Slim světle fialová košile pro ženicha. Kde ji seženu?

Profilova fotka
Nevěsty :) Netrvá váš nástávající taky po slim košili?! Můj se šprajcnul, že nesnáší košili nahňácanou v kalhotech a chce tu slimku, která může být ven z kalhot, je užší a kratší. Neulehčuje mi to ani fakt, že pro něj chci košili světle fialovou (do modra, ne do růžova ;)). Bohužel, takovou košili se mi nedaří moc sehnat, možná tak za 1500Kč jen přes net :/ Nedala byste mi některá nějaký osvědčený tip? A co vůbec na tu slimku pro ženicha říkáte?! :) Hodí se to, nebo nehodí...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak měl by mít hlavně dobře padnoucí košili....pokud je hubený, má i užší hrudník, tak by v klasické mohl vypadat jak ve stanu a určitě je dobré koupit vyštíhlenou. Ale teda asi ho zklamu, ale ať normální, nebo vyštíhlená, v kalhotech musí být obě...to si fakt nedovedu představit mít ty cípy košile ze společenských kalhot venku. Samozřejmě, běžné košile, barevné na nošení, co se neberou pod sako, ale k džínám, tak ty jsou krátké...ale ty společenské ty cípy mají, i když mají vyštíhlený střih. My máme košili od T.M. Lewin (krámek v Praze na Příkopech).....je to tam úžasné. Obrovský výběr všech možných barev, střihů, druhů límečků, délek rukávů...(ty ti tam zkrátí zdarma). Můj má odtamtud právě vyštíhlený model. Obsluha je neuvěřitelně znalá, zkoumají každý detail, než najdou tu košili, která opravdu dobře padne...na ramínku to je vždycky nepatrný rozdíl, ale věř mi, že na chlapovi je rozdíl v různých střizích dost velký, v jednom vypadá neodolatelně a druhej vypadá hrozně... Taky všechny košile jsou ze 100% velmi kvalitní bavlny, takže i v horku je v nich příjemně, dobře sají pot, jsou na kůži příjemné. Košili má chlap celou dobu přímo na těle, tak bych nelitovala vyšší investice. Když si uvědomím, že my ženské někdy vyhodíme tisícovku za otřesný tenký hadřík na jednu sezonu, tak 1500 za kvalitní košili není moc...
Odpovědět
Já mám pocit, že i Lewin má nějakou řadu košil, které jsou společenské, ale šité tak, aby vypadaly dobře i vykasané. Aspoň tedy si je pamatuju z jejich e-shopu. Jinak my budeme určitě kupovat slim fit košili, na hubených chlapech prostě vypadá mnohem lépe.
Odpovědět
Profilova fotka
@ani00 Ale jo,ono k zemi ty cípy nebudou, to ne..ale ani tak si to nedovedu představit :-) U ženicha.
Odpovědět
Profilova fotka
@novynka můj nastávájící je hodně štíhlý, takže slim košile byla jediná možnost, v klasické vypadal jak v pytli :-), ale rozhodně patří do kalhot. Kupovala jsem ji přes kamarádku z velkoskladu za 700.
Odpovědět
Profilova fotka
@barucca no, tak můj je taky dost hubenej :) ale právě jsem četla, že i pod sakem může být košile ven, jen nevím, jak to bude vypadat, no :/
Odpovědět
Profilova fotka
@novynka však zkuste jak to bude vypadat a uvidíte, ale podle mne to vypadá mnohem líp v kalhotech.
Odpovědět
Dobrý den, zužuje se všechno :-) Silueta šatů, pánských košil i kravat. Znovu se dostávájí do mody štíhlé kravaty. Ke Slim košilím: nový "vyštíhlený" střih košile SLIM z moderního materiálu fil-a-fil. Košile je vhodná pro štíhlé pány, projmuté boční linie dají vyniknout proporcím postavy. Košile SLIM krásně sedí a muži se v ní budou cítit opravdu skvěle.Materiál fil-a-fil vzniká tak, že osnova (tzv. primární látka) sestává ze dvou i více barevných nití. Jinou barvu může mít i útek (nit, která protkává osnovu). Tím vznikají velmi rozmanité barevné i vzhledové kombinace, což propůjčuje pánské košili na zajímavosti. Složení materiálu: 80% bavlna a 20% polyester.Barvy: bílá, smetanová, lila, fialová, modrá, tyrkysová, červená, oranžová, lososová, grafitová Velikosti: dle barvy - 38, 39, 40, 41, 42 a 43 na výšku postavy 176/182 a 188/194 Jedná se košile od českého výrobce. Pro více informací mne kontaktujte na mailu, sdělím i cenu, sem ji pravděpodobně nemůžu uvést. S pozdravem, M.K.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@esvatebni3 bych nikdy nekupovala košili, která není 100% z bavlny
Odpovědět
Profilova fotka
@barbora_b tak tak. Zvlášť na svatbu a zvlášť pokud má chlap ke košilím odpor. Mám takovou zkušenost, že chlap řekne-nesnáším košile, ale když pak vidíš jaké má košile, tak jsou většinou s podílem PES a v těch se potí a je nepříjemná na těle. Když pak jednou zkusí kvalitní z egyptské bavlny, batistu nebo prostě jenom bavlněné, není to taková hrůza,a vydrží tak v košili i celý den. Jednoho takového bývalého odpůrce mám doma :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Zkuste se mrknou na slim fit košile, dvojité límečky, barevné manžety .. ale i klasické košile a ceny velmi příznivé. Znáte značku EGO MAN ? Nebo na aukru?
Odpovědět
Ja jsem si zatim kosili nevybral, ale v Praze na Vaclavaku je obchodak VAN GRAF a tam maji docela solidni vyber znackovych. Me se tam libily asi 2, ale jeste mam casu dost, tak si to jeste rozmyslim - taky hodne zalezi jak cloveku padne strih. Zatim je muj favorit Lagerfeld a kupodivu neni ani tak draha, jak by clovek cekal.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
U T. M. Lewina mají velký výběr, tam byste mohli pochodit :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?