte do mého alba...super cena a dobrá kvalita ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tera: z tvých šatiček úplně dýcha taková živočišná mystika, jsi hotová návrhářka. To já už si umím zahnout rifle :-) Myslím, že tvůj manžel by ani nemusel mít sako, ladíte dokonale. Vzhledem k tomu, že má můj drahý vel. boty 46, tak u nás je problém sehnat i boty, aby ladily k béžovému saku. Koupili jsme bílou košili s límečkem na motýlka, půjčili bílou vestu a vazačku, ale nebylo to šťastné rozhodnutí. Musím sehnat něco barevnějšího, z dálky to hrozně splývá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Musím se taky pochlubit a doporučit: v pátek jsme se sebrali a jeli do Prostějova zkusit vybrat oblek jak pro tátu tak pro budoucího ženicha... předtím jsem prolezla slevy u Blažka a vlastně celou Vaňkovku(i s OP Prostějovem co tam je) Ceny od 5 000, ale nic co by mě nějak zaujalo.... Tak jsme jeli teda přímo do Prostějova. Zkoušíme zkoušíme - cena obleků se pohybovali okolo 2500 (a níž). Pořád to nebylo podle našich představ a pak jsme vytahli oblek(nádherná barva - snad brzo udělám fotku) a sedl hned(chtěli jsme trošičku vypasovaný do pasu, ať mu to tam neplandá) značka S.Oliver. Cena??? 400 Kč sako, 200 Kč kalhoty. Táta šáhl po úplně stejném ale mírně větším, ještě si koupil černý a přítel ještě černé kalhoty za 200 Kč. K tomu si ještě vzal ozdobnou kravatu(bylo to to nejdražší co jsme tam koupili (410 Kč) a za 260 vak na oblek. Celková cena ženicha za 2x kalhoty, 1x sako, 1x ozdobná kravata, 1x vak na oblek - 1470 Kč. Už jen sehnat fialovou košili(tmavou) nevíte kde???
Odpovědět
Profilova fotka
OP Prostějov ve slevě 3000kč pak jsme ještě dokupovali vestičku taky OP Prostějov asi za 950 kč
Odpovědět
Pokud to někdo méte blízko opravdu si zkuste do toho Prostějova zajet - jak vidíte - vyplatí se to. Je to firemní prodejna, ul. myslím Žerotínova. O patro výš jsem i koupila 4m fialové látky - za 140 Kč. Použiju ji na dekoraci.
Odpovědět
Booooooooooooooooože tak levné......... :-o :-o :-o :-o No my jsme z Karlových Varů a tedy hezký obleky nemáme tak plánujem cestu do Práglu ulovit hezký oblek, přítel je docela náročnej , je strašná modelka :-D :-D Ale ceny jak jsem koukla jsou horentí, moc se mi nechce dát za oblek 10000 kč, přítel si kdysi kupoval v C a A asi za 3 ku, ale nevím kam mám jít oblek vybrat co?????
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?