Vyplatí se jet pro oblek do Polska?

Chceme se jet podívat přes víkend do Polského Těšína na oblek, příp. společenské šaty. Pořád zvažujeme,zda se to vůbec vyplatí. Nevíte, jaká je tam otevírací doba přes víkend? Jak přímo na tržišti tak v kamenném obchodě ;)?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, já jsem od Polských hranic směr Kudowa..A můžu ti říct, že my pojedem pro oblek do Polska určitě, alespoň u nás se dají sehnat opravdu krásný za 3tisíce. Ale v Polsku u nás mají otevřeno do 14:30 v sobotu a v neděli zavřeno.. Nevím jestli je to všude stejné, ale myslím, že to bude dost podobné..Přeci jenom oni jsou věřící a to volno řeší víc než my :-)
Odpovědět
V neděli tam mají všude zavřeno, v sobotu jen dopoledne (nevím přesně do kolika). My jsme tam koupili oblek ženichovi, vyšel na 400ZL, v ČR jsme nesehnali velikost a to jsme obešli snad všechny značkové i neznačkoové obchody co v Ostravě jsou :-S a jediná možnost bylo nechat ušít, což by vyšli na cca 10tis.Kč, takže polská varianta (oni mají i větší velikosti) za necelé 3tis. kč je super :-D to samé boty v ČR není velikost 47-48 k sehnání :-( (všechny obchody končí na 46) a tam jsme sehnali ve správné velikosti kožené za 200ZL Dámského je tam taky velký výběr, ale to jsem se nedívla co mají a za kolik
Odpovědět
Taky jsme původně plánovali že zajedem po oblek do Polska. Ale nakonec máme z Bandi za přijatelnou cenu, kde ho ženichovi upraví přímo na postavu. Takže i s cestovným by nás to vyšlo cca stejně a nejsem si jistá, zda v Polsku upravují na míru.
Odpovědět
Určitě je lepší pro ty nevěsty které mají Polsko blízko, koupit oblek tam. Někteří prodejci oblek upraví na míru a kvalitativně jsou srovnatelné třeba s Bandi( podle mě je mají z Polska) a vyjdou ještě o nějakou tu tisícovku levněji. ;-) :-)
Odpovědět
Ahoj, já jsem toho názoru, že se určitě vyplatí !! Koupili jsme tam ženichovi nádherný, moderní oblek + košili + pásek + motýlka = za 3.400,- což si myslím, že je to bomba cena ! A vypadá vše kvalitně a krásně to sedí..Takže dle mého názoru se určitě vyplatí :) PS: výběr tam mají opravdu velký!
Odpovědět
Ahojky, my jsme včera byli v Olmiku v Bandi a musím říct, že tak pěkné ceny jsem ani nečekala. Obleky se tam pohybují od 3.000,- do 6.000,- . Slečna, která nás tam obsluhovala byla příjemná a hlavně bylo vidět, že ví jak to má všechno sedět a co je vhodné atd. Původně jsme také to Polsko zvažovali, ale po včerejší návštěvě Bandi jsme zjistili, že by se nám to vůbec nevyplatilo. Možná kdyby jsme bydleli blíž hranicím, tak bychom tam jeli, ale takhle by nás to s cestou vyšlo na mnohem víc.
Odpovědět
Profilova fotka
My pojedeme pro oblek určitě do Polska. Přítel nosí obleky i do práce a všechny má z Polska. Mají tam největší výběr a nejlepší ceny.
Odpovědět
přítel i můj otec si koupili oblek ve fashion areně ve Štěrboholích, Praha. Značkové obleky za super ceny. Pierre Cardin za 2000, otec má velikost 62 a koupili jsme ho v Blažkovi za 6 tis. a přítel sehnal (menší velikost) za 3300,- Kč, obě košile - nemačkavé - za 690,- Kč. Ještě musím sehnat kravaty, protože se mi tam žádná nelíbila.
Odpovědět
taky chceme jet pro oblek do Polska a i se tam chci podívat po šatech na převlečení a tak různě..jen holky, taková blbá otázka..musí se měnit na ty jejich zlotý nebo berou i naše koruny??
