Sladění obleku, kravaty a košile

Prosím o radu, já jsem v koncích :D Můj milý si vydupal tmavě šedý oblek, který je na světle lesklý... Vypadá v něm dobře, o tom žádná, ale teď nějak nevim, jak ho se mnou sladit. Pokud vím, měla by košile ladit s šaty, ty budou čistě bílé a svatba je laděna do vínova/bordó.... Nějak se mi nezdá představa šedého obleku, bílé košile a vínové kravaty... Aby nevypadal jak tříbarevné kotě :D
Odpovědět
A ty budeš mít na šatech nebo v doplncich něco vinoveho? Nebo proč by měl mít vinovou košili? Tím akorát zapadne mezi hosty. Volila bych nějakou kravatu nebo regatu ve škále od bílé přes stříbrnou po tmavé šedou až černou.
Odpovědět
Já právě budu mít vínové doplňky, šaty jsou čisté, bez ozdob.... A ne vínovou košili, ale kravatu ;-) Slyšela jsem totiž názor, že barva košile = barva šatů nevěsty a barva kravaty = barva svatby.... Proto potřebuju heplnout, jak to teda vyřešit :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem z toho ladeni trochu zmatena. Vsichni pisi, ze zenich nema ladit s vyzdobou stolu. @barenka123 Pokud budes mit saty bile bez bordo ozdob, kravatu bych mu dala taky bilou, klidne trochu lesklou, at se leskne s oblekem. Bordo budes mit kytku a on kvety v klope. Aspon se to nepopere. Jsem zvedava na nazory ostatnich.
Odpovědět
Já mám svatbu do fialova, ale ženicha do toho neladím :-) bude mít tmavý oblek, bílou košili a bílou zdobenou kravatu (ta bude ladit s mými krajkovými šaty), korsáž samozřejmě bude ladit s mou kytkou:)
Odpovědět
Nejlepší by byla nějaká světlá kravata, ale třeba můj ženich ji naprosto odmítá. Nelíbí se mu, nechce ji, nebudu ho nutit. Bude mít tmavě modrou, vybral si ji, je spokojený, moc se mu líbí. Košili bude mít bílou, oblek černý ;-)
Odpovědět
@barenka123 jo, myslela jsem kravatu, ale napsala jsem košili. Omlouvám se. Jinak zásadou je neladit ženicha s barvou výzdoby.
Odpovědět
@kacenkakaca A když nechce bílou, do jaké jiné barvy, než barvy svatby (tedy vlastně barvy výzdoby) ho ladit? Moje kytka k ní bude ladit, všechno k ní bude ladit...jediný ženich by neměl? Nenarážím, jen chci vědět, jak jinak to mám udělat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, toto tema si ulozim do oblibenych, protoze nas tema obleceni zenicha ceka nekdy v kvetnu a uz ted mam z toho trochu stres :-D
Odpovědět
@ttm tak to taky nevim, jak bych řešila :) I když mě to ještě ulehčuje přítel, kterýmu se to prostě líbí a je mu jedno s čim to ladí nebo neladí.... Z představy vínové kravaty byl nadšený, ale zase nechci, aby to na hostině bylo jak když vedle mě sedí pokračování ubrusu :-D
Odpovědět
@barenka123 U nás fakt jediné, co bude tmavě modré, budou ubrousky :-D A pak tedy ještě stuha na mé kytici, abychom ladili aspoň trochu. Ví to, říkala jsem mu to, nevadí mu to, z kravaty je nadšený :-) A pochybuju, že si někdo všimne, že mi ladí ženich k ubrouskům, ty už tam po obědě stejně nebudou. Myslím, že i s barevnou kravatou se to dá udělat hezky (a teda nevím, jakou jinou, než barvu výzdoby by měla mít) ;-) Vyzkoušejte a uvidíte ;-)
Odpovědět
