Tmavě modrý oblek s barevnou košilí, má někdo?

Profilova fotka
Ahoj nevěstinky, můj drahý si konečně vybrat, zatím jen tedy pohledem :D svůj oblek, bude tmavě modrý a má vize byla bílá košile s kravatou ivory až vanilkovou. Naše barva svatby je totiž: Vanilková, zlatá a ivory ... :) Můj drahý si chce vzít ten oblek a do toho chce vanilkovou košili plus chtěl nějakou fialovou kravatu, tu jsem mu zatrhla :D Poradíte nebo máte to taky tak?
Odpovědět
Určitě to bude vypadat hezky. Bez té kravaty. :-D My to asi vyřešíme podobně. Máme svatbu do oranžovo-hněda, přítel má tmavě modrý oblek, košili bude mít asi krémovou a kravatu hnědou nebo tmavě oranžovou.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak kombinace modrý oblek + oranžová kravata = skvělá nápaditá kombinace! Kombinace modrý oblek s vanilkovou košilí bych doplnila taky modrou slim kravatou. Bude to jemné a decentní. Jinak je taky hezká a nápaditá kombinace modrý oblek + červená kravata.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenka5000 muz mel tmave modry oblek, bilou kosili a lehce nazloutlou kravatu, myslim, ze to vypadalo vyborne. skvele to doplnil zluty tulipan do korsaze a moje zluta kytice - coz ani nebylo planovane, puvodne mela byt kytka bila (barvu svatby jsme nejak neresili, ale vyplynulo to samo.. tata mel tmave modry oblek, mamka svetle zlute saty, tchyne i svagrova modry kostymek :-D )
Odpovědět
Manžel měl tmavomodrý oblek, zažloutlou košili a žluto-oranžového motýlka se vzorem. Barvy moc popisovat neumím, jestli chceš, koukni ke mne na fotky :)
Odpovědět
Doporučuju vyzkoušet různé košile při zkoušení obleku. Přítel si vybral modrý oblek, chtěla jsem, aby měl ivory košili, protože já mám ivory šaty. Vypadalo to na něm tak nějak usedle a nevýrazně, dokonce vypadal staře. Takže bude mít světle modrou košili, přestože to s barvou svatby neladí, ale na něm to vypadá naprosto skvěle. Já jsem mu sice naplánovala barvy báječně, ale kdo mohl tušit, že mu to nesedne :-D Každému určitě sedne něco jiného, tak zkoušejte a uvidíte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak může mít i modrou kravatu
Odpovědět
Profilova fotka
holky chlap neni součást dekorace, taky chci aby jsme trochu ladili, ale jsou věci jako kravata a košile kdy nemusí být přesně podle barvy svatby ;-)
Odpovědět
Me tvrdili v obchode,ze kremovou kosily v žádném případe nedavat do modrého obleku.Nechtěla nám to takhle prodat.Přítelkyně chce také modry oblek a kvůli ivory satum jsou s tim ted komplikace😈
Odpovědět
To mi ani neříkejte, že se k modrému obleku ta ivory košile nebude hodit :D já mám totiž taky ivory šaty a ještě jsme košili nesháněli (zbytek máme), tak to se mám na co těšit ! :D
Odpovědět
Jo taky jsem chtěla ivory k mym satum.Nakonec jsme zvolily světle modrou kosily,modry oblek a kremovou kravatu vypadá to skvěle a bude se od všech svatebčany lišit než kdyby sel v bile.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
My budeme mít ivory košili,jelikož mám ivory šaty... a kravatu buď ve stejném odstínu nebo jemně růžová. Takže se nebojte kombinací.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?