Sako, košile, motýlek, kšandy, tmavé rifle, černá spoločenská obuv

Profilova fotka
Ahoj, čteme tu diskuze neformálního oblečení na svatby, tak se podělíme o naši zkušenst. Byli sme s přítelem pokoupit svatební oblek a zjistili sme, že klasický společenský oblek mu nesluší. Od začátku sme měli vizi pojmout svatbu trochu volněji a neformálněji. Po našich hostech absolutně nevyžadujem obleky, spíše chceme aby měli všichni tmavé rifle, bílé košile, černé kšandy, nebo vestičky a klído tenisky, ale když budou mít společenské černé boty tak tim líp. Sme mladý pár a nebereme takovéto formality až tak vážně jako staré školy. Nakonec sme tedy koupili u Blažka černé sako se vzory, bílou košili na manžetové knoflíčky, černé rifle, a černé společenské boty, k tomu všemu bude mít červeného motýlka, černé kšandy a do bot mu nastrčíme červené tkaničky a tím je vše vyřešené. Jen se trochu obávám kombinace vedro a černé sako. Snad vše dobře dopadne.
Odpovědět
Profilova fotka
@namehk Vidím, že svatbu máte v srpnu, to by mohlo být v tom černém saku opravdu teplo, ale mohli byste mít coby "light" alternativu místo saka nějakou vestičku, co myslíte? Jinak motýlek, barevné tkaničky apod., to vše zní dobře. A také to vypadá pěkně na fotkách :-) Držím palce, ať se svatba vydaří.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za příspěvek.Ono by bylo pěkné udělat tu light alternativu,ale přítel je dost hubeny a jen košile a vesta mu nesluší. :-) Leda to udělat jen v košili. Děkujem a pěkný den :-)
Odpovědět
Predne chci rict, ze oblek slusi kazdemu muzi. Jen musi vybrat ten spravny. Jinak pokud chcete neformalni obleceni, tak je to na vas. Jen bych asi nevolila dziny, zvlast nev kombinaci s manzetovymi knoflicky :-)
Odpovědět
Myslim tim, ze to pak muze pusobit jakoby si zenich kalhoty k obleku zapomnel...
Odpovědět
Profilova fotka
@namehk Až teď vidím, že jsem v původním příspěvku přehlédla, že ty kalhoty jsou černé rifle a k tomu černé boty. Ty rifle jsou nějaké slimky? Jinak černé boty k černým kalhotům jdou, ale je to zároveň trochu nuda (i když to oživíte těmi tkaničkami). Bála bych se, aby tam té černé v létě nebylo moc ;-) Otázka je, jak vypadá to sako k těm riflím, jak je napsáno výše. Samozřejmě pak může být (na focení apod.) bez saka, to není nic proti ničemu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca souhlas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbaspribehem Sako je přesně toto: http://www.blazek.cz/panske-sako-cere... na fotce nevypadá vůbec tak jak ve skutečnosti.Realně je opravdu hrožně krásné.Pod tím je bílá košile a jeany jsou také z Blažka.Jsou spíše tmavě modré ale až tak že působí jako černé a jsou slim,boty zatím scháníme,ale zatím se nám nedaří. Co by ste poradila.Naše svatba je Bilo,černo,červena :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Nakonec jsme nakombinovali úplně jiný svatební outfit. Naše svatba byla velice free. Chtěli jsme jí trošku do retro stylu. ŽENICH SE SÉGROU. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky to chceme pojmout hodně volně...budeme mít svatbu do žluta...přítel chce žlutou kosili a černého motýlka černé kalhoty a asi aj sako. Na focení jsem si říkala ze bych mu sehnala černé kšandy a takový slaměný klobouk ;-) pro mě přítel vybral krátké šaty přesný popis úzké přes prsa zadek a pak do áčka...zajímavá představa :-D tak uvidíme... Čekáme na potvrzení datumu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?