@ttm Udělej to tak, jak se ti to bude líbit :-) Jen říkám, jak se to správně dělá, jak to většinou dobře vypadá. Ladila bych podle něčeho z následujícího: - barva šatů nevěsty - barva doplňků nevěsty - vhodná barva k barvě obleku Nevím, jaký oblek má ženich, ale když nechce bílou, může klidně stříbrnou, šedou nebo i černou, pokud naopak ladite spíš do žlutého zlata, tak kremovou nebo zlatou kravatu. Samozřejmě může mít ženich i barevnou kravatu, ale aby to mělo smysl, měla by mít nevěsta v té barvě doplňky. A dobře to zvážit, ne každému a ke všemu se barevná kravata hodí. Jinak květina ladí s klopou ženicha ;-)
Odpovědět
@kacenkakaca Jemu právě ta tmavě modrá sluší, je hodně tmavá (taková až námořnická modř). Ke mně bude ladit právě korsáží, budu mít tmavě modrou stuhu na kytici a přemýšlím, jestli nezvolit nějaké jemné šperky s tmavě modrými kamínky (ale jen opravdu hodně decentní). Varianty od bílé po černou jsem navrhovala různé, ale s žádnou jsem nepochodila. Ale je to i jeho den, tak ať se cítí dobře :-)
Odpovědět
Článek se načítá
barenka123 barva svatby je totální blbost. Proč by měl ladit ke svatební hostině. Když má šedý oblek, tak bílou košili a nějakou kravatu v pastelové barvě, klidně stříbrnou nebo šedou, jemně krémovou. Vůbec nemusí mít bordo kravatu k nějaké tabuli. Barva svatby je stejně jen na svatební tabuli, tak nevím proč to tady všechny řeší - boty, kravaty, vončky, košile a nevím co ještě jen aby to ladilo.
Odpovědět
Profilova fotka
nečetla jsem příspevky, takže možná to tady už bylo... volila bych bordo kosili s jemným proužkem a bordo kravatu bez detailů... košile něco v tomto duchu: http://www.7camicie.cz/cs/18561/pansk... a kravata cca takováto: http://www.svatbasradosti.cz/produkt/...
Odpovědět
Profilova fotka
Možná už je v příspěvcích jasno, ale mám tři hlavní body kterýma se budu na svatbu v červnu chystat: 1) ženich by měl mít košili barevně sladěnou podle nevěstiných šatů, 2) kravata by měla ladit podle nevěstiny kytice 3) boty k šedému obleku, opasek, ponožky, by měl být hnědé barvy, jen můj názor Vaše volba :-) Viděl bych to asi takto : https://www.google.cz/search?q=svateb...
Odpovědět
Profilova fotka
Tribarevne kote :-D Ja bych se vic bala lesklyho obleku, vetsinou to na fotkach nevypada dobre,ale tak co google/pinterest? mrkni na fotky jak to vypada :-)
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.pinterest.com/search/pins... inspirace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@barenka123 take mame tmave sedy oblek-(bez saka jen vestu) mame bilou kosili,uzkou ruzovou kravatu a hnede boty nechteli jsme klasiku a vypada to super..ja ma bile saty a bilo ruzovou kytku..podle barvy svatby jsme se neridili protoze zadnou nemame..svatbu mame v prirodnich barvach-bila,bezova,juta
Odpovědět
Profilova fotka
@elvislevis presne tak to mame a hnede boty vypadaji k sedemu obleku bozsky..
Odpovědět
Ženich má stejný oblek jaký popisujete v otázce, v obchodě nám bylo řečeno, že by měla být kravata a košile ,,barva v barvě,, Rozhodně nedoporučovali ladit ženicha do barvy svatby (hlavně výzdoby), páč se Vám na hostině ztratí :-) My máme svatbu do limetkové zelené. Hned mě upozornili, že si nemá brát ani zelenou košili ani kravatu, jelikož se ta zelená odráží do obličeje a pak ženich vypadá, že je mu špatně. Stejně tak červená, bordó a podobně, to zase vypadá jako by měl hooodně vysokej tlak :-D Nakonec jsme se rozhodli a dali na rady, bílá košile a bílá francouzská kravata, popřípadě vyšívaná jemnou stříbrnou nití. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?