Svatební šaty ivory. I ženichova košile má být ivory?

Chtěla bych se poradit. Mé šaty jsou ivory, né čistě bílé a ženich by měl mít také v této barvě košili, jinak budou na fotkách mé šaty vapadat zapraně, je to tak? Máte někdo zkušenost s koupí ivory košile v salonu Nuance? Díky!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj< ja mam taky takove saty a proto jdu du fialove kosile pro zenicha. mam strach, ze nekoupim stejny odstin jako saty a fialovou mame svatbu, tak to bude super. aspon nebudu vypadat zaprane. tak uvidime. jak to pak bude vypadat.
Odpovědět
Profilova fotka
@d_a_r Mám champagne šaty, přítel champagne košili a champagne kravatu s plastickým vzorem a velkým anglickým uzlem. Barevné košile se mi nelíbí, už je to podle mě přežitek a bílá košile nepřichází v úvahu z důvodu, který jsi uvedla. My máme pánské oblečení z Bandi. Tento obchod doporučuju, už je i v Praze.
Odpovědět
když budeš váhat nad odstínem champagne, tmavším nic nezkazíš... My nechali košili ušít na míru, ale prodávají se dost, spíš nám šlo o míry (přítel má hodně silný krk a konfekční velikosti ho škrtí)
Odpovědět
taky jsem kupovala krémovou košili - v Marks a Spencer...koukali jsme taky na jednu v AMJ košile, nebo tak nějak (takový malý krámky v obchodních centrech jen s košilema), ale tam byly hrozně průsvitný, jak hadr...
Odpovědět
na tu ve Spencerovi jsem také koukala no..asi nakonec koupíme tu z Nuance přímo...je to uplně jako ty šaty, dělá to i efekt stejného materálu a odstín je 100% totožný. jen ta cena..chtějí za ní 2tis a když vezmu, že je na jedno použití....no, zkusím jí pak leda prodat..
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím,že pokud nemáš bílé šaty,měla by košile ženicha být krémová,jinak to bude na fotkách vypadat zašedle (šaty) a to určitě nechceš. s koupí košile zkušenosti nemám,budu mít bílé šaty
Odpovědět
Mne v jednej pozicovni hovorili, ze v pripade, ze nevesta nema biele saty nemal by mat ani zenich bielu koselu z dovodu, ze by tie saty oproti tej koseli vyzerali ako spinave... My sme to potom realne skusali a fakt mala pravdu, kosela krasne svietila a ja v satach nic moc. Ked sme ale dali koselu v podobnej farbe bolo to ok a opat som vynikla ja :-) Nakoniec sme zvolili ale bielu koselu a aj biele saty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to budeme mít naopak - nevěsta bílá a ženich lehounce do smetanova. Bílá mu prostě nesluší. Ale kašlem na to a neřešíme to. Sladěni budeme zelenou barvou :)
Odpovědět
No nejhorší je kupovat krémový košile i mládencům...mám sto chutí mít šaty bílé :-))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Náš kolega z Mostu vdával dceru, hledali jsme obchod kde bychom koupili hezkou košili na ženicha. Navštívili jsme nově otevřenou prodejnu v Mostě. Milá paní se nám věnovala a s nákupem košile, kravaty i manžetových knoflíčků moc a moc pomohla. Košilku jsme si mohli v klidu vyzkoušet a vybrat tu správnou velikost. Odcházeli jsme s hřejivým pocitem dobré koupě. Vřele všem doporučuji kdo je z okolí Mostu. Mají i internetovou prodejnu s názvem: kosilestyl.cz určitě si tam vyberete :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
A nevadí, že otec, který vede nevěstu má bílou košili? Nevadí to i tam??
Odpovědět
Článek se načítá
@margheritabianca to bych neřešila, já budu mít také ivory šaty, přítel smetanovou košili a taťka normálně bílou.s nevěstou má ,,ladit,,hlavně ženich ;-) ;-)
Odpovědět
Budu mít taky 4 malé družičky, a s těmi bude asi hodně fotek, tak to by asi chtělo ivory. Nemáte někdo typ na hezké ivory šatičky pro holčičky 2-6 let?
Odpovědět
@kizzer Hmmmm, nejak se mi nezda, ze by tento prispevek byl od muze :o) Spise skryta reklama :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@margheritabianca Dobrý den, nabízím dívčí družičkové ivory šaty nové za výprodejové ceny 550,- Kč. Pokud byste o jejich fota měla zájem, velmi ráda je nafotím. Velikostně odpovídají 2 roky a 6 let.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Moje známá měla champange šaty na svatbě, ženich bílou košili s fuchsiovou kravatou. Na fotkách NENÍ patrný rozdíl v bílé.
Odpovědět
@pettap na fotkách možná ne, ale v reálu je rozdíl vždy vidět, někomu to třeba nevadí, ale rozhodně šaty nebudou vypadat vedle bílé košile bílé.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
holky prosím help =-) já budu mít na svatbě ivory barvu šatů a kytici z fialových růží. přítel asi krémovou košili... barvu svatby máme do fialkova a já nevím jakou kravatu... fialovou? Jednu jsem vyhlídla ale nevím jestli se bude hodit :) Poradíte? :)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám ivory šaty,chlapec bude mít košili smetanovou,to samé i kravatu:-)spíš mě štvou boty,mám krásné bílé,ale to asi nebude vypadat nic moc:-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nevíte, kde sehnat košili opravdu ivory? Nechci smetanovou, tyhle nažloutlé odstíny se mi nelíbí :(
Odpovědět
nějakou takovou asi..
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám šaty v barvě off-white a příteli jsme včera koupili lehce krémovou kosili v AMJ..je sice pravda ze jedna byla dost pruhledna ale vybrali jsme tužší a nebyl problém. .za 790kc
Odpovědět
@kamufle nechali jsme ušít ivory na miru v La Premier
Odpovědět
Profilova fotka
Mám "krémové" šaty z Madory, ženich bude mít "champagne" košili ze salónu pro ženichy v Brně, "champagne" vestu, kravatu a kapesníček... včera to zkoušel a vypadal skvěle :-)
Odpovědět
@ppetisska Určitě kravatu jen tón v tónu. Ta proužkatá barevná kravata je jak do kanceláře...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@kamufle Doporučuji obchod Bandi.....my tam pořídili oblek i vse ostatní. Jsou úžasně milí a poradi ☺
Odpovědět
@valina01 A kde v Bandi jste byli, prosím? My jsme byli v Bandi na Budějovické a paní teda vůbec neradila, příteli byla košile volná a ona pořád tvrdila, že to tak má být, byl v tom jak v pytli. Pak si tam ty prodavačky začaly dělat ze sebe legraci a byly hrozně rozdováděné. Čekala jsem teda v takovém obchodě nějakou úroveň. nakonec jsme tam nic nekoupili.
Odpovědět
Profilova fotka
@kamufle Zdravím ☺My byli s přítelem v Ústí nad Labem. Meli jsme tam soukromí, mají tam takova jednotliva zákoutí se stolečkem a křesly pro doprovod.Me udělaly kávu a dceři čajik a sušenky. Příteli rozbalila celkem asi 7 košil různých střihů a barev az mi to přišlo trapne. ...Byla velice mila a ochotna a dobře nám poradila i s barvou a vzorem regaty. Když navrhla velikost obleku, seděl jako ulity. Připadala jsem si jako v americkém filmu ☺Chovaly se po celou dobu slusne a mile.....je mi lito Vasi zkušenosti 😯
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?