Svatební košile, kde seženu pánskou fosforově růžovou?

Nevěsty prosím Vás poradila byste mi některá, kde bych sehnala fosforově růžovou pánskou košili? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.moda-italiana.cz/panske-ko... Co toto?
Odpovědět
Profilova fotka
já myslím že v každém pořádném obchodě s košilema:-)
Odpovědět
prcekverunka: děkuju za odkaz, ale na svatbu se mi to moc nehodí :-D To tak na denní nošení. erunka_86: No to by ses divila, ale takovou jakou bych si představovala, tak jsem ještě nesehnala. Ale tak uvidíme, třeba na něco natrefíme. Jen jsem se chtěla s Vámi poradit jestli nebude lepší bílá košile a k tomu ta výrazně růžova kravata než růžová košile+růžová kravata. Nevím co bude lepší pro toho mého ženicha :-D Zase bílá je svátečnější. Děkuji za radu.
Odpovědět
Bych dala fosforově růžovou košilu, fosforově růžovou kravatu, fosforově žlutý oblek a fosforově zelený kecky a pak decentní černé manžetové knoflíčky, aby se to moc netřískalo :-)))) Ale jinak máš pravdu bílá košile je taková svátečnější. Nebude to ale příliš nudné?
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží také jaký bude mít ženich oblek..Když bude černý tak by se tam ta košile hodila,ale kdyby byl šedý,hnědý kovový....,tak bych raději volila bílou košili a tu růžovou kravatu... :-)
Odpovědět
@niici8 no na obleku asi nezáleží, ptá se kde sežene košili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majanax Výše psala : Jen jsem se chtěla s Vámi poradit jestli nebude lepší bílá košile a k tomu ta výrazně růžova kravata než růžová košile+růžová kravata. Nevím co bude lepší pro toho mého ženicha Zase bílá je svátečnější. Děkuji za radu. Tak jsem odpovídala na toto :-)
Odpovědět
@niici8 pro ženicha vždycky bílá
Odpovědět
Profilova fotka
@majanax Neni pravda...Byla jsem na x svatbách a neni pravidlem,že měl ženich vždy bílou košili.Viděla jsem růžovou,fialovou modrou.....a když se tady podíváš do alb některým nevěstám,tak ženichové mají také barevné košile...Je to věc vkusu každého a když někdo chce červenou košili s fialovýma funtíkama, tak ať si ji veme...Neni psané pravidlo,co ,,musí,, mít ženich za košili...Myslím, že v dnešní době se na to nijak nehraje...
Odpovědět
@niici8 nehraje, ale bílá je bílá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majanax :-)
Odpovědět
Holky moc děkuji za rady. Ještě nad tím popřemýšlím. Je pravda, že dnešní doba je tak bláznivá, že je to až normální, co si kdo obleče :-D :-D :-D Ale uvidíme, nějak to přece dopadne. Oblek bude mít právě takový mezi černou a šedou. Je lesklý. Třeba si nakonec ani tu růžovou košili na sebe nedá a vyhraje bílá :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@kateriiiina29 manzel by radsi skocil z okna, nez ruzovou kosili! jestli ji oblikne, je frajer :-D
Odpovědět
Tak rozhodně nechci fosforově růžovou košili, když už mu svítí kravata. Ale světle růžovou nebo tu bílou to musíme vyřešit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?