Tmavě modrý oblek.... jModrá svatba

Profilova fotka
Ahojky :-) chtěla bych pro přítele tmavě modrý oblek a máme i svatbu do tmavě modré barvy ale nevím jakou košili a kravatu jestli modrou košili a bílou kravatu nebo bílou košili a modrou kravatu? Nebo i modrou košili s modrou kravatu?
Odpovědět
Me prijde bila kosile a modra kravata takova uredni jestli vite jak to myslim :-D spis bych sla do modre kosile a bile kravaty :-p
Odpovědět
@chzuzka Košili jednoznačně bílou
Odpovědět
@chzuzka Asi bych spíš kombinovala s vestou, aby se předešlo onému úřednickému vzhledu:) např takto:
Odpovědět
Nebo
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se světle modrý košile s nějakým vhodným moderním vzorkem vůbec nebál. K tomu bílou/šedou kravatu, nějakej fajn kapesníček a bude to paráda. Nicméně ty bílý košile a šedý vesty jsou taky moc pěkný. Moje nejoblíbenější inspirace: https://www.instagram.com/grandfrank_... hodně si tam teda jedou květiny a výrazný materiály, ale klidně stačí koukat jen na ty barvy a je pěkně vidět co všechno se dá vytvořit a vypadá to dobře.
Odpovědět
Také budeme mít svatbu v tmavě modré. Koupili jsme krásný oblek ve Vaan grafovi. Pokud bude oblek modrý, tak košili rozhodně bílou. Bílá kravata s tmavě modrou košilí by mi přišla fakt jak pěst na oko. Úřednické mi to rozhodně nepřijde, myslím, že v jednoduchosti je krása a nevymýšlela bych nějaké extravagantní věci (pokud ovšem celá svatba není extravagantní) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no dneska jsme koupili a máme tmavě modrý oblek ale ne teda tolik modrý jako tady na fotkách a má bílou košili i kravatu ale možná ještě koupíme světlemodrou košili
Odpovědět
Profilova fotka
modrej oblek a modrou kosili a bude jak vypravci nebo postak.:-D Bilou kosili a barevnou kravatu.
Odpovědět
Profilova fotka
me by se taky libila seda, taky to tak asi planujeme :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?