Sladění ženicha a nevěsty - vesta

Ahojte, už jsem psala jeden příspěvěk ohledně ivory bot k bílým šatům. Teď mám dotaz ohledně vesty a kravaty ženicha. Chtěla bych bílou, ivory nebo max. nějaký velmi jemný tón barvy. Já budu mít bílé šaty a ženich tmavě modrý oblek. Kytice a korosář bude bílo žlutá (pastelově žlutá, nic křiklavého). Teď mi poradte jakou tu vestu? Chtěla jsem původně bílou, ale zas si říkám aby to nezaniklo s bílou košilí. Tak uvažuji o ivory - která by se teoreticky hodila ke květině, ale mám strach, aby to nevypadalo divně s mýma bílýma šatama... Měly jste některá na svabě bílé šaty a ženich ivory vestu? Barva svabty je žlutá/tyrkysová. Tak ještě maximálně jemný odstín tyrkysové, ale to nevím kde bych sháněla. Díky moc.
Odpovědět
@teniskanova Já bych ivory vestu a kravatu nedávala, měla bych strach, že to bude vypadat oproti bílé košili a bílým šatům jako špinavé, zašlé. Vybrala bych bílou nebo třeba s jemným nenápadným vzorkem, proužkováním, které bude ale jen třeba v lesku nebo plastické, ne jiná barva. Můj muž měl na svatbě taky bílou košili a bílou jemně leskle vzorovanou vestu a kravatu a vypadalo to luxusně, nezanikne to, naopak si myslím, že to dodá celkovému vzhledu slavnostnější nádech.
Odpovědět
Dá se sehnat i kravata a vesta sice v bílé, ale slavnostní - my kupovali v bandi a máme bílou kravatu s odlesky do stříbrna a jemný vzorem, měli nepřeberné množství různých kombinací :-) a musím souhlasit s @hanih, vypadá to lépe, než ivory, tam hrozí, že by ženich vedle tebe vypadal "špinavě".
Odpovědět
já se teda ještě nevdávala, ale zatím mám zamluvené bílé šaty a ženich má champagne vestu a champagne kravatu. Já mám gerbery v barvě champagne a stejně tak výzdobu na stolech atd. Takže spíš budu razit já :-D
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s hanih, taky bych ivory k bílé košili nedávala. Co třeba vestu z bílého brokátu? Osobně bych šla teda do barvy, ta žlutá nebo tyrkysová :o)))
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se nebála tedy ani barev...když jsme sháněli ženichovi vestu s regatou, tak jsem myslela, že na svatbu jedině bílou nebo ivory, ale nakonec měl půjčenou ze svatebního salónu tmavě šedou s černými ornamenty a vypadalo to skvěle...pravda, bylo to k černému obleku, ale k tyrkysovému byste také vhodnou barvu určitě našli :)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych volila bílou nebo maximálně stříbrnou, ivory ne k bílé košili a šatům. ;-) Mrkněte k nám na stránky. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?