Odpovědět
@verca987 Berou i koruny,tedy pokud to není desítky kilometrů od hranic, tam už asi ne. Lepší je platit zlotými, protože v obchodech to mají nevýhodně přepočtené na koruny.
Odpovědět
@radkaja chceme jet do Kudowa Zdroj, tak tam by snad šlo platit korunami..poptávala se tchýně známých a bylo jí doporučeno toto, tak uvidíme, jestli něco seženem..
Odpovědět
@verca987 Já myslím , že v Kudowe určitě seženete, je to obrovské tržiště, určitě tam bude několik stánků s obleky a šatami.
Odpovědět
Článek se načítá
@verca987 V Kudowe je i pekny kramek s obleky. Prodava tam prijemny pan a ma tam pekny vyber.
Odpovědět
Ahojky, máte ještě někdo tip na kamenný obchod s obleky v Polsku? taky zvažujeme že tam pojedeme... děkuji.
Odpovědět
@zabam když pojedete do PL hraničním přechodem, co vede od českotěšínského nádraží, tak hned za mostem přes řeku Olši se dejte doleva a pak bude po pravé straně parkoviště a za ním takový dvoupatrový baráček s velikánskými nápisy OBLEKY (tuším, že to bylo křiklavě oranžové).. Super ceny i přístup.. a mají tam i hezké věci pro dámy - koupila jsem si tam sáčko :-)..
Odpovědět
@tedrezka Děkuji moc za radu. :-) snad to najdeme
Odpovědět
I kdyby ne, je tam těch obchodů vedle sebe fakt dost :-) A ceny jsou fakt trošku jinde než v ČR.. Můj muž si koupil oblek za 2.800,- a fakt pěkný :-)
Odpovědět
@tedrezka tak to nějak zvládneme. právě taky pořád zvažujeme a myslím,že to Polsko výjde levněji. O víkendu tam zajedem :-)
Odpovědět
Polský Těšín nás ještě nikdy nezklamal ;) Třeba i kožené boty k obleku za 1400,-!! Nebo dámské lodičky na běžné nošení, kožené za 900,-!! @zabam
Odpovědět
@zabam Jo a pro pořádek - obleky z Polska je stejná kvalita jako třeba BANDI.. Ti totiž šijí z úplně totožných látek.
Odpovědět
@tedrezka tak to jsou luxusní ceny :-) už se těším
Odpovědět
@tedrezka Bych řekla, že je ani nešijí a nakupují je v Polsku.
Odpovědět
@radkaja ... nebo tak :-)))
Odpovědět
@tedrezka super. právě Bandi jsme zvažovali. věřím že Polsko klapne ;-)
Odpovědět
@zabam Určitě klapne ;) Je tam obrovský výběr...
Odpovědět
Profilova fotka
Já chtěla, aby se ženich zašel podívat i do Bandi, ale on trvá jedině na Polsku :-) a už se domluvil i s mým taťkou, takže ho tam budou kupovat společně :-D
Odpovědět
My jsme byli taky v Polsku a i ženich a tatínek si vybrali.. A nádherný :-) Takže fakt doporučuju.
Odpovědět
@nemcovakn jestli je kvalita stejná a bude to v Polsku levnější,tak proč ne :-)
Odpovědět
Dneska jsme byli v Polsku "na kukanou". V tom obchodě za burzou, jak je euromagic, je tam plno obleků, ale bylo tam strašně moc lidí, tak jsme to vzdali, zajedeme tam přes týden, ale oblek i s vestou za 2700. Já si koupila na tržnici aspoň boty, za 550. Pak jsme jeli do Bandiho. Taky plno lidí a materiálově mi přišly úplně stejné, ale o jednu až dvě tisícovky dražší. Takže my pojedeme ještě do toho Polska, ale přes týden, mají tam otevřeno a mohlo by tam být volněji
Odpovědět
Taky jsme včera byli v Polsku-Euromagic, opravdu milion obleku a milion lidí. :-) bohužel jsme nevybrali, partnerovi nic nepadlo. takže budeme kupovat v Bandim.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?