Velmi prodloužená košile, kde ji sehnat?

Profilova fotka
Ahoj, poradíte prosím, kde sehnat v okolí HK či Pardubic bílou prodlouženou košili ideálně slim střihu (ale ani 3x prodloužený rukáv někdy nestačí)? Přítel se nakonec rozhodl pro klasický oblek místo fraku a zrovna moc času na sehnání nemáme... Díky
Odpovědět
Co třeba Le Premier a jejich košile na míru (https://www.lepremier.cz/kosile-na-mi...) ? Jediný problém tam může být, že doručení je 16-20 dní od objednání. Míry se dají zadat i hezky z domova, když se Vám nebude chtít do Prahy.
Odpovědět
Profilova fotka
@jirkag Díky za tip, mrknu na to...třeba by se dalo za nějaký příplatek zaslání trochu urychlit :)
Odpovědět
Le Premier určitě doporučuji, jen to zrychlení nevím nevím, ale třeba se kvůli svatbě ustrnou
Odpovědět
Profilova fotka
Tak pro ty, co by měli podobný problém s dlouhýma rukama jako můj přítel a nechtěli dát za košili několik tisíc, doporučuji firmu Limbeck a prodloužené slim košile - první, která mu opravdu padla a rukávy má dlouhé tak, jak by měly být...sehnali jsme za 1 200 Kč, na netu jsou i levněji :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky, podařilo se vám sehnat nějakou tu hodně prodlouženou košili? Přítel má skoro 2 metry a všechny rukávy jsou mu krátké. Zatím mám čas do června, tak snad se něco najde. Díky moc Tana
Odpovědět
Ahoj holky, my kupovali slim košili s prodlouženými rukávy u Blažka. Nejsou nejlevnější, ale mají krásný materiál. Ale měli jsme na ni slevový kupón, takže nevyšla tak draze.
Odpovědět
Za nás doporučuji košili Eterna od www.kravatak.cz kupujeme tam Slim košile s prodlouženym rukávem. A pokud si chcete košili vyzkoušet, mají i prodejnu ;)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
sice pozdě, ale kdyby někdo další řešil tak firma TM lewin
